... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   dec 01

December Fényei :)

12

A Varázstáblában a hónap minden napját rezgéseire bontva láthatod :) A megjegyzések a sorsszámra vonatkoznak, arra, hogy milyen sors vár arra a dologra, amit az adott napon elindítottál. A kulcsszavak közül, bármelyiket behelyettesítheted a számokhoz, nem csak azt az egyet, amit én beírtam !

A :) jelzi külön a teremtő napokat, amikor lehetőséged van a mesterszámok rezgéseit felhasználni a saját terveid elindításához, megvalósításához. A kulcsszavakat itt is megtalálod, a sorsút éa sorsszámok megértéséhez: http://nevedbenasorsod.hu/varazstabla/a-varazstablahoz-tartozo-kulcsszavak

.

Négy csodás Teremtőnap várja, hogy megerősítsen minket a teremtéseinkben, Önmagunkban :)

December 11. Újhold – dupla energiákkal az új dolgok elindításában segít…

13. Luca napja – a végleges elszakadásaid megértését és megcselekvésének erejét hozza, ami eddig elképzelhetetlen vagy reménykedős önbecsapás „bizonytalansága” volt számodra, az AHA tantuszként koppan a földön :) Így lehetővé válik a saját kalickádból, teóriáidból, kapcsolataidból való kilépés testi-lelki szinten is.

Luca és 29.-e a két legerősebb lezárónap ebben a hónapban. Fontos, hogy ne süppedjünk bele az önsajnálatba (bármely) lezárásunk után, hanem kezdjük el kitakarítani az összes maradék apró tüskét is a lelkünkből és a testünk megújítására is szánjunk időt rendszeresen!

22. – Téli Napforduló vagyis a Fény születésének ünnepe is az elengedésre, a minden sötétségtől való megszabadulásunkra helyezi a hangsúlyt.

24. Szenteste – a szívbeli választásainkról szól, amelyek elősegítik a bőség, a szeretet és a siker áramlását önmagunkban és általunk kisugározva a Világban :)

25. Telehold varázslatát is érdemes kihasználnunk amely a múlt őszinte feltárása által rávilágít életünk ismétlődő helyzeteinek felismerésére – hogy végre tanulva a múlt hibáiból – ne kövessük el újra őket :)

Ez a Teleholdas nap azért is fontos, mert előrevetíti 2016 – A Szeretet és Bölcsesség Évének rezgéseit – a magunkba nézés általi változtatás csodáját :)

A hónap legerősebben ható rezgései, amik segítségedre vannak: elengedés, új nézőpont, szeretet, kreativitás, bőség, az új lehetőségek észrevétele, gyarapodás…

.

Igazság Évének utolsó hónapja, sok-sok elengedéssel jár. Minden amit egész évben nem akartunk a saját valóságában látni, megérteni az most ránk zúdul és néha bizony fájdalmas felismeréseket tartogat. Felgyorsulnak az események… mert az idén sokat halogatott dolgok, önáltatások, igazságért kiáltanak… De minden az újrakezdés, változtatás energiáit segíti – már ha TE hajlandó vagy végre az elengedésre, megbocsátásra, az új dolgok beengedésére!

.

Cselekvő hónap – vagyis Neked kell tenned a dolgokét! Konkrétan, ha nem mersz szembenézni a problémákkal, önbecsapásaiddal –akkor nem Te, hanem mások vagy a jól hangzó “véletlenek…sors” fogja kiborítani a bilit.

A Szeretet Ünnepe idején mindannyian törekszünk a békére, a szeretet megtartására – de tetszik vagy sem – ha csak az ÜNNEP miatt tesszük, akkor struccpolitikát folytatunk, ami egyenlő a halogatással és később sokkal nagyobb fájdalmakat okozunk ezzel magunknak és másoknak is.

.

