... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   aug 30

Szeptember – Test-Lélek-Szellem harmóniája

Számmisztikailag igen különleges ez a hónap, mert a közepéig nagyon erősen rezegnek még a szereteten alapuló augusztusi rezgések, mint: igazság… végtelen lehetőségek… időtlenség, amikor egyetlen pillanat alatt megváltoztathatod az életed…meggyógyulhatsz… új életet kezdhetsz… :)

Szeptember az önszeretet, szeretet, szerelem és a legerősebb életrezgés – a feltétel nélküli szeretet – megtapasztalásának ideje, amikor a test-lélek-szellem harmóniába kerül :)

egységben :)

Hagyjuk-e hogy a Harmónia megszülessen bennünk?

Tiszteljük, szeretjük-e testünk csodás egyediségét annyira, hogy vigyázzunk rá?

Tudjuk-e hogy végtelen lelkünk beköltözött e testbe és szabad akaratunk van, hogyan éljük meg a fizikai sík kihívásait, gyönyöreit és gyarlóságait?

Mit gondolsz magadról, a testedről, lelkedről, szellemedről?

HÚSBAN lakik a lelked vagy Palotában?

Fontos, hogy megértsd, a tested sejtjei (az egészséged) függnek attól, hogyan érzel, gondolkodsz, cselekszel… vagyis hogyan viszonyulsz a saját ÉLETEDHEZ, amit Élsz!

.

Van-e benned szeretet, megbocsátás, kitartás, hogy önmagaddal összhangba kerülj … vagy pótszerekkel, pótcselekvésekkel, Pató Pál mentalitással, esetleg kőbe vésett tervekkel, teóriákkal, változásra való képtelenségekkel, ámítod magad, ahelyett hogy időt szakítanál a belső hangod meghallgatására, a szívbeli döntéseid meghozására… vagyis, ÖNMAGADRA?

.

Ha elmondod (mindenkinek, bárkinek) hogy: Meg akarok gyógyulni (vagy változást akarok az életemben) … – de csak elmész ehhez-ahhoz-amahhoz és beszeded (leírod, meghallgatod) ezt meg azt meg amazt, de semmit NEM teszel magadért, akkor HAZUDSZ: nem Te akarsz meggyógyulni (változtatni), hanem azt akarod, hogy valami vagy valaki meggyógyítsa az Életedet!

Ha akarod az Életet, akkor csináld!

ÉLD!

Arról az életről beszélek, ami RÓLAD szól :) A JELEN öröméről… nem pedig az önbecsapásokról amivel a múltban megalkudtál, hogy majd a jövőben elérj valamit.

világalma

Minden ÉLŐ szervezet, önmegújító.

Te mivel táplálod tested-lelked-szellemed?

Odafigyelsz, hogy milyen gondolattal, érzelemmel, ÉL-ELEMMEL, cselekedettel, hozod harmóniába Önmagad Szent Hármasságát?

Az ÉLET egyszerű :)

Egy Végtelen Áramlás <3

Az Életnek arra van szüksége ami NEM gátolja az áramlásban… megújulásban… tágulásban… öngyógyításban… végtelen lehetőségekben.

Vagyis:

a testnek arra van szüksége ami NEM gátolja…

a léleknek arra van szüksége ami NEM gátolja…

a szellemnek arra van szüksége, ami NEM gátolja MINDEZEKBEN…

…és TE pontosan tudod, hogy milyen (gondolatok, érzelmek, cselekedetek) gátolnak!

ENGEDD EL!

elengedésben

Ezek a Te (még megmaradt falaid) amelyek elzárnak Önmagad Életétől… a Valóságtól… a veled-benned született Isteni hármasság (újra) összekapcsolásától… a Feltétel nélküli Szeretettől… a jó és rossz Egységének elfogadásától…. Önmagad Szolgálatától… a Bölcsességtől… a Szerelemtől… mindentől amit már megírtam Neked az évi összefoglalásban :)

A hónap visszatükrözi kicsiben (időben és térben lerövidítve, felgyorsítva) az egész év rezgéseit, megoldandó feladatait!

.

Ez a TE hónapod, hogy befelé figyelve megismerd Önmagad csodáit… elengedd ami gátol az ÖRÖMBEN és megújulva, önmagad szeretve, kisugározd a saját FÉNYED :) <3

2016.9.

A Varázstáblában a hónap minden napját rezgéseire bontva láthatod :) A megjegyzések a sorsszámra vonatkoznak, arra, hogy milyen sors vár arra a dologra, amit az adott napon elindítottál. A kulcsszavak közül, bármelyiket behelyettesítheted a számokhoz, nem csak azt az egyet, amit én beírtam !

A :) jelzi külön a teremtő napokat, amikor lehetőséged van a mesterszámok rezgéseit felhasználni a saját terveid elindításához, megvalósításához. A kulcsszavakat itt is megtalálod, a sorsút és a sorsszámok megértéséhez: http://nevedbenasorsod.hu/varazstabla/a-varazstablahoz-tartozo-kulcsszavak

szeretlek

Minden nap a Szeretetről szól :) Önmagunk szeretetén keresztül amit kiáramoltatunk a Világba, az most azonnal visszahat ránk, ha Áramlásban vagyunk…

TE a létezés csodája, Önmagad fényének forrása VAGY!

Mondd, ÁRAMLÁSBAN vagy??

A Szeretetben nincs fájdalom! Ha fájdalmad van, nem a Szeretet útját járod… nem az Öröm felé mész.

Megalkudtál valamikor valami haszon érdekében Önmagaddal!

Ennyi….

Ez fáj.

HAGYD ABBA!!

.

Az Élet amit élsz NEM RÓLAD szól, hanem a „nyereséged” megtartásáról (mindegy, hogy ez biztonság… pénz… szeretet… bármi…) Nem a saját életedet éled – falakat építettél, hogy eltitkold a „hiányt magadban” – nincs harmóniában az Isteni hármasság Benned.

Szeptemberben ezeket a nagy fájdalmakat, megalkuvásokat, hiányokat, falakat, kapcsolatokat, tudod feltárni, levágni, lebontani a VALÓDI Szeretettel teli lényedről :) Ha nem vagy hajlandó önként számvetést készíteni, megbocsátani, elengedni, akkor bármikor (egyetlen pillanat alatt) összedőlhetnek a kapcsolataid, illúzióid, teóriáid, egészséged…..

 .

Legerősebb szeretet napok 9, 18 és 27.én – itt a legnagyobb lehetőség az Önszeretet, Szeretet átélésére, áramoltatására – és az önbecsapások elengedésére, megbocsátására.

Ezen kívül még tíz teremtőnap + a Telehold és az Újhold napjainak csodás energiái segítenek rátalálni a Harmóniára :)

Földanya Havában eljuthatunk a bennünk lévő kettősségből a Világ és a SAJÁT Világunk titkainak megértéséhez – a mindent átfogó Szeretetben, az újrakezdés, összekapcsolódás, képességéhez :)

.

.

…és TE hol tartasz?

Szerepekben, falak közt élsz vagy Éled a SZERETET ÁRAMLÁSÁNAK Harmóniáját?

Írd meg a hozzászólások közt, ha mered!

szeretettel: Manita :)

.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.