... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   okt 30

Enyészet Hava – November

Mit is jelent az enyészet??  A pusztulás, korhadás folyamatát, a halálra ítélt dolgaink, kapcsolataink, elengedését, hogy maradék hamvainkból újjászülethessünk, az új terveink, az új életünk felé vehessük az irányt!

Bizony, bizony meg kell halni, sírni, zokogni kell, hogy aztán új életet kezdhessünk. Ami elpusztult, elkorhadt azt hagyni kell az enyészetnek, az elengedésnek… Hiszen ami elmúlt, azt el kell engedni, meg kell bocsátani a múltat (önmagunknak és másoknak is) – nem dédelgethetjük örökké, nem sírhatunk miatta mindig!!

Ennek az elengedett dolognak a helyére költözik be az új. A régi lezárását, mindig új lehetőségek követik  :) Az élet nagy körforgásában, a halál után következik a születés  :)

 

November teremtő hónap  :)   Minden nap van alkalmad az elengedésre – és ennek helyét feltölteni az újjal, egy új dolog megteremtésével. Ne kapkodj!!  Minden nap tehetsz valamit magadért, mindennap, kihúzhatsz egy tüskét és minden nap eltemetheted a sikertelenséget, hogy beengedd az életet, a jobbat, a változást  :)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Comment

  1. Erika kalman szerint:

    Azt a halat amit erzek mikozben olvaslak benneteket,le sem lehet irni,koszonom nektek a segito informaciokat,amivel aterzek egy mas ertelmet es erzelmet,halam kiserje a munkatokat.
    Szeretettel es a legcsodasabb kivansagaim nektek.
    Erika Kalman

    [Reply]

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.