... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   aug 15

Sorsfordító hét :)

A bennünk lévő teremtő-életművész felélesztése  :)  és egy csepp névelemzés  :)

 

A saját igazságunk (belső igazságunk, lelkiismeretünk és elfeledett vágyaink megvalósításának) keresése Önmagunkban

 

Mire vagyunk képesek? (mire lettünk volna képesek, ha ez vagy az nem jön közbe?)

Boncolgassuk kicsit ezeket a dolgokat!

Persze az alapokat be kell tartani!

–         nem az állam

–         nem a környezet

–         nem a válság

–         nem a párunk, főnökünk, anyósunk…stb…  A HIBÁS !!!!!

 

Amennyiben ezzel egyetértünk, el tudjuk ezt fogadni (úgy-ahogy  :)  ) akkor lehet tovább menni, önmagunk belseje felé  :)

 

Akár tetszik akár nem – mi vagyunk a felelősek- a mi hibánkból történtek a dolgok Velünk—és ezért vagyunk ott ahol vagyunk!!!!

…teljesen mindegy, hogy:

–         megbíztál valakiben

–         elnéztél valakinek valamit

–         nem merted megmondani az igazat

–         dafke sem beszélted meg a problémát

–         féltél és hazudtál… stb…

Bármi volt is – találd meg magadban a felelőst a dologért…tudd, hogy ez a TE eddigi, döntéseid következménye!!

Nem kell túlzásba vinni – fejedet a falba verni, utálni magad vagy szitkozódni !!!!

Csak egyszerűen ismerd el – hogy Magad miatt vagy ott ahol vagy…és NEM MÁSOK A HIBÁSAK!!!!

 

ENNYI !!!! :)

…és bocsáss meg magadnak :)  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ne légy remete – ne vonulj el a világtól és ne könyörögj bűnbocsánatért!!

 

Vállald a felelősséget a múlttért ÉS kezdj el a jelenben cselekedni a saját életed jobbra fordításáért :)

 

Ez a hét nagyon jó erre  :)

Vagyis:

Fedezzük fel a Valóságot – és ebben a valóságban ismerjük be végre, hogy alkotók, teremtők vagyunk!! Ugyanúgy, ahogy a rosszat meg tudtuk teremteni eddig –ugyanúgy a JÓT is módunkba és hatalmunkban áll megalkotni!!

Legyen szó akár az életünkről, a kapcsolatainkról, akár egy sutba dobott pulóver megkötéséről vagy egy remekmű elkezdéséről-befejezéséről  :)

 

Ha, nagyon fennkölten akarok írni, akkor ez egy SORSFORDÍTÓ hét :)

A saját ILLÚZIÓID Vége !!

 

Röviden:

Rombold le azt a magad köré épített téveszmét, hogy:

–         áldozat vagy

–         minden, mindegy (sose lesz jobb)

–         senki sem segít

–         mindenki más hibás – csak te nem…

 

és ezután:

–         tégy Magadért

–         cselekedj

–         csináld máskép

–         újíts, újíts, újíts  :)  mindenben szüless újjá !!

 

Teremtsd meg újra Önmagad :)

Mit jelent ez?

–         ha lebontod a falat magad körül, akkor sebezhető leszel?

–         Ha,  meglátják az igazi arcod –sokan elfordulnak majd tőled?

–         Ha megéled Önmagad – megharagszanak rád, utálni fognak…

 

IGEN

Sebezhető leszel, annak akinek hagyod, hogy megsebezzen

 

IGEN

Sokan elfordulnak tőled, utálni és haragudni fognak  – de ők eddig csak egy „képet” szerettek – nem TÉGED

– mond, miért is vártál igazi szeretetet, barátságot, üzletet – ha Te sem a valóságot mutattad?

