... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   nov 15

Feloldozás-megbocsátás hete…

A november 11.ei energiahullám után nagyon fontos szerepet kap újra a megbocsátás, a feloldozás. Senki nem gondolhatja, hogy ez felesleges és neki nincs szüksége erre! A tested és a lelked vágyik rá, hogy elengedd a feleslegessé vált dolgokat.

Sokan átesünk most hasmenésen, hányáson, izzadáson, kiütéses nyavalyákon, mert a test tisztulni AKAR, mivel ezt az új energiát nem tudja befogadni, ha a rossz, romlott dolgok ott panganak a testben. Ez természetes folyamat, engedjük el örömmel a felesleget (bármennyire fáj, vagy kellemetlen, illetve orvosilag diagnosztizált kórságot találnak most nálunk) Élénk, emlékezetes álmok is kísérhetik a lélek megújulását a napokban. Mindegyik fontos üzenetet hordoz, arra vonatkozóan, hogy mi az a dolog, amivel nem árt, ha szembenézünk a tisztulás, megbocsátás jegyében. Lehet, hogy konkrét személyekkel, vagy helyzetekkel álmodunk, amiket/akiket helyre kell tenni, el kell engedni…

Biztosan többen észrevettétek, hogy a „teremtéseitek” kezdenek megvalósulni, kezdenek testet ölteni. A 11.ei mini előadásomon említettem egy fontos dolgot, amit most veletek is megosztok. A testünk is elkezd változni (illetve már hónapok óta változik) van aki fogyás, van aki a hízás jól látható idejét éli – de ezek is természetes dolgok. A most élő maja papok szerint, megértünk egy olyan fontos helyzetet, aminek a lényege, hogy: mi is teremtő Istenek vagyunk, és ennek az Istenségnek a teremtései egy különös időpontban, minden nap a közös tudatból, vagy az Univerzumból, vagy az Istenektől (ki hogyan nevezi) energiát kapnak.

Ez az időpont pedig, a hajnali órákban történik naponta. Felébredünk és nem tudjuk miért forgolódunk. Sokaknak az jut ilyenkor eszébe, hogy jajj, a fenébe, nem tudok aludni- reggel nyúzott és fáradt leszek… stb. És pontosan ez történik reggel nyúzottak és fáradtak lesznek  :)

Pedig a lényeg a következő: ezek a hajnali ébredések a teremtőerőtök csúcsát, legerősebb időpontját jelölik. Tehát, koncentráljatok rá, ha felébredtek, akkor jókat gondoljatok, a most-ra és a jövőre nézve is!! Használjátok ezt az időt, arra, hogy egészséget, bőséget, áldást, megbocsátást kívánjatok, küldjetek, magatoknak, szeretteiteknek és az ellenségeiteknek is!! Élénken képzeljétek el, amit megakartok valósítani vagy amit be akartok végre fejezni  :)

 

14. hétfő – üzletindításra, cégalapításra, a saját kreativitásod megmutatására kiváló teremtő  napok! Emelkedés a saját dolgaidban (ha cselekvéssel párosul a gondolat) – és érzelmileg, lelkileg is az önállóság, elindulás, alkotás kerül előtérbe

 

15. kedd –  a lélek titkainak megértése, a szeretet és a kapcsolataink felülvizsgálatának, a feleslegessé vált dolgok elengedésének az ideje. Fontos az összegzés, a hibák megbocsátása

 

16. szerda – a lelkünk és a testünk tisztítása után, lehetőségünk van a sugallatok meghallására, az eddig elérhetetlennek tűnő dolgaink megvalósulására az életünkben. Tudnunk kell, hogy egész héten az elengedésből nyerünk erőt!!

 

17. csütörtök – a megnyugvás, a kiegyensúlyozottság napja. Az igazságok letisztulnak és a fel törő gondolatainkat (emberekkel, dolgokkal kapcsolatban) vizsgáljuk meg, bocsássunk meg nekik és engedjük el! Ez a nap az Angyal napja, változást hoz  :)

 

18. péntek – elengedhetjük a függőségeinket, a felesleges ragaszkodásainkat, olyan álmok iránt, amiket sose volt szándékunkban megvalósítani (csak a másoknak való megfelelés miatt hangsúlyoztunk) Elengedhetjük azokat a kapcsolatainkat is amelyek visszafognak, nem engedik az önmegvalósításunkat – csak be akarnak skatulyázni, a maguk kényére akarnak formálni. Természetesen a saját elvárásainkat, másokkal szemben is ezen a napon kell elengednünk (mi se akarjunk már megrendszabályozni senkit!) Tartsuk tiszteletben a szabad akaratot és a függetlenséget – még a párkapcsolatokban is!

 

19. szombat – emelkedést segítő nap  :)  ha a lelkünket hagyjuk szárnyalni, a lelkiségünket előtérbe helyezzük, észrevehetjük a zseniálisabbnál-zseniálisabb saját gondolatainkat –amik mind megvalósításra várnak  :)

 

Nagy Kriszta Asztrozófus Asztrológus, ezt írja erről a napról:
A Szaturnusz napján. A Hold az Oroszlán csillagkép alatti Sextaus csillagképbe ér (asztrológiailag a Szűz jelébe), üzenete a “tájékozódás”, tudás iránti vágy igény lelkünkben. Szerencsés nap lehet a mai üzletileg, jogilag, tanulmányokat, vizsgákat illetően. Lelki energiáink a maximumon működhetnek, ezzel megteremthetjük ma “tegnapi” álmainkat. Az egész hónapra igaz, hogy nagy erőket mozgósíthatunk életünk megváltoztatásához, gyógyulásunkhoz!

 

20. vasárnap – dupla pénz és igazság nap  :)  Gyógyító erővel és sugallatokkal, megérzésekkel telített nap. A megvalósuláshoz viszont cselekedni kell!! Bármit el szeretnél érni, akkor cselekedj!!

 

21. hétfő – a bölcsesség, a tudás napja  :)  A legfontosabb az önszeretet, hogy a saját tévedéseidet meg tudd bocsátani az előre lépésed érdekében. Utána természetesen a másokkal szembeni megbocsátás következik  :)

„Elengedni a szenvedést” – ez a lelkiséged a spiritualitásod lényege –Budha után szabadon :)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.