... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   aug 22

Augusztus vége

Érdemes a rosszat kisöpörni és a jó dolgokat még jobbá tenni…értem ezalatt a pénzünk fialtatásától kezdve a kapcsolataink helyretételéig mindent, ami fontos és a szívünkből szeretnénk hogy megteremtsük  :)

Sikerülni fog !!

 

Augusztus 22 hétfő. – Teremtő nap: a szeretet és a gyógyulás lehetősége a miénk, ha cselekszünk  :)

 

23. kedd – tegyünk rendet, tegyünk igazságot, önmagunkban is. Pénznap, tehát jó alkalom mindenféle üzlet elindítására, amiből majd pénzt akarunk látni, munkánk beérő gyümölcseként  :)

 

Nagy Kriszta  – Asztrológus – Asztrozófus ezt írja:

Mars napja: A Nap a zodiákuson vagy állatövön vándorolva a Szűz jelbe érkezik. Mit is jelenthet ez nekünk földi és lelki síkon? Elindulhat bennünk az igény valamilyen tanulmány elkezdésére, avagy éppen tanítására, áldoztahozatalra, takarításra, a dolgok rendbetételére. A kereskedői érzékünk is kifinomultabb lesz, precízebbek lehetünk, fontosak lehetnek részletek (csak ne vesszünk el azokban!), befektetni is sokkal jobb esélyekkel tudunk. A Hold a Bika csillagkép szarvai közt trigon kapcsolatban áll az idő, a korlátok bölcsesség bolygójával, a Szaturnusszal, ami az is mutatja, hogy itt az idő valaminek az “emelésére”, megszentelésére, lehet az egy kapcsolat is akár, mert termékeny válik.

 

24. szerda – ez a nap a beavatás üzeneteit hordozza. Figyeljünk az álmainkra, a megérzéseinkre. A „világfájdalom” és a sírás segíti az elengedést (csak hagyjuk kitörni, hogy megtisztítson bennünket)

 

25. csütörtökaz Erő napja :)  legyünk bátrak, tegyünk magunkért…kezdjük el végre, amit eddig halogattunk!!

 

26. péntek – a megértés vezéreljen ezen a napon J a felemelkedést (pénzbeli fellendülést is) segíti, ha mi is felemelünk másokat, hallgatunk a belső hangunkra, minden cselekvés előtt.

Vénusz napja: A Merkúr bolygó direkt irányba vált át. Vizsgáljuk át ezt az elmúlt pár napot, kb. 2 héten belüli időszakot ,mi volt nehéz benne, esetleg a közlekedés ,talán a kommunikáció ( kimondás), vagy a kapcsolatok feszültségei , tanulás nehézségek a hivatalos ügy intézésben, gyermekünkkel, testvérünkkel, vagy megértés-megértetésben? Ha ezekben volt elakadásunk ,akkor ismerjük fel ,tudatosítsuk magunkban , mert kaptunk egy tükröt magunkról és talán már azt is tudjuk, hol és miben kell nekünk változtatni ,hogy haladhassunk. Ebben most a Merkúr is segítségünkre siet, hiszen akadálytalanul haladhat előre. Lehetséges, hogy előre nem látott pozitív hatású váratlan események hatások is érnek, mert a Hold ma egy trigon kapcsolatot alkot a hirtelenség, szabadság, zsenialitás, bevillanó gondolatok, magas értelem bolygójával, az Uránusszal (pl. lehet, elindulunk, letisztul, összegeződik valami a lelkünkben.)  — Nagy Kriszta—

27. szombat – a bőség, a kommunikáció és a kapcsolatok napja  :)

Bármiben sikeres lehetsz, amit ezen a napon indítasz  :)  Légy kreatív és cselekvő!!!!

 

28. vasárnap – a Teljesség eléréséhez, újra szükséges a lezárás (minden külső és belső gát elengedése)

 

29. hétfő –  a kiegyensúlyozás, a dolgaink egyensúlyba hozásának ideje (elengedés, megbocsátás, töltekezés, az új beengedése)
Hold napja. Az égboltra nézve látjuk, hogy a Hold a Vénusszal- Nappal alkot egy kis háromszöget az Oroszlán szeretet-termékenység (nemző részén) csillagképében, alatta a csillagfénybemérő eszközről elnevezett Sextáns csillagkép látható, melyet a Hydra “hoz el” nekünk-. Szellemi üzenet hogy “tájékozódni “valójában önmagunk vagy kapcsolataink ,szerelmi-partner kapcsolataink terén, csak a szeretettel tudunk .Ez az etalon, ez az iránytű, nincs más, de ez a szeretet most termékeny nagylelkű és feltételek nélküli , megbocsátó, szeretet nem akar uralkodni a másik ember felett !Mindezeket játszi könnyedséggel érzékelhetjük a Hold -Jupiter trigon hatásra és tudjuk most már hogy a belső tűz (Hold-Mars Sextil)erő segít minket előre a célunk felé ,vagy éppen lelki mélységeink megértése, vagy a radikális lépések megtétele irányába(Hold-Plútó trigon)  — Nagy Kriszta —

 

Nagy Krisztáról itt olvashatsz:

http://kerekegeszember.hu/2012legendariuma/szerkesztoink/nagy-kriszta/

 

A napokról szóló írásai itt jelentek meg: http://www.zsannamari.hu/

 

30. kedd –  Újhold napja – a szeretet, a bőség a harmónia napja. Kezdjünk új életet, engedjük el az önös vágyainkat és a kétségbeesett próbálkozásokat. Azt csináljuk amit a szívünk diktál…szeretettel, lépésenként haladjunk  :)

 

31. szerda – a munkánk által tudunk előbbre jutni. A passzivitás visszaüt. Cselekedjünk, még akkor is ha kudarcok, pofonok,  váratlan helyzetek történnek. Ez a nap megmutatja nekünk a valóságot  :)

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.