... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   máj 13

Utazás – Út Önmagunkba

A változások hónapjában, az egyik legerősebb energia a külső és belső utazások átélése (akár a mindennapok szintjén is) Ezek erőpróbák amik az eddigi próbálkozásainknak adnak energiát, hogy csináljuk már végig a dolgainkat amiket elkezdtünk vagy kigondoltunk…

kanyarok

Sokszor érezzük mostanában, hogy valami történni fog… de hogy mi az a VALAMI, arról fogalmunk sincs :) … és bizony sokszor nem történik semmi és mi egyre türelmetlenebbek leszünk… Ilyenkor a fásult várakozás helyett kicsit hátrébb kell lépnünk, hogy egy más nézőpontból is átvizsgáljuk a dolgaink sokaságát, hogy hol tudunk mi változtatni a nézőpontunkon, önmagunkon, kapcsolataink mélységén. Vagyis hol vannak olyan tisztítani valóink (megbocsátás, elengedés, átminősítés) amit csak mi tudunk megtenni, hogy az a valamilyen változás” amit érzünk—az bekövetkezzen. A dogmáink, önbecsapásaink, játszmáink, rózsaszín szemüvegünk, letétele után megnyílnak a lehetőségeink

Kapcsolati tisztulások kezdődnek most. A szív és a lélek egybenyílik, nem csak egy ezüstszállal lesz összekötve az érzelmek szintjén. Fellobbannak a vágyak a kiegészülésre, a teljesség megélésére, a gyógyulásra, öngyógyításra – testi, lelki szinten is.

Felélednek régi kapcsolatok a beszélgetésekkel – megértést és érzelmi felszabadulást hoznak—összegzések tisztítások után látható a közös út vagy a megkönnyebbülést hozó szeretetteljes elválás.

Megszűnik a belső káosz így a kimondott vagy leírt szavak bevésődnek a lélekbe – biztonságot adó új igazságok kérnek bebocsátást és lebontják a belső magunk falazta gátjainkat :) Persze a boldogság eléréséhez szükséges hogy a bennünk lévő REND őszinte, játszma mentes legyen, mert csak akkor tudunk előre lépni…. Ugyan úgy igaz ez a munkánkra vagy az üzleti életünkre.

Utazunk és csöppet sem mindegy hogy mi indulunk valamerre a saját szívünk után vagy majd a sors kényszeríti ki valami módon a változtatást az úton! Mert a lényeg most ez: mi induljunk el a tapasztalás útján önként, hogy megtaláljuk az egyensúlyt végre :)

 

Május 14. szerda – Telehold – Pénz és igazság napja :) Erős energiák támogatják az előrelépést (ha mi kezdeményezzük a változást) egy magasabb szint eléréséhez. Megértés ideje (mindenki átérezheti mindenki más igazságát) Fontos a megbocsátás és minden bennünk lévő felesleges dolog elengedése, félelem, függőségek, önáltatások, kétségek, harag, betegségtudat, stb…

hold1

A Telehold tisztító, gyógyulást hozó energiái már 2 nappal előtte és utána is igen erőteljesen hatnak ránk.

 

15. csütörtök – A szeretetenergia áramoltatásának ideje. Fontos mások segítése, bizalom önmagunk és mások felé, mert mindez, a  belső hit erősödésének érzésével ajándékoz meg minket :) Ma a szívbéli döntések visznek előre!

 

16. péntek – Újítás, új kezdet, új utakra lépés ideje. Önkéntes vállalás, öngyógyítás és lelki egyensúly megtalálásának napja. Őszinteségedtől nyílnak meg az eddig bezárt kapuk!

 

17. szombat – Hallgass a belső hangodra, az álmaidra és a múlt hibáiból tanulva, NE kövesd el ugyanazokat a hibákat. Fontos nap a karriered és a lelki kapcsolataid alakulását illetően is.

 

18. vasárnap – Teremtőnap :) – A női energiák erősebbek, a kreativitás, bőség, kommunikáció, szeretet… így ezeket használd a belső egységed egyensúlyba hozásáért és a kapcsolataid őszinte átvizsgálásához, lezárásához, indításához is :)

 

19. hétfő – Legfontosabb az őszinte elengedés és lezárás, azokban a dolgokban vagy személyekkel kapcsolatban, amik/akik már nem engednek fejlődni, a saját utadon haladni…

 

20. kedd – Angyal napja, hallgass a belső hangodra és ezek alapján indítsd el a változtatásokat az életedben

 

21. szerda – Robbanások a szerelmi és üzleti kapcsolatokban… viszonyok, háromszögek, titkok kiderülése, tagadása, játszmák, hazugságok, felszínre kerülése várható.

 

22. csütörtök – Teremtőnap :) – Minden igazság kiderülése a saját utad felé terel – még akkor is ha fáj. A tisztulás, elengedés, sírás és felemelő megtapasztalások felszabadítanak és új utakat nyitnak meg előtted.

 

TE mit szeretnél megváltoztatni ebben a hónapban?

Írd meg a hozzászólások között :)

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Comments

 1. Fedor Magdolna szerint:

  Köszönöm szépen minden infót.Nagyon szeretnék,hogy ebben a hónapban más irányt venne az életem,jobb irányban szeretnék menni minden szempontból.Anyagi szempont az első helyen áll. Köszönöm.

  [Reply]

 2. Surman Edit szerint:

  Bocsi junius? Egynapos Tarott tanfolyam mikor lesz?-7

  [Reply]

  Manita Reply:

  ősszel – valószínű szeptemberben vagy utána :)

  [Reply]

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.