... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   okt 31

A Teremtő Hónap Teremtései :)

Halloween – Samhain ünnepe – a november kelta elnevezése

Október 31. én éjjel ünneplik és egészen a kelta időkbe nyúlik. Boszorkányok, halottak, szellemek, kísértetek éjszakája ez – aminek jelképe lett a töklámpás és az alma. A kelták ezen a napon bácsiztatták az ó évet és másnap november elsején ünnepelték az új évet

„… ezen az éjszakán a világ rendje felborul, fellibbennek az evilág és a túlvilág közötti határok. Megnyílnak a tündérdombok, és az emberfeletti lények, valamint a halottak szabadon járhatnak köztünk. De nemcsak a holtak jutnak fel az evilágba, ilyenkor evilági hősök is könnyen bejuthatnak a sídh birodalmába.

A kelta papok egy hegytetőn a szent tölgy alatt gyülekeztek, tüzet gyújtottak és termény és állatáldozatokat mutattak be, majd a tűz körül táncoltak. Reggel a papok minden családnak adtak ebből a parázsból, hogy új tüzeket gyújthassanak velük, melyek elűzik a gonosz szellemeket és melegen tartják az otthonokat.” (wikipéda)

 

Csak érdekességnek szántam ezt a pár sort, külön felhívva a figyelmet arra, hogy a Halloween a félelmekkel való szembenézés – az azoktól való megszabadulás ünnepe volt—és utána kezdődhetett az új esztendő ünneplése!!

A mostani novemberbe lépésnek is ezek a legfontosabb teendői :)

Szembe nézni a félelmeinkkel, a halott dolgainkkal, a kísértő szellemeinkkel – majd elengedni, elégetni mindent, ami hátráltat – hogy új életet tudjunk kezdeni  :)

…és persze a tüzet is most kell bevinni az otthonunkba, hogy új tüzeket gyújtsunk és melegen tartsuk azt.  Vagyis, új élet, új ötletek, új tűz (új hajtóerő), szeretet, család, otthon.

Ugyan ezek kellenek a teremtéseid megvalósításához – hogy ki tudd használni a 11es mesterszám erejét, amely az egész novembert átszövi  :)

Nem győzöm elégszer hangsúlyozni – minden nap lehetőséged van teremteni, csak hallgass a benső hangodra az intuíciódra—és NE legyen benned a kettőség érzése (hogy vajon, képes vagyok rá vagy sem) – tudd, hogy mindenre képes vagy!!!!

November 1 kedd– a hittel való gyógyítás napja, ide tartozik az öngyógyítás, a titkok felfedezése, (az AHA élmények, amikor leesik, hogy milyen módszerrel tudsz segíteni magadon vagy másokon)

A Teremtés mindig tudatosság függvénye, vagyis: Ha azt mondogatod magadnak, hogy „ én vagyok az egészség, én vagyok a gyógyulás” – akkor ezt pl elhízás vagy magas vérnyomás, stb.    estében, nem birkapörköltes reggeli, fél liter pálinka és 1 liter forralt bor után kell mondani!!

 

2. szerda – dupla pénz nap  :) hallgass a belső hangodra és a karrier, a bőség nem fog elkerülni  :)  Igazság napja is – ami segít az elengedésben, a megszabadulásban is a terheinktől!

 

3. csütörtök – a szeretetenergia áramoltatása, a másokon való segítés legyen a legfontosabb! Kedvező nap, a múlt átértékelésére –és a szabadság elérésére

 

4. pénteka kezdet napja: cselekvéssel, bármilyen újba belekezdhetsz és sikerre viheted. Különleges nap az intuíciód meghallgatására, mert a saját életed előrevivő lépéseire ráérezhetsz (vagyis a jövő kapui kinyílnak egy időre, hogy felismerd a lehetőségeidet – átszervezd az életed és megvalósíthasd a lehetségest )

 

5. szombat – dupla teremtő nap  :)  gondolj, érezz jót és cselekedj is önmagad érdekében! Energiaszint emelő nap!! Törekedj a változásra, a változtatásra! (ami eddig nem sikerült valamiért annak változtasd meg a terveit! pl –eddig csak narancssárga tetőcserepet akartál – kicsit nézz befelé, hogy miért is kell neked ez a szín?  Hogy a szomszédok irigykedjenek? vagy menjen a ház falához?? )

Ha tudod a választ, hogy miért KELL neked valami – akkor azt is fogod tudni, hogy mivel helyettesíthető! Fontos mondat  :)  olvasd el még egyszer!!

Vagyis változtass az eddigi teremtések menetén, a fontossági sorrendeken, a miérteken, és mindenen ami eddig nem sikerült!

 

6.-7. vasárnap-hétfő – az elengedés, (az idejétmúlt dolgok, elvek, kapcsolatok elengedésének) ideje. Minden, ami visszatart, az önmegvalósítástól azt engedd el!!  Izgalmas, tüzes, az önámítás leküzdésében segítő, spirituális energiák is jönnek—amik kicsit megenyhítik a szakítások, lezárások idejét. A lelkiségedben olyan dolgok történnek – amivel megértheted az elengedéssel járó előrelépést a saját életedben és így a szabadság már nem félelemmel, hanem várakozással tölt majd el  :)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.