... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   szept 18

Szakrális csakra

Színe: narancs

Fő megnyilvánulás: érzelmi egyensúly, szexualitás

Hozzá tartozó testrész: nemi szerv, hólyag, prosztata méh, nyelv, izmok.

Hozzá tartozó érzék: ízlelés.

Hozzá tartozó mirigy: petefészek, here. Testi működési zavar: impotencia, frigiditás, hólyag-és prosztatabántalmak, derékfájás.

Érzelmi működési zavarok: kiegyensúlyozatlan nemi ösztön, érzelmi labilitás elszigetelődés.

Minden csakrának megvan a maga legmegfelelőbb frekvenciája, ez határozza meg a színét és egyéb jellemzőit. Meditáció során hozzuk egyensúlyba az összes csakrát.

Hozzá tartozó kristályok: arany topáz, karneol, citrin.

Citrinről röviden: A nap erejét hordozza ez a rendkívüli jótékony hatású kő. Dinamikus, boldog és nagylelkű kő. Hatásosan símítja el az egy közösségen vagy a családon belüli nézeteltéréseket. Bölcsességet, nyugalmat ad. Elixírként jótékony hatású a menstruációs problémákra és a klimax tüneteire: hőhullámokra. Gazdagságot hozó kő és tegyük a gazdagság sarokba.  Nekem bevált.

Egyéb fizikai működési zavarok: isiász, hasi problémák, medence és alsó gerinctáji fájdalom, potenciával kapcsolatos problémák, húgyúti problémák.

A betegségeket okozó félelmek: irányítás elvesztése,irányítottság, nemi erőszak, árulás, impotencia, pénzügyi veszteség, cserbenhagyás, elhagyatottság.

Mentális és emócionális kérdések, a csakra alulműködése esetén: mások hibáztatása, bűntudat, hatalom és irányítás, pénz és szex, kreativitás, etika és tisztelet a kapcsolatokban.

Frekvenciája a D hang.

Gyógyító mantrája: Szeretettel fordulok mások felé.

Szanszkrit mantra: VANG (vam)

A csakra tudatosítása: Tiszteld felebarátodat.

A Föld szexcsakrája az Andok. Ezt régen a maják működtették. Azt mondják, hogy ezért nem találtak csontvázakat tőlük, mert kollektívan más létsíkra vándoroltak.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.