... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   szept 19

Torokcsakra

Színe: kék

Fő megnyilvánulás: kommunikáció, önkifejezés

Hozzá tartozó testrész: száj, torok, fül, hangszálak.

Hozzá tartozó érzék: hallás.

Hozzá tartozó mirigy: pajzsmirigy, mellékpajzsmirigy.

Testi működési zavarok: torokfájás, gyulladás, nyakfájás, pajzsmirigy rendellenesség, fülzúgás, asztma.

Érzelmi működési zavarok: maximalizmus, képtelenség az érzelmek kifejezésére, a kreativitás lebénulása. A torokcsakra fő témája a kommunikáció, segítségére pedig a kék szín árnyalatait hordozó kristályok lehetnek. Nagy a választék, nyugodtan hagyatkozhatunk megérzéseinkre, olyan követ válasszunk, amelyhez személyes vonzalom fűz. Figyeljünk oda, hogy mit mondunk, mert szavakkal teremteni, rombolni, szeretni és ölni is tudunk.  A torokcsakra arra tanít, hogy felelősséget vállaljunk az életünkért, és abban segít, hogy a harmadik szemünk legyen az iránymutatónk, ha elbizonytalanodunk abban, mit kellene tennünk

Hozzá tartozó kristályok: szodalit, akvamarin, lapis lazuri és a türkiz

Türkizről röviden: Óriási múlttal rendelkező kő. Védelmez az átok ellen. Tisztító kő, védelmet nyújt. Az egyik leghatásosabb gyógyítóként ismerik. Ha a színe megváltozik veszély vagy hűtlenség jele.

Egyéb fizikai zavarok: fekélyek a szájban, fogínyproblémák, álkapocs izülettel kapcsolatos gondok, gerincferdülés, gégegyulladás, mandulagyulladás.

A betegségeket okozó főbb félelmeink: tekintélytelenség, döntés saját életünkkel kapcsolatban, félelem, hogy Isten kezébe tegyük a döntést.

Mentális és emócionális kérdések: akaraterő, az akarat szabadsága, önkifejezés, az álmaink követése, a személyes erő alkalmazása a teremtési folyamatokban, szenvedélybetegségek, bírálat és kritika, hit és tudás, döntéshozás, rekedtség.

Frekvenciája a G hang.

Gyógyító mantra: Őszintén fejezem ki magam.

Szanszkrit mantra: HANG (helyesírása: ham)

A csakra tudatosítása: Az Isteni Terv része vagyok.

A Föld torokcsakrája: India

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.