... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   máj 24

A változás örök

Azt mondják egyetlen állandóság van csak az életünkben – és ez a változás :)
életút

Elindulások ideje kezdődött a sok külső és belső változás hatására –  a szerelemben, kapcsolatainkban, munkánkban… Merünk-e tanulni a hibáinkból és tovább tudunk lépni, elengedni vagy sokkal-sokkal jobban szeretni?

 

Merünk-e Önmagunk lenni?

Kimutatni az érzéseinket, elmondani a gondolatainkat és megcselekedni, amiről beszélünk?

Tudunk-e elengedni, megbocsátani, tanulni az eddigi ballépéseinkből… és persze a lényeg: el tudjuk-e fogadni, hogy ahol most vagyunk, akiknek érezzük magunkat, az az eddigi életünk következménye és felelőssége?

A májusi információ áradatban fontos, hogy a szívünkre hallgassunk- a bizonytalanságunk okai ne a HIÁNY érzéséből táplálkozzanak! Mert ez félrevezeti, elnyomja a lélek és a szív hangjait. Nem valós alapokra épül az életünk, ha valakinek vagy valaminek a hiányától függ a boldogságunk.

 

A hónap vége a számvetés ideje is… mit tettünk eddig magunkért és milyen változásra, tanulásra, tapasztalatra van még szükségünk– amit eddig még nem mertünk meglépni. Ha ki merünk lépni a saját állóvizünkből és bármi módon másként érezni, látni, cselekedni a dolgainkat, akkor van esélyünk visszatérni az egyensúly örök körforgásába — a játszmák nélküli belső középpontunkba :) Mert az önfelvállaláshoz és a jó kapcsolataink kialakításához pont ezekre van szükség…

 

A kapcsolataink jól látható, érezhető változásokon mennek át… Könnyebb a kapcsolatteremtés és a békés elengedés is. “Szinteket” lépünk a tapasztalásban — amiket néha tényleg fájdalmas leckék után értünk csak meg, így előfordulhat, hogy sok könnycsepp árán jutunk el a végső felismerésekhez…

Fontos a könnyedség és az akarás elengedése, hogy a dolgok megtörténjenek vagy elmúljanak. Elég, ha teszünk érte, hogy világos, őszinte kommunikációval, tettekkel, elindítsunk egy-egy folyamatot, mindenféle görcsös elvárás nélkül  :)

 

Május 24. szombat – Az elmúlt idők hátráltató erői megváltoznak, már látszik a fény az alagút végén. Szeretet, elfogadás és szerelem ideje. Elfogadni azt a változást is, hogy valami elmúlt – és azt is hogy ha valami új kezdődik, amiért bizony sok mindent fel kell rúgnunk a múltból.

 

25. vasárnap –  A belülről (szívünkből-lelkünkből) indított változtatások elkezdésének ideje.

 

26. hétfő – Álmok, sugallatok és a belső hangunkra hallgatás napja. Előre lépés minden életterületen ahol az igazság győzedelmeskedik. A lélek igazságáról beszélek nem arról amit elhitettek eddig velünk vagy mi akartunk hinni valamit amivel magunkat és másokat is becsaptunk

 

27. kedd – Teremtőnap :) – Bőség napja, amely a kreativitásból, kommunikációból indul és azokkal a dolgokkal, emberekkel kapcsolatos amiket/akiket szeretünk. Fontos nap a kapcsolatok terén is hiszen rátalálhatunk az igazi érzésekre, értékekre, ha őszinték vagyunk :)

 

28. szerda – Újhold – Új kezdet lehetősége a munkánk, hobbink terén, ha el tudunk engedni, le tudunk zárni, kapcsolatokat, teóriákat, önmagunktól távol álló – játszmákkal, hazugságokkal tarkított életszakaszokat.

 

29. csütörtök – Teremtőnap :) – belső bontás, selejtezés és építkezés ideje – amely mindenképpen előre visz, ha mi kezdeményezzük a változtatást, tanulást…

 

30-31. péntek-szombat – a női és férfi energiák egyensúlyba hozásának napjai. Szeretet, szerelem, gyógyulás ideje. Fontos az illúziók, hamis vágyak, függőségek, elengedése, melynek alapja csak a fizikai világban való poziciónkat emeli. Lelki szinten önmagunkra találhatunk, ha szembe merünk nézni eddigi tehetetlen megtorpanásainkkal, önbecsapásainkkal – vagyis az igazsággal :)

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.