... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   okt 27

Középpontban lenni…

Ezt akarom, meg azt akarom… Állandóan elégedetlen vagyok…

Én akarok lenni a legjobb anya, tanár, ács, marketinges… és még sorolhatnám

Pedig észre kéne venni, hogy nem azaz út vezet a boldogsághoz, amin VALAKIVÉ válunk! A mi egyéni utunk, nem az akarásban, hanem az elfogadásban van! Abban, hogy tökéletesen MÁSOK vagyunk, a többi embernél! Nem jobbak, nem szebbek, nem legjobbak és legszebbek!

MÁSOK :)

Elfogadom a magam és a mások nagyszerűségét, nagyra értékelem magam- de az 1csillió diplomámmal, pénzemmel sem leszek okosabb vagy gazdagabb Nálad!

Az egészséges elégedetlenség nem abból áll, hogy állandóan másoknál akarok több lenni-hanem, hogy Magamból akarok többet kihozni :) Hiszen bennem van minden teremtőerő, amit kaptam a születésem pillanatában –és az elégedetlenségemmel Önmagam építésére kell törekednem (nem a mások fölé kerülésre)

 

Amikor a középpontomban vagyok, nem aggaszt, nem félemlít meg a környezet, a hírek, az anyósom, a társam… és a pénztelenség, társtalanság sem. Nem szegi kedvem a vihar vagy az aszály. A bennem lévő hitemmel felülkerekedem a pillanatnyi kétségen, szenvedésen és pánikon – nem hagyom eluralkodni magam felett hónapokra, évekre!

Teremtek a magam örömére :) Enyém a VILÁG :) És ugyan úgy, a TIÉD is az egész Világ!

Érted?

Azért születtünk, hogy bármit elérjünk – de nem azért, hogy többek legyünk bárkinél! Minden megvan, csak észre kell venni, hogyan érhető el!

 

Ne mond, hogy neked „ezt dobta a gép” ez a munkád, nem tudsz változtatni, mert bizonytalanságba sodrod magad és a családod! Ne mond, hogy neked már nem lesz munkád, mert öreg vagy, túlképzett vagy bármi más! Ezek a félelem szavai, amelyek kifejtik pusztító hatásukat az egész napodra, évedre, jövődre-és állandó egyhelyben topogásban tartanak!

A Teremtőerőd alapeleme az elégedettség és az egyensúly! Elfogadni azt ami van-DE tudni, hogy többre vagy képes és tenni az előrelépésért! Olyat tenni, amit szeretsz! Azt teremteni, amit szeretsz!

Nem a pénzt kell akarni, hanem azt felfedezni magadban, amilyen tettel, munkával majd bevonzod!

Október 27. szombat – Engedd el, ami/aki nem visz előre…

 

28. vasárnap – gyógyítás, öngyógyítás a lelkünk harmóniába hozásának ideje

 

29. hétfő – Telehold és Teremtőnap :) – dupla pénznap! Szervezd meg ezt a napot, fizesd be a számláidat, hajtsd be az adósságaidat, intézd ezen a napon a jogi ügyeidet! Töltekezz fel a Hold energiájával, teremts sok szépet és jó gondolatot, alkoss minőségit és egyedit :)

 

30. kedd – a szeretetenergia áramoltatása legyen a legfontosabb! Segíteni annak, akinek minden viszonzás és elvárás nélkül tudsz!

 

31. szerda – Új lehetőség felfedezésére és új dolgok, kapcsolatok, munkák, indítására, kivalló ez a nap!

 

A teremtőerővel bíró október utolsó napjait is érdemes kihasználni – főleg 29.ét! – mert a dolgok nem várnak rád sokáig – ha Te mindig csak elmész mellettük!

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.