 

De

Aki eddig is azt látta, AKI VAGY – az továbbra is melletted fog állni….és az a sok ÚJ, másik ember is,  azért fog szeretni AKI VALÓJÁBAN VAGY  :)

 

Augusztus 15 hétfő – a magunkba roskadás helyett válasszuk a múlt elengedését és a következő lépéseink megtervezését…kezdjük el megtalálni magunkban az ALKOTÓ Embert :)   (akinek van egy csomó terve, alkotása – amit meg kell valósítania)

 

16. kedd – a kezdet napja  :)  a Nap és a Vénusz együttállása is fokozza a harmónia, szépség  iránti vágyát a lelkünknek. Itt az idő a szerelemre, boldogságra és az alkotásaink elkezdésére :)

 

17. szerda – dupla pénz nap ( dupla igazság nap) ezen a napon, tényleg érdemes a múltat végérvényesen lezárni!!!  Elengedni – megbocsátani, magunknak és másoknak! Persze a szervezést, a pénzügyeinkhez, üzletünkhöz, karrierünkhöz is itt kell elkezdeni !!

 

18. csütörtök – teremtő nap – ahogy ezt a napunkat alakítjuk,(ahogy cselekszünk) hosszú távon ilyen lesz a Világunk (a környezetünk, a munkánk, a gondolkodásunk…stb) a bőség napja  :)   az élet apró dolgai az orrunk előtt vannak …vegyük észre az összes lehetőséget! Ez egy olyan energirezgéssel megáldott nap, amikor megtalálhatjuk magunkban, Michelangelo-t, Verne Gyulát, Kovács Margitot, a NŐT, a Férfit, a Szeretőt, a Teremtő, Alkotó Mindenséget :)

Lécciii – fókuszálj már a jóra és a benned lévő ERŐRE –  meglátod, hogy Csoda történik  :)

 

 

19. péntek – ez a nap kimondottan kedvező, a munkával és a pénzzel kapcsolatos teóriáink ledöntésére,  és az új alapok elkezdésére. Ha csak azt elengeded, ami nem működött eddig, már nyertes vagy :)

 

20. szombat – István névnap

Az Istvánok jól kommunikálnak, felkeltik ezzel mások érdeklődését. Jobban szeretik a meghatározott kijelölt munkamenetek teljesítését, mint a saját okos fejükből kipattant ötletek megvalósítását, ehhez, egyedül kevésnek érzik magukat…de általában akad mindig segítségük, akikkel jól tudnak közösen dolgozni :)

Kitartóak és sikeresek. Ez negatív értelemben is igaz (kitartóan tudják rombolni, az egészségüket, karrierjüket, kapcsolataikat…stb…) Viszont egyik napról a másikra meg tudnak változni :)

(ne feledjétek, hogy egy igazi névelemzés figyelembe veszi a vezetéknevet, a kereszt nevet és a becenevet is –tehát ez egy általános elemzés csak!)

 

21. vasárnap – ezen a napon az érzelmi függőségeinket – kapcsolatainkhoz, pénzhez, alkotó erőnkhöz hozzárendelt hiedelmeinket kell elengednünk. Ez a jövő egyik lehetősége :)

Nagy Kriszta – asztrológus-aztrozófus ezt írja erről a napról:

A Hold már távolodóban van az igazság – kiáradás “szerencse” bolygójától a Jupitertől, kivel a tegnapi nap folyamán együttállást alkotott és talán érezhettük is szerencsés hatásait ingatlannal, jogi dolgainkkal kapcsolatosan másvonalon nagyvonalúságra segítőkésségre is hajlamosíthatott bennünket ez a konstelláció. Ma a Vénusz ugyan asztrológiai értelemben jegyet vált, de az égbolton továbbra is az Oroszlán csillagképben, a Nappal együttállásban, az Oroszlán szívén halad keresztül .A Merkúr, a másik “kapcsolati”bolygónk az Oroszlánból lassan hátrál a Rák csillagkép és a Hydra csillagkép lehajtott feje irányába. Üzenet szellemi értelemben, a kapcsolatainkban a szeretet mellett az alázat és a hagyományok tisztelete, a családdal való foglalkozás (programok szervezése) a termékenység, az előre tekintés és a tovább lépés . Ehhez lesz belső lelki intenzitás lendület, elán.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

9 Comments

 1. Való igaz, az ember hajlamos a másikat, mindent, és mindenkit okolni. Én már egy ideje megértettem, hogy a saját életemért én vagyok a felelős. Senki más nem az. Ráhatással lehet az életemre, segíthet, vagy akadályozhat, viszont a döntés, a cselekvés, a felelősség az enyém.

