... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   jún 30

Miért fontos téma júliusban a szex?

Persze a szex minden hónapban fontos :) de talán most ezt a fontos mozzanatát, hajtóerejét az életednek is rendbe tudod tenni!

Nagyon sok kapcsolat a szex hiánya miatt megy tönkre (akár hiszed, akár nem). A magyar férfiak több mint 50%-a mondja, hogy a felesége, párja, már nem akarja a szexet és a nők nagy része is elismeri ezt a barátnői beszélgetések alkalmával….

most nem...

Szerintem a problémák orvosolhatóak lennének, ha a párok őszintén tudnának beszélni erről, ha megértenék, hogy a férfi és a nő is másképpen működik, az idő haladtával…

Nem gondolnám, hogy a nők nem akarják az intim együttlétet, inkább azt mondom, hogy komoly problémáik gyűltek össze a kapcsolatukat illetően és érzelmileg ezt nem tudják elengedni. Ezek, lehetnek kicsi és nagyobb konfliktusok, meg nem beszélt, meg nem értett szösszenetek, amik az évek, hónapok, sora alatt összetorlódtak a nők a lelkében. A sok kicsi sokra megy – alapján, a párjuk iránti vágyuk eltűnt, ők maguk sem találják… Kísérti őket a múlt….

Sok féle vágy-gyilkos mondat és cselekedet van, amiket a pasik már rég elfelejtettek, a női lélek azonban dédelgeti ezeket a tüskéket.

–         az anyám jobban főz, mint te

–         nem vagy jó anya

–         nem csinálsz semmit

–         buta vagy, (hülye vagy, csúnya vagy, kövér vagy…..)

–         én tartalak el

–         stb…

Ide tartoznak azok a cselekedetek, amikor az ehhez hasonló mondatok, mások előtt hangzanak el, megalázó formában, durván. És azok a hazugságok, átverések, semmibe vevések, kihasználások, függőségbe tartások, verések, veszekedések… (és sorolhatnám reggelig…) amivel a pasik félelemben, bizonytalanságban tartják a nőket.

A nők nagy része nem meri megmondani, hogy: „ tudod, 2 éve (10 éve, 1 hónapja, 1 napja) amikor ez meg ez történt, azóta nem vágyom rád”

A pasik el sem tudják képzelni hogy ilyen lehetséges… a nők pedig, nem merik mondani. Ezekből a játszmákból, hazugságokból, aztán elindulunk az egyre rosszabb és elviselhetetlenebb párkapcsolat felé, majd elérjük a válást (vagy örök életünkben boldogtalanok leszünk vele)

Az előző cikkben ezt írtam:

A legerősebb rezgések a hónapban, amiket érdemes kihasználni: az idő, az önmagunkba vetett hit, az útkeresés, gyógyítás, öngyógyítás, titkok felfedése (önmagunkban is), önismeret, önfejlesztés, spiritualitás és a megbocsátás…

Tehát, ha helyre akarod tenni a párkapcsolatod intim részét is, akkor legyen benned elég hit és önbecsülés, hogy meg tudd beszélni ezeket a felgyülemlett dolgokat. Gyógyítsd meg a lelked megsebzett részeit, bocsáss meg magadnak és a párodnak is és húzd le a leplet a régi tüskékről!

NE FELEDD:

1.

ennek a hónapnak s rezgései hatással vannak az időre! A most-ban, történő dolgok, szavak, meg tudják változtatni a test és lélek múltban kialakult betegségeit – akár egyetlen időpillanat alatt!

2.

SZERETET nélkül a szex sem fog jól működni

 

Kedves Pasik :)

Értsétek meg, hogy a női test-lélek és vele együtt a szexuális vágy a harmonikus érzelmeken keresztül működik …

Kedves Nők :)

Legyetek őszinték!

 oleles

 

Július 1. – hétfő – Az idő, amit magadra, önfejlesztése, fordítasz, meghozza neked a szükséges változást a saját utadon!

 

2. – kedd – a hamis dolgok, áltatások, hazugságok, elengedése, hogy szeretetben, szerelemben élhess ezentúl

 

3. – szerda – Gyógyítás, öngyógyítás ideje! Egyetlen pillanat alatt rendbe teheted az életed, ha képes vagy szembenézni a valósággal és nem áltatod többé magad!

