... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   szept 14

Aranyló Ősz

Az Ősz a befelé fordulás, a befelé figyelés ideje… Miután learatjuk, leszüreteljük a nyár bőséges termését, kihúzzuk, kiássuk, lemetsszük, kitakarítjuk a földjeinken az elhalt terméketlen részeket – ugyanúgy kint, ahogyan bent is számot vetünk azzal, ami felesleges és nem szolgálja már az életünket…

A TERMÉSZET körforgásában, ez a búcsúzás, az ELENGEDÉS ideje…

szüret után

Hiába minden szó, írás, lecke, kérés vagy parancs – nincs kintről  teherletétel! Te magad vagy az egyetlen, aki lehántod, elengeded, levágod, az elszáradt, nem működő, haszontalan, gátló részeidet….

Azt a „tudást”is, ami nem működik – amiről beszélni ugyan tudsz, de a TE életedben nem a saját tapasztalásodhoz kötődik…    Azokat a kapcsolatokat-kapcsolódásokat, amelyek a fizikai „valóságban” tartanak, de a lelked megnyomorítják – mert hagyod – valami  HASZON érdekében…

.

Ősszel kint a földeken learatják a termést… majd az elszáradt részeket is elviszik, elégetik….. megtakarítják, újraszántják a földet  – megtervezik, hogy mit ültessenek bele, ősszel vagy tavasszal — és pihenni hagyják az új vetés előtt.

Az ember is visszavonul ilyenkor, kitakarítja a lelkét, a testét, megújítja sejtjeit, rendezi elmaradt dolgait, megtisztít mindent maga körül, hogy erőit az új tervek felé tudja majd fordítani  :)

Ezt kell(ene) tennünk most is, hiszen szeptember 22.-ével beköszönt a csillagászati ősz, az Őszi Napéjegyenlőséggel…

elengedem...

Bár akármikor – bármely napon, hónapban – megtehetjük rendszeresen, hogy megtisztítjuk a lelkünket, testünket, mégis ha a Természet rendjével azonosulunk, akkor az ősz – a betakarítás utáni számvetés végeztével látjuk igazából, hogy mi az, ami hátráltat, ami már nem viszi előre az életünket!

 

A Tavaszi és az Őszi Napéjegyenlőség pillanatai az Ember kapcsolódása a Természethez…  vagyis az ősz és a tavasz 3-3 hónapjában az Ember dolga, hogy a fizikai világban – az anyagban – is számvetést, rendet tegyen, a Természet Törvényeit követve.

(A Nyári és Téli Napforduló idején az Istenségünkkel, a szellemiségünkkel tudunk kapcsolódni – így ebben a 3-3 hónapban  a szellemi és lelki tervezés- áramlás – fejlődés és megvalósítás, az Isteni  gyümölcseink érlelése, az Isteni részünkkel való kapcsolódás a feladunk )

 

Tudtad, hogy az Aranyló Ősz, az Aranycsinálás Birodalma?

arany ősz

Maga az Édenkert megtalálása a Földön :) (Nem, nem a tavasz és a nyár hozza az Édenkert misztériumát közel az Emberhez, hanem az ősz – az elmúlás, a halál elfogadásának, a félelmek legyőzésének ideje!)

Az ARANY, a megtestesült FÉNY a szívedben – BENNED!

Az Aranycsinálás Birodalma – a Lelked :)

 

Írtam már, hogy a nagyapám az Isteni hármasságot (Test-Lélek- Szellem) így nevezte: Anyag – Élet- Szellem  :)

Te pedig, Végtelen LÉLEK vagy, aki kapott egy Testet <3

Ezt a Testet, Neked kell ápolnod, takarítanod, kívül-belül, hogy a Lelked szeressen benned ÉLNI (és Téged Éltetni) hogy az Örök szellemiséged magocskái életerejükkel meg tudják változtatni, újra tudják Teremteni, az egész Világodat—Önmagad anyagból lévő részét  :)

elengedés

A Téli Napfordulóig lehánthatod „odabent” magadról azokat a falakat, rétegeket, teóriákat, hitrendszereket, kapcsolódásokat…………… amikkel Te eltakartad –  magad és a Világ elől – a csodás kincseidet!

Az ARANY, amit évszázadok óta próbálnak „csinálni”… az Örök Fiatalság Elixírje vagy az Édenkert, amit évezredek óta keresünk – nos, ezek mind BELÜL vannak elrejtve és az Ősz csodája őrzi titkukat :)

.

Láttad már az őszi fák pompázatos színeit lombhullatáskor??

őszi pompa

Mondd, lehet-e ennél káprázatosabb ünnepe az elmúlásnak, elengedésnek – ami napról-napra, évszakról-évszakra a Folytonosság VALÓDISÁGÁT, a megújulás csodáját, mutatja meg nekünk?

Van-e ennél nagyobb, láthatóbb titka az ÉLET Édenkertjének, mint az, hogy: ha megtisztulunk, megújulunk?

 

 

Szeptember

A számvetés ideje… a JELEK (történések, szavak, érzések…) már mutatják, hogy mi az, ki az, kik azok… akit-amit le kell vágni magunkról…

Csak a Szeretet áramlását kell követni, nem a szenvedésben dagonyázni….

–         a kapcsolódásaink tisztítása

 

Október

Tisztulás, tisztítótűz ideje…  Arany- Önmagunk megtalálása ,a halott kapcsolataink, traumáink, lehántott álarcaink alatt… Előrelépés és Kezdet, minden TISZTA szinten…

Amire a figyelmed fordítod, ÉLNI kezd :)

–         Önmagunk megtisztítása

 

November

Teremtő hónap :)

Minden napja a tetteid, alkotásaid, a SZERETETED és a Teremtéseid tükre :) Te döntesz, mit teremtesz – életet vagy halált… betegséget vagy egészséget… örömöt vagy bánatot… korlátokat vagy végtelen lehetőségeket…. semmit vagy mindent…?

–         a Teremtőerőnk megtisztítása

 

December

A bőség ideje… A külső fény elmúlása a Belső Fényünk megtalálását hozza… Bőség csak ott lehet, ahol áramlás, változás, kitárulkozás, kiteljesedés, Önszeretet van. Ahol megtörtént az elengedés és a megbocsátás…

–         kapcsolódás az Isteni részünkkel

 

December 21. Téli Napforduló – a Fény születése – amikor is a Belső Fények szikrácskáiból megszületik a Fény a Világban :) Az Anyag és a Szellem nászából Életre kel az Isteni részünk… s, az Ég a Földdel összeér…. :)

ÉLET :)

…innen folytatjuk…

 

Ui:.

2017 – a Visszakapcsolódás az Életbe Éve :)

Aki nem tud elengedni, megbocsátani, megtisztulni – az nem tud visszakapcsolódni az ÉLETBE!

…ezért, csak akkor ÉLSZ, akkor tudod követni a Lelkedet, az Arany részedet – ha már megtaláltad…

<3

elengedésben

Hmmm… mit szólnál egy ELENGEDÉS gyakorlathoz szeptember 22.-én, az Őszi Napéjegyenlőség napján?

http://nevedbenasorsod.hu/programok/elengedes-a-gyakorlatban-traumaid-dinamikus-onkifejezese-a-jelenben

:)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.