Önismeret – önfeltárás ideje…

A halogatások végét jelenti. Minden félkész… félig működő dolgunk végére érdemes odatenni a pontot. Eddig és ne tovább!

pl.: hisztik, kitörések, önsajnálat, düh, betegségek… itt az ideje hogy felülvizsgálat alá kerüljön az éltedbe. Miért csinálod?? Előre visz? Szereztél vele apró kielégüléseket?? Hurrráááá :)

önvizsgálat

De nézz a dolgok mögé – hosszútávon elégedett vagy-e… örömben ÉLED az életed? Mert ha nem, akkor ideje egy másik nézőpontot – mondjuk az őszinteségét – kipróbálnod… a többit meg elengedned… :)

.

Önszeretet…

A legfontosabb dolog a világon. A TE DOLGOD, hogy szeresd magad! Semmi nem működik nélküle! Egyetlen kapcsolatod, munkád, testi-lelki egészséged sem! A szeretet nem áramlik mások felé önszeretet nélkül.

Hmmm… ha azt mondod, hogy ez önzőség, akkor önáltatásban vagy! Senki sem születik áldozatnak, hogy mindig csak adjon és elviselje a nála “nagyobbnak hitt” emberek ÖNZÉSÉT!

Önzés amikor mindig neked van igazad és körülötted forog minden… amikor a titulusaidra, a pénzedre, a betegségedre hivatkozva kihasználod az embereket.

Önszeretet, amikor tudsz NEM-et mondani bárkinek, amikor nem szeretnéd ezt vagy azt megtenni – mert ez téged ROMBOL… a tested, a lelked… a türelmed… az önbecsülésed…stb…sérül…

ugrás

Önszeretet az, amikor belátod, hogy eddig becsaptad magad (pl.. amikor másoknak akarsz megfelelni)… amikor szétosztod a munkát otthon a család többi tagjának… amikor a saját fejlődésedért teszel – kilépsz egy romboló közegből.. kilépsz az ÁLDOZAT szerepből… az irigykedésből… a mások hibáztatásából…a panaszkodásból…stb… elengeded a múlt összes fájdalmát és a jövő összes félelmét….

Önszeretet az- amikor MEGBOCSÁTASZ magadnak, másoknak és továbblépsz… Fejlődsz… :) Elvárások és saját falak, álarcok nélkül felelősséget vállalsz magadért, a szavaidért, tetteidért és a gondolataidért!

.

Megvilágosodás…

Nincs benne semmi misztikus!

Azt gondoljuk, hogy elérhetetlen… nekünk ez nem adatik meg, mert tuti rengeteg iskolát, próbát, megmérettetést kéne kiállnunk – ami csak az erre ráérő, ezzel foglalkozó évekig meditáló emberekkel történik meg… a Mesterekkel…

Pedig még csak spirituálisnak sem kell lenned… semmire másra nincs szükséged hozzá, csak ami már most is nálad van.

Hidd el, akár naponta megvilágosodhatsz! Ez nem egy óriási gömb, amit ha megszerzel, akkor minden világos lesz az életedben egyszerre és azonnal.

Apró villanások… AHA érzések egymásutánisága történik… és a fénypontocskák elkezdenek összeérni, olyan gyorsan ahogyan elkezded tisztelni, szeretni, Önmagad :)

csillagszemű

Azt mondják „tudatosnak” kell lenni, hogy megvilágosodjunk…. Hmmm… valóban hiszem, hogy ez így van… de látom, érzem, hogy annyi mindent rakott ránk a neveltetésünk, hiedelmeink, félelmeink, elvárásaink… legfőképpen az az önáltatásunk, hogy hazudhatunk magunknak (és persze másoknak is) – hogy nem biztos, hogy értjük, hogy a „tudatosan” mit is jelent valójában….