  [Reply]

  Manita Reply:

  szuper!!! nagyon jól látod :) a döntés, a cselekvés és a felelősség mindig az Egyéné :) Sajnos sokan azt mondják: “én nem csináltam semmit, miért történik ez velem?”
  hát, azért: mert az is egy döntés, ha semmit sem teszünk -és ennek is van felelőssége (amely néha nagyobb, mintha rosszul csináltunk volna bármit is )

  [Reply]

 2. Nágel Istvánné szerint:

  Nem okolok senkit a saját életemért, mindenkinek megbocsájtottam,magamnak is. Az hogy sorsfordító hét van, éreztem előre. Ráadásul 18-án van a névnapom, a férjem pedig István. 13-tól valami nagy nyugalom és jó érzés van bennem a terveimmel, és életem pozitív irányú változásával kapcsolatban. Kérlek Manita ,Te aki állítólag boszi vagy (Vidi Rita) támogass meg egy kicsit
  Meleg őlelés
  Icu

  [Reply]

  Manita Reply:

  azt szokták mondani: legyen a TE hited szerint :) én is ebben hiszek! Muszáj magunkban és jóban hinnünk…(mert ha mindig rosszban hinnénk miért szülnénk gyerekeket például ??) Szóval én azt mondom, ha a jóban hiszel erre a hétre, évre, az életedre vonatkozóan—akkor jó is lesz :) Hajráááá én tutttiii támogatom, hogy jó lesz Neked is és mindenkinek, aki ebben hisz :)

  [Reply]

  Kati Reply:

  Kedves Manita,
  mindig olvaslak, és már május óta a varázstáblák súgnak nehéz döntés előtt. Ma a hírleveledet mintha a sors küldte volna. Épp ez a hajszál hiányzott! Megerősített, hogy a döntésem helyes volt.
  Rád szavaztam a Goldenblogon :)
  Örülök, hogy vagy!
  Kati

  [Reply]

  Manita Reply:

  :)
  óóó :) örülök, hogy használod a Varázstáblát !! Tényleg hasznos, én évek óta dolgozom vele :)
  -azt meg külön köszönöm hogy a goldenblogon is rám szavaztál!!! Minden szavazat nagyon jól jön :)
  kösziiiii :)

 3. Nágel Istvánné szerint:

  Sziasztok,szép jó reggelt mindenkinek!
  Tegnap hivatalos voltam egy rendezvényre ahol nem ismertem mindenkit. Az összejövetel apropója egy francia testvérváros polgármesterének látogatása volt, aki igen barátságos nyitott ember. Közben beindult a társalgás a vendégek között. Egy ideig csak figyeltem,hogyan indul be mások szapulása, köztük olyan emberé is aki már egy éve meghalt és IGAZEMBER volt,ekkor kezdtem magam nagyon rosszul érezni. Ki mentem a portáshoz.Ő Zsuzsi, aki eltemette férjét, szüleit, Ő ápolta apósát, ennek ellenére tele van energiával,de már Ő is kezd elkeseredni.
  Hogy miért írom le ezeket? Annyi negativ energia volt az összejövetelen,hogy az már fájt. Elgodolkodtam azon, hogy 2 éve még én is milyen könnyen itélkeztem másokon és ez megdöbbentet. Haza jöttem és gyorsan csináltam egy csakra tisztítást,hogy letudjak nyugodni, hiszen nekem csak pozitív energiám lehet ha elakarom érni a céljaimat.

  Meleg ölelés mindenkinek!
  Icu

  [Reply]

  Manita Reply:

  igen -szerencsére (vagy sajnos) mindenkiben fel merül egyszer, hogy :”igen én is voltam ilyen-de már nem akarok ilyen lenni”
  –ez jelenti a fejlődést, az előrelépést :)

  [Reply]

 4. Molnár Monika szerint:

  2012 – A Jövő Legendáriuma – Ezoterikus és Üzleti Határidőnapló
  hasznos információkkal, ötletekkel az év minden napján

  http://kerekegeszember.hu/2012legendariuma/naptart-akarok/
  az utolsó sorba az ajánlóhoz az én nevemet írd!!
  Gurbácsné Molnár Mónika

  [Reply]

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.