 

4. – csütörtök – Végtelen lehetőségek napja :) Pénzben, sikerekben, kapcsolatokban…

 

5. – péntek – A szeretettel kapcsolatban szükséges változtatnod a gondolataidon! Csak akkor áramlik, ha meg tudsz bocsátani és TE is megtanulsz adni és elfogadni is!

 

6.-szombat – Teremtőnap – Testi-lelki boldogság, siker megteremtésének ideje, az üzleti- és a párkapcsolatokban

 

7. – vasárnap – Gyógyulás a titkok felfedésével és a múlt hibáinak elkerülésével lehetséges

 

8. – hétfő – Teremtőnap és Újhold – Új élet, új kapcsolatok, üzletek, bőség, elindításának ideje. Fontos az őszinte kommunikáció!

 

9. – kedd – Teremtőnap – A szeretettel végzett munkák, tervek, indításának ideje, a hosszú távú sikerek kezdete :)

 

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Comments

 1. Foxen szerint:

  Kedves Anita!
  A szex összefüggést nagyon jól leírtad, mikor szóba kerül miért van hogy a Pasik bármikor bárhol viszonylag bárkivel tudnak szeretkezni,viszont a NŐK-nek szerelem kell v. legalábbis szeretett ha a szerelem már elmúlt.köszi ezt a levelet is szép hetet

  [Reply]

 2. Klaudia szerint:

  Tudod, miért nem tudok megbocsátani a férjemnek fenti “arany”köpéseiért? Mert akkor leveszem a válláról a felelősséget, és büntetlenül marad az, hogy olyan szemeteszsák volt velem rendszeresen, sőt, még néha most is.
  Másrészt tisztában vagyok a vonzással, szeretet vonz szeretetet. És vágyom arra a szenvedélyes szexre, ami köztünk volt, nem is olyan rég (csak 4 éve vagyunk együtt).
  HARMADRÉSZT: egyszerűen hiába határozom el, megbocsátok, az érzelmi tüskéket nem tudom eltüntetni. Tompulnak, tompulnak, de maradnak. És emellett ott a keserűség és a kiábrándulás, ami lassan eluralkodik bennem. Hogy a fenébe emelkedjek FELÜL a megbántottságon???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  [Reply]

  Manita Reply:

  Az embernek kell megbocsátani mindig! Nem a tetteket, szavakat–a férjednek bocsáss meg, de határold el magad a tetteitől, szavaitól! :)

  [Reply]

 3. Klaudia szerint:

  És apropó, Kedves Anita,
  a férjem gyenge az őszinte lelki beszélgetésekhez!!!!
  A reakciója az őszinteségemre:
  1. nekem nem lehet problémám, hiszen Ő AZ, aki pénzt keres fizikai munkával, nekem semmit nem kell csinálnom,
  2. ne lelkizzek,
  3. neki nincs ideje és türelme, hogy ilyesmiről beszéljünk.
  SZERINTED????
  Előző házassága 14 évig tartott, és panaszkodott,hogy nem tudott beszélgetni a volt feleségével:EGY IKREKKEL!!!!, aki állandóan és mindenről képes beszélgetni.
  Velem, egy BIKÁVAl meg lehetne beszélni mindent, de nem elég erős ahhoz, hogy elég gyenge legyen. Ő úgy szeret engem, ahogyan NEKI JÓ,és nem nekem.
  MIT TESZEL????

  [Reply]

  Manita Reply:

  hmmm… én a kommunikáció híve vagyok :)
  Ha valakinek nem tudod elmondani, hogy ettől és ettől vagy boldogtalan és ez meg ez frusztrál… akkor lehet, hogy nem a megfelelő emberrel élsz, nem a saját életedet éled ! Kimondani a dolgokat bántás nélkül, ehhez bátorság kell- de ha neki kezdesz, akkor mond végig, hogy mi bánt! (nem szabad megsértődni és félbehagyni- utána meg keseregni, hogy lám, most sem hallgatott végig!) Hidd el 3 perc elég :) és ha végigmondtad, utána már tudtok miről beszélni. Ha mégsem, akkor nem a saját utadat járod….

  [Reply]

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.