... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   márc 24

A termékenység ideje – 3.

A női mivoltunk másik nagy teremtőerővel bíró része, a kreatív ötleteink tárháza, amely a szívünkön és a lelkünk sugallatain át, természetesen a női „gondolkodást” is jelenti.

Bármily furcsa, ez ugyanúgy a pasikban is megvan :)  Csak másként használják vagy elnyomják esetleg tagadják…

Sokan azt mondják, hogy csak a nemző és szülni tudó képességben térünk el egymástól. Ez persze igaz- de a belső energiák használatában, megélésében is vannak különbségek – de ez már nem csak Férfi és Nő, hanem Nő és Nő, és Férfi és Férfi közt is egyedi lehet. Itt már az egyén számít :)

Ki mennyire van harmóniában önmagával, mennyire tudja, használni a saját férfi  és a női energiáinak összességét…

 

Ki mennyire mer ÖNMAGA lenni :)

 

A női kreatív gondolkodás (ami jellemző lehet akár pasikra is)

 

Azt mondják, hogy napi 50 olyan gondolatunk van—ami akár milliomossá is tehet!

 

No, most kedves olvasó, ha éppen a férfi energiák vannak túlsúlyban nálad, akkor: legyintesz és azt mondod ez hülyeség…és legalább 3 válaszod van, hogy miért nem igaz…

Ha a női energiák vannak túlsúlyban, akkor: elkezded visszapörgetni a napot, hogy miket is gondoltál ma, találsz-e valamit az elmúlt 24 órában, ami elvezet a milliókhoz :)

 

Az önmegvalósító női energia jellemzői, például:

–          a könnyed áramlás, aminek nem szab gátat, hogy lehetséges-e a „dolog” azonnali megteremtése a fizikai világban. Csak gondolati szinten olyannyira lázba hozza a teremtőjét, hogy folyamatosan szövi tovább a megvalósulás szálait, mintha az első feltétel már megvalósult volna- és a többi is egyértelműen bekövetkezik :) (ennek a szárnyalásnak nagy-nagy ellensége, amikor nem kezdjük el kommunikálni a terveinket, nem keressük a kapcsolatokat, nem cselekszünk –és lassan a megvalósítás szakasza helyett, álomként vagy kudarcként kezdjük értelmezni az eddigi lehetőséget)

–          a szívből vágyott dolgok teremtése – aminek gondolata is örömmel tölt el – és minden apró sikert, követi a következő (itt sem szabad megállni, feladni- legfeljebb módosítani :) )

–          ősbizalom és az önbizalom – hinni önmagunkban, abban hogy sikerre születtünk és minden-de minden megvalósítható :)

tojás

Mivel március utolsó hetéhez tartozik még a megtisztulás ideje is, hogy új élet- az újjászületés misztériumát átélhessük húsvét ünnepére készülve- ezért (és a teremtőerőnk újjáélesztése miatt is) újra fontos a tisztítás, a megbocsátás, a vádak, bűnök, rossz szokások elengedése az életünkből!

 

Március 25. – hétfő – a meditáció, a lelkünk felemelésének ideje- önvádak elengedését helyezd most előtérbe és a másra mutogatást, a múlt felemlegetését is! A gyógyító, öngyógyító energiák beindulásának ez a feltétele! A gyógyító energiák már erősen hatnak, hiszen a Telehold előtt és után is 2-2 nappal már megsokszorozzák a gyógyító erőinket :)

 

26. – kedd – pénznap- az igazság ideje :) nézz szembe a tükreiddel és gyógyítsd meg a félelmeid azon részét, amelyek azt súgják a füledbe: nem fog sikerülni… nem tudom, végig csinálni…

 

27. – szerda – Telehold – a szeretetenergia napja – a jó és teljes boldogság képét vetítsd, nagyítsd a kapcsolataidban, terveidben! Ne a sikertelenség és kudarc erőit nagyítsd fel a hold energiáival!

 

28. – csütörtök – egy új kezdet ideje, amely szerencsés időszak a gyógyításra, tisztításra, fogyókúra elkezdésére, kapcsolataid rendezésére, alkotásaid elkészítésére…

 

29. – péntek – dupla Teremtőnap – használd a belső hangodat, a megérzéseidet, ma mindenre (mit kell elengednem, kit kell elengednem, miben vagyok sikeres, stb…) Bármilyen kérdésre megkaphatod ma a választ :)

 

30. – szombat – erős kreativitás jellemző, kiáradó kommunikációval- amely képes hegyeket megmozgatni egy-egy ötletünk érdekében – hirtelen változtatások várhatók, amelyek fenekestül forgathatják fel az életünket, hogy kimozduljunk végre az állóvízből (ha abban vagyunk)

tojás

31. – vasárnap – Húsvét – búcsúzás, elválás (emberektől, dolgoktól, teóriáktól) minden egyes elengedés egy- egy új dolog beengedésének ad helyet az életedben. Nincs mitől félned! Főleg ha régi dolgokon nem tudtál változtatni, akkor itt az ideje elengedéssel megszabadulni tőlük – és az új dolgok energiáját használva, belépni az új élet felemelkedő spiráljába :)

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Comments

 1. Lénárt szerint:

  Oké, de egyet nem értek. A nők miért nem találnak ki már valamit, hogy ne nézzék őket hülyének az egész Földön? Miért hagyják ezt? Az egész Föld igazságtalanul, rosszul, erőszakosan, fordítva működik, ideje lenne ráerősíteni a nőiesnek nevezett- ahogy én látom, simán csak értelmes- energiákra…
  Elég baj amúgy, hogy ami emberi, azt nőiesnek nevezik…(Ha egy férfi lelkileg fejlett, azt meg simán b***inak. Pl. ha valaki undorodik a katonásditól, nem mocskos, igénytelen és részeges, és nem nézi le a nőket, az már gáz sok “ember” szemében.)
  Mert mivel a nők hagyják magukat lenézni, ezért a nőies szónak nincs pozitív jelentése a többség szemében. Nem veszik komolyan. Hiba!
  Ez nagyon nagy baj, és ha így megy tovább, az emberiség a vesztébe rohan. A sok idióta farok gond nélkül kihasználhatja az életet adó Földet és az életet adó nőket. Mert semmibe veszik az Életet!

  [Reply]

  Manita Reply:

  Háát szerintem nem nézik hülyének a nőket az egész földön :) Bár nem mindenhol vagy minden kultúrában ismernek el minket egyenlőnek a férfiakkal (vagy szóban, törvényben egyenlőek vagyunk de munkabérben nem :( ) de azért kezdjük elfoglalni az “egyenlő” helyet már sok férfi életében :) Szerintem :)
  A többivel egyetértek, de mind a nőknek, mind a pasiknak belülről kell megerősíteniük és elfogadniuk magukat– és akkor már nem tudja senki lenézni ha MÁS, ha kilóg a megszokottból… :) Illetve a kutyát nem fogja érdekelni, hogy ki- mit gondol :)

  [Reply]

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.