... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   ápr 10

Bölcsesség hete :)

Nagyon érdekes és változó energiájú hét következik…ha nem csak a jó és a rossz váltakozását akarod észrevenni, hanem a feladatokat, a lehetőségeidet a változtatásra is észreveszed….akkor bizony egyre bölcsebb és bölcsebb leszel  :)

 

Április 11: Teremtő nap, mindenképpen változtatásra buzdít, a saját nagyszerűséged és teremtőerőd megélésére  :)

 

12: Szintén teremtőerővel megáldott nap…a női és férfi energiák hangsúlyosak…a felemelkedést segítik, akár a kapcsolatokban, a munkában és a belső utak megtalálásában is

 

13.-14: Ezeken a napokon fontossá válik az elengedés (megint) A lélek kitakarítása, a gyötrő érzelmek elengedése, a nem működő kapcsolatoktól való megszabadulás….és persze a függőségeink elengedése (étel, ital, kábítószer, játékgép…stb)

 

15: A gondolatok, a gondolkodás napja  :)  A sok felesleges dolog helyére (amiket az előző 2 nap elengedtünk, lezártunk) ekkor tölthetünk új lehetőségeket, terveket és célokat

 

16-17: A múltunk, a vágyaink, tetteink, az elégedetlenségünk átélése…mások hibáztatása kezdődhet újra—hacsak, le nem állítjuk önmagunkat és nem fogadjuk el az élet értelmét:

NINCS JÓ ÉS ROSSZ !  Egység van !  A saját életünkben, a mi dolgunk megteremteni az egységet! Mindig attól függ, hogy jónak vagy rossznak értelmezünk egy dolgot, történést, hogy milyen energiákat táplálunk éppen önmagunkban…

Íme egy ismert történet, ami számomra nagyon kedves és tanulságos  :)

 

Két farkas

Egy este az öreg cherokee indián mesélni kezdett az unokájának arról a csatáról, ami minden emberben zajlik.
Azt mondta:  Fiam, a csata két farkas között zajlik, akik mindannyiunkban ott lakoznak.

Egyikük a Rossz. – A düh, irígység, féltékenység, sajnálat, szánalom, kapzsiság, erőszak, önsajnálat, bűntudat, harag, kisebbrendűség, hazugság, hamis büszkeség, felsőbbrendűség és az ego.

Másikuk a Jó. – Az öröm, béke, szeretet, remény, nyugalom, alázat, kedvesség, jóindulat, empátia, nagylelkűség, igazság, együttérzés és a hit.

Az unoka elgondolkozott egy pillanatra, majd megkérdezte nagyapját: És melyik farkas győz?

Az öreg indián mosolyogva válaszolt: Az, amelyiket eteted…

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.