Pedig nagyon egyszerű: TUDATOSAN, azt jelenti, hogy ÉN döntöm el MOST, hogyan élek… kivel… hogyan viselkedem… hogyan érzek… meddig érzek így… mikor változtatok… mikor engedek el… mit eszem… mit mondok…stb… – és az én felelősségem minden DÖNTÉSEM :)

Minden AHA élmény egy aprócska megvilágosodás :) Amennyiben elkezded tenni, élni, is- nem csak mint egy „filozófiát” hangoztatni – akkor Te is megvilágosodott leszel :) Szintet lépsz… dimenziót ugrasz… mindegy hogyan nevezed :)

.

Az önszeretet maga a megvilágosodás :) A megbocsátás, elengedés is az... amikor nem cipeled tovább a haragot, hanem elfogadod ami VAN – és nem rombolod magad a vágyakozással, a más ígéreteinek betartásának elvárásával… az emlékekkel, hogy elhagytak… megcsaltak.. hazudtak…stb…

A megvilágosodás, az Élet TISZTELETÉT jelenti a MOSTBAN. A sajátodét és másokét! A szabadságodat a saját életed feletti döntésben :)

Mindig amikor, NEM ÖRÖM alapú érzéssel kötődünk, ragaszkodunk, a beteljesületlen VÁGYAINKHOZ, lehetőségünk van Tudatosan eldönteni, hogy elengedjük azokat és nem szenvedünk tovább!

A VALÓSÁG a jelenben zajlik. A múlt és a jövő fájdalmai, elvárásai, vágyai, képzelgései, addig lesznek veled, amíg ragaszkodsz az ÉRZÉSEIDHEZ :)

Minden pillanatban a TE választásod szerint éled az életedet… ezért igazából soha NEM igaz amikor azt mondod, hogy XY miatt érzed rosszul magad már 2 hete (éve, hónapja)!! Egyszerűen úgy döntöttél, hogy ragaszkodsz, ahhoz az érzéshez a múltadból, hogy ma (is) szarul érezd magad!

.

Igen – azért írom, mert velem is megesik (még manapság is)… sőt cipeltem dolgokat évekig… mert tök egyszerű másra mutogatni, a múltra hivatkozni és nem felelősséget vállalni magamért, a jelenért… az érzéseimért…. És sokkal könnyebb mások hibáit előtérbe tenni, hogy ne kelljen szembenéznem a sajátommal… De ma már, megéri időben rajta kapni magam – nem hetek kellenek már csak órák, hogy a jelenben legyek megint… és ne fájdalmas érzések börtönében vergődve próbáljam megoldani a dolgokat – hanem a jelenben lévő ( fájdalommal, tizedannyira sem felruházott) érzéseim, gondolataim segítségével :)

.

Kívánom, hogy ISMERD meg Önmagad az álarcaid nélkül … és SZERESD magad – fogadd el a valóságot, a kapcsolataidban… teóriáidban… dolgaidban – hogy a múlt és a jövő minden megidézett rémvilága elengedésre kerülhessen és tovább tudj lépni, amikor kell!

.

Erről szól az egész december – levágni magunkról AMI… nem öröm… nem szeretet… és elindulni Önmagunk, vagyis a Fény felé… :)

.

Aki nem képes minden múltat feledve a pillanat küszöbére telepedni,
aki nem tud egy ponton – mint a győzelem istennője – szédülés
és félelem nélkül megállni, az sosem fogja megtudni, mi a boldogság.

Friedrich Nietzsche

Csodás Ünnepet és Fénnyel teli napokat Neked :)

szeretettel :)

Ha érdekel a magyarság misztikus múltja

az Adventi ünnepkör hagyományai Vízkeresztig

és a varázslatos napok számmisztikai elemzése,

akkor a 60 oldalas

Karácsony Szelleme

és a Karácsonyi Ünnepkör Mágiái, Misztériumai

az ősi hagyományoktól a mai napig

című e-könyvemet itt rendelheted meg: nevedbenasorsod/kukac/gmail/pont/com

.

szeretettel: Manita

:)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.