... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   feb 23

A farsangi maskarák végleg lehullnak a kapcsolatokról…

A farsangi maskarák végleg lehullnak a kapcsolatokról…

De tényleg!

Ebbe a hónapban, minden kapcsolatodról lehullik az álca – és ha eddig még nem láttad meg a buktatókat vagy a szépségeket, akkor ebben a pár napban láthatóvá válik minden. Persze itt is az a lényeg, hogy mi az amit meg tudsz bocsátani (kell-e megbocsátani és tovább élni ebben ) mi az amit még nem akarsz észrevenni abból amit meglátsz… mennyire élsz a múlt ködében (az első romantikus napokban) mennyire várod azt, hogy majd megváltozik és olyan boldoggá tesz, mint annak idején…

Pontosan látni fogod, ki mennyire csap be vagy használ ki  — és azt is, hogy te mennyire segíted őt ezekben a játszmákban! És ugyan ez igaz a „jó” felismerésekre is… észre veszed ha valaki jobban szeret, mint gondoltad… ha többet ad, mint amit te adsz neki… ha igazságos veled (minden előítéleted ellenére) ha már felnőtt a gyereked és ideje elengedned… és hogy a betegségeidet is el tudod engedni… stb…

végzet

A rossz hír, hogy a februári felismerések – amennyiben nem változtatsz, nem szembesülsz a valósággal, egész évben így maradnak, tévútra visznek és folyamatos kapcsolati nehézségeket generálnak, a magán és az üzleti életben is!

Ha viszont most tiszta vizet öntesz a pohárba – akkor gyors és sikeres előrelépések születnek az életterületeiden :) Még akkor is ha sírva felszámolsz, elengedsz egy-egy üzletet, szerelmet, barátot, betegségtudatot… vagy a saját függőségeidet illetve téged függőségben tartó személyeket.

Felismered, hogy kiszolgáltatott és/vagy áldozat vagy a kapcsolatodon belül. Nem azért mert a valóságban az vagy, de elhitted hogy meg kell felelned, meg kell csinálnod bizonyos dolgokat, hogy szeressenek és elfogadjanak. Felismered a sodródást, a függőségeid miatti lezuhanásokat, játszmákat, megtapasztalod a mélyrepülést, ráébredsz, hogy anyám… én nem ezt a lovat akartam!! (saját függőségeid elengedése pl – mikor csak kapaszkodsz a másikba, hogy ne legyél egyedül… zsarolod ha nincs veled… hisztizel ha mással beszél, találkozik, dolgozik, hátráltat- hiszen unatkozol nélküle- nincs akit formálhass, parancsolhass, félelembe tarthass, hogy elhagyod ha…— jaaa és az is függőség, ha te hagyod, hogy ezt csinálják veled!)

Ezek fontos dolgok! Nem véletlenül jönnek a felismerések! Minden csábítás, élethelyzet, függőség, azért kerül eléd mert dolgod van vele- meg kell élned ezt is – hogy tudd, mi az amit nem  is akarsz tulajdonképpen — de ki kellett próbálnod, hogy világossá váljon :)

És sok mindenről, emberekről, üzletről is most derül majd ki, hogy igazából helyük van az életedben :)

Véget vethetsz az önrombolásnak és azoknak a vágyálmoknak, amik kipróbálása nem tett téged boldoggá, de a megfelelési kényszernek, a függőségeknek és az áldozatszerepnek is lejárt az ideje –ha akarsz így dönteni :) (mert másként is dönthetsz, maradhat minden a régiben)

énjeim

Szóval – ez a pár nap erről szól, hogy hajlandó vagy-e észrevenni mindenkinek az álarc nélküli arcát – és eszerint elengedni őt avagy örülni a kapcsolatotoknak… és persze arról, hogy a saját álarcaidat is le mered-e venni?! Úgy mind az összest :)

Olyan sokszor leírom, de nem maradhat ki most sem: A kettősség legyőzéséhez a legfontosabb az ÖNSZERETET és a Szeretet :)

 

23. vasárnap – Változások indulnak- de ha magadon nem változtatsz, az élet el fogja intézni, hogy mindenképpen olyan helyzetekbe kerülj, ami előidézi az életed újragondolását..

 

24. hétfő – Függőségek, függő viszonyok elengedése (áldozat szerep, főnök szerep és egyéb dolgok, mint alkohol, evés, drog, önsajnálat, és társai) A szívbéli döntéseid segítenek, hogy mivel kezdd !

 

25. kedd – Gyógyulás ideje. Lehet nyalogatni a sebeket – de pontosan meg fogod látni, hogy ki okozta! És arra is fény derül, ha te bántasz embereket.

 

26. szerda – Üzlet indításhoz, újrakezdéshez, tökéletes nap – de csak ha az igazság útján jársz! A hazugsággal megszerzett kapcsolatok, pénzek, bukásra vannak ítélve.

 

27. csütörtök – Felemelni másokat… megérteni Önmagad. Túllépni a múlt árnyain és tanulni belőlük. Minden „rosszért” megbocsátani magadnak és másoknak. Nehéz nap – de ha át tudod értékelni a saját dolgaidat, kapcsolataidat- újra meglátod a fényt :)

 

28. péntek – Új dolgok kezdete, a saját ötleteid megvalósítása a feladat. Hallgass a belső hangodra és indulj el :)

 

Március elseje – Újhold és Teremtőnap is :) Tehát mindenképpen érdemes kihasználnod ebben a két napban az újító energiákat és belekezdeni valami újba!

 

Még több infó:

Lélekről, szerelemről, szeretetről, a kettősség legyőzéséről és a tökéletes párkapcsolatokról, amik csak akkor léteznek, ha megismered Önmagad :)

http://nevedbenasorsod.hu/lelekmelengeto

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Comment

  1. […] Az utolsó posztban pedig azt írtam, hogy minden kapcsolatodban meglátod (ha akarod) hogy ki, milyen szerepet tölthet be az életedben, persze csak akkor ha önmagadhoz is őszinte vagy és Te is megmutatod az álarc nélküli énedet a másik embernek. Ez azért fontos, mert ha nem rendezed a kapcsolataidat őszintén, akkor ez, akár év végéig is megmaradhat, álarcok, illúziók, ködébe bújtatott – minkét felet, az előrelépésben hátráltató – hazugságként… […]

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.