... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   szept 18

Napfonat csakra

Színe: sárga

Fő megnyilvánulás: személyes képesség, egyéni akarat..

Hozzá tartozó testrész: emésztő rendszer, izmok, szem, máj, epehólyag.

Hozzá tartozó érzék: látás

Hozzá tartozó mirigy: hasnyálmirigy

Testi működési zavarok: gyomorfekély, emésztési problémák, krónikus fáradtság, allergia, cukorbetegség.

Érzelmi működési zavarok: túlérzékenység a kritikára, önállótlanság, csekély önbecsülés. Ha erősítjük a csakránkat, serkentjük működését, lerázhatjuk az elutasítástól való félelmeinket. Elfogadjuk és megbecsüljük önmagunkat, és kockázatott is vállalunk, mivel tudjuk, hogy képesek vagyunk megbirkózni bármivel, ami csak következik. Egyszóval, valóban erős személyiséggé válhatunk.

Hozzá tartozó kristályok: topáz, aventurin, borostyán, napkő.

Napkőről röviden: Feloldja a gátlásainkat, bogarainkat. Növeli az önbecsülést és a magabiztosságot, optimistává, és lelkesé tesz. A napkő jókedvű és visszafogottan ösztönző kő. A jó szerencse köve. Megszünteti a kirekesztettséget. Enyhíti a gyomorfekélyt. Serkent az öngyógyításra.

Egyéb fizikai működési zavarok: gyomor-és nyombélrák, bélműködési zavarok, emésztési zavarok, anorexia, bulimia, máj betegségei, mellékvese hormon kiválasztásával kapcsolatos zavarok.

Főbb félelmek: félelem a visszautasítástól, a kritikától, meg kell felelni az elvárásoknak, a megjelenéssel kapcsolatos szorongások (elhízás, kopaszság, öregedés)

Mentális és emócionális kérdések : bizalom, félelem és megfélemlítés, önbizalom, felelősségvállalása döntésekért, személyes tisztelet.

Frekvenciája az É hang.

Gyógyító mantra: Én, vagyok. Egyedi és megismételhetetlen, pozitív gondolkodású ember vagyok

Szanszkrit mantra: RANG (ram)

A csakra tudatosítása: Becsüld Önmagad.

A Föld köldökcsakrája Ausztrália, mely jelenleg nem működik. Az őslakosok telepátiát használtak ahhoz, hogy nagy távolságokban is kommunikálhassanak egymással, és harmóniában éljenek.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.