... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   szept 11

Teremtő HÉT :)

Ritka, jó időszak ez a hét az életed megváltoztatására, gondolatokkal, tettekkel, bátorsággal, indulj el…

Az Univerzum rezgései  mindennel ellátnak, amire utadon szükséged lehet  :)

 

Szeptember 12 hétfő – Telehold – a lelki dolgok előtérbe kerülnek…a nagy felismeréseek, AHA  érzések után következhet csak a gyógyulás

Hold napja:
És egyben Mária napja. A csillagos égbolton különös jelentőségű Mária és az Ő áldoztahozatala a “Legyen meg a Te akaratod” elv alapján, hiszen megjelenik az Angyal, vagyis a Szűz csillagképben maga Mária és Demeter Istennő is a csillagképhez tartozik. Ma Telehold van 09ó. 28 perckor a Halak csillagképében és a Halak a zodiákusi jelében egyaránt. Nagyon erős hatások érnek ma lelki szinten minket, érzékenyebbek leszünk a szokásosnál és együtt érzőbbek, segítőkészek megértőbbek, érzékelésünk is kifinomultabb (intuíciók, révülés, aha-élmények, álmaink intenzívebbek), érdeklődhetünk művészetek (pl zene) iránt. Elengedést elősegítő meditációra, elvonulásra, lelki spirituális gyakorlatokra is igényünk lehet és lelki megtapasztalásaink is ezenközben mélyek intenzívebbek katartikusabbak, lehetnek. Jó a nap gyógyításra, meditációra, zene hallgatásra, előző életeket feltáró utaztatásra, imára, kontemplációs gyakorlatokra –  a maradandó értékek felismerésére életünkben, kapcsolatainkban, önmagunkban,,,   – Nagy Kriszta –

 

13. kedd – az ötletek, sugallatok és a páratlan gondolatok ideje – mind a magán életben, mind az üzleti életben (pénzben is ) sikeres dolgokat indíthatunk el ma  :)

 

14. szerda – előtérbe kerülnek újra, az érzelmek és a lélek hangjai. Hallgassunk a belső középpontunk, a hitünk varázslatos sugallataira…és igenis higgyük el, amikor azt súgja, hogy a rossz dolgoknak vége van – és a jó következik. Persze ehhez nekünk kell változtatnunk, a gondolkodásunkon és a szeretetenergia áramoltatását is kétirányúvá kell tennünk!!!

 

15. csütörtök – a külső és belső harmónia, a társulások és a boldog párkapcsolatok napja  :)

Ne feledjük, hogy jó kapcsolatokat, csak tiszta lappal – az előző lezárásával- és szeretetteljes elengedéssel lehet!

 

16. péntek – a gyógyulás, a gyógyítás, a felemelkedés napja…azért az a legfontosabb, hogy a múlt elengedésével (vádaskodás, mások hibáztatása, pletyka, sérelmek, gyűlölködés újra és újra felidézése, függőségek…stb) tudunk csak előre lépni, teremteni!!

Vénusz napja:
Ezen a napon a Plútó bolygó direkt haladási irányba vált át, vagyis a több hét után érzékelhetjük a dolgok kimozdulását olyan területeken ahol a legjobban elakadva érezhettük magunkat eddig – és ahol a legtöbb radikális változásra volna szükségünk !!. Ezt különösen segítheti a Hold együttállása ma Jupiterrel az igazság, szerencse, kiáradás, szeretet bölcsességének bolygójával! Szerencsés lehet ez a mai nap a kezdetekre, az együttállást a Kos és alatta a Cet csillagképekben láthatjuk. A kezdeteket megelőzheti egy ráhangolódás, a múltat lezárni tudó (ha kell radikalizmussal) áldozat meghozatala, “felajánlás”, mert a Kos mint az áldozati bárány (a kezdet áldozata) jelenik meg az égbolton..

— Nagy Kriszta —

 

17. szombat – teremtő nap – a saját ötleteink, alkotásaink elkezdésének ideje. A kommunikációnk az önkifejezésünk megmutatása másoknak :)  a színre lépés ideje :)

(festés, kötés, ének, beszéd, varrás, írás…stb… minden ide tartozik, amivel kifejezed magad)

Az álmok és a varázslatok ideje  :)  Merj nagyot álmodni!!!

 

18. vasárnap –  az alkotó és teremtőenergiák ezen a napon a szeretetből táplálkoznak  :)  A teremtésnél fontos a tervezés és az, hogy szívből teremts, ne kényszerből vagy haragból !!

 

Nagy Krisztáról, a 2012 – A Jövő Legendáriuma – szerkesztőéről, itt olvashatsz többet: http://kerekegeszember.hu/2012legendariuma/szerkesztoink/nagy-kriszta/

 

A napokról szóló írásai itt jelentek meg: http://www.zsannamari.hu/

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.