... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   aug 01

Augusztus első hete

Augusztus 1. hétfő – itt érdemes lezárni a téves vagy elhanyagolt viselkedésünket, gondolkodásunkat –a pénz és a bőség megszerzéséhez vezető úton

 

2. kedd – a tervezés fontossága nem elhanyagolható –miben változtassunk…mi az ami nem működött eddig…mi az ami működött….???

Tegyük fel a kérdéseinket és hallgassunk az intuíciónkra  :)

 

3. szerda – ez a cselekvés napja ! Bőséget és harmóniát hoz, ha le tudod győzni abbéli vágyaidat, tévedéseidet, hogy eddig is megéltünk valahogy –ezután is megfogunk…

Naaa, itt kell véget vetni a lustaságbak, a beletörődésnek, az önsajnálatnak, a kifogásoknak…és a mások fikázásának!! (ez az utolsó ugyanis a legvacakabb kifogás, amivel a legmélyebbre húzod le önmagad. Pl: Józsinak azért megy jobban, mert lop, csal, hazudik, stb…és én nem akarok olyan lenni, mint ő –tehát nem is csinálok semmit)

 

4. csütörtök – ezen a napon szembesülhetünk az igazsággal  :)  Mit értünk el eddig, mekkora kudarcot kell kihevernünk…honnan kell elkezdeni újra felépíteni önmagunkat, a kapcsolatainkat, a bevételeinket. (Sírni lehet!!  De az igazsággal szembenézni –és megérteni, hogy másként kell cselekedni ezután – a kiváltságosok erénye !! ) Tudjátok: Innen szép a győzelem  :)

 

5. péntek – pénznap  :)  A hosszú távú tervek elindításának ideje. Lényeges, hogy akarjuk a változást! Nem érdemes ezen a napon lóversenyre menni  :)  Távlatokban, új dolgokban, változtatásban kell gondolkodni !!

 

7. vasárnap – remek nap  :)  a párkapcsolatok és az életünk egyéb területein is…új ötletek, elindulások tervezésének és első lépéseinek napja  :)

Ibolya napja

Az ibolya virágról kapta a nevét és magyar eredetű a név.

Névelemzés alapján: erős fizikumú, kitartó…kreatív egyéniség. Jó beszélőkével rendelkezik, de csak ismerősök társaságában nyílik meg (vagy ha külső megerősítéséket kap, hogy nagyon jó valamiben és bíztatják) A pénzzel hadilábon áll, mindig bizonytalan (ha sok van akkor azért, ha kevés akkor azért)

(de, mindig elmondom  :)  a keresztnevet, becenevet és a vezetéknevet együtt kell elemezni!!!! Csak akkor ad jellemző részleteket 1 bizonyos emberre vonatkozóan!)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Comment

  1. Erzsike szerint:

    Ez egy nagyon jó dolog és sok igazság van benne, lehet belőle tanulni és akaratunkon felül kerekedni. Nagyon tanulságos és érdekes. Nagyon el lehet mélyülni az olvasásban.

    [Reply]

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.