... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   máj 20

Kiteljesedés hete…

A teremtés ideje következik  :)

Vasárnap éjjel, az Újhold fénye köszönt ránk :) Ez azért is érdekes, mert ez a nap teljes napfogyatkozás ideje is  – ami Magyarországról sajnos nem látható. Másik érdekessége, hogy 2012ben 2 nagyon fontos kozmikus együttállásról beszélnek – a Nap együtt áll a Központi Spirituális Nappal (Alcyone) –  a mai napon, a másik pedig december 21.én lesz, amikor a Nap a Tejútrendszer középpontjával és a Nap-pályával áll együtt, 26000 év után először!

Tehát, fogadjátok be az „Isteni Energiát” ami az arra nyitottaknak lenyomatot hagy az elkövetkező életében és új lehetőségek sikereit hozza  :)

Május 21. hétfő – a bőség és a kommunikáció ideje. Fontos a változtatás, újítás, bátorsága ezen a napon

22. kedd – Teremtőnap, ami nagyban összefügg az új lehetőségek felismerésével, HA a felesleges dolgainkat, félelmeinket el tudjuk engedni!

23.-24. szerda – csütörtök – a változtatás, változás napjai. Helyezzük előtérbe, a kapcsolatainkat, a szerelmet, az önszeretetet, a művészi vénánkat, a szeretettel végzett munkát és mindent, amit tanulni szeretnénk. Felismeréseink a csütörtöki napon mindezekkel kapcsolatban kihatnak a jövőnkre :)

25. péntek – pénz és igazság nap – a múltban született terveinket, igazunkat tudjuk kamatoztatni cselekvéssel, a dolgaink elindításával

26. szombat – a végtelen idő napja, amikor is észrevesszük a kiutat a reménytelen helyzetünkből és szeretettel, odaadással, mások megértésével kiléphetünk végre a fényre :)

27 vasárnap – csodás kiteljesedése a kapcsolatainknak, terveinknek – nagyon fontos minden lépés, minden ötlet, amit elkezdünk megvalósítani ezen a napon!

28. hétfő – Teremtőnap – Pünkösd – minden elindított áldás, tett, jó cselekedet visszatér hozzád :)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.