... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   júl 27

Újholdtól Teleholdig…

Egy különleges időszak következik július 27. Újholdtól, augusztus 10. Teleholdig,  amikor is  a – Lélek év Lélek hónap-és a Lélek év Igazság hónap energiái összetetten hatnak ránk, kapcsolatainkra, munkánkra vagyis az egész életünkre…

Nagy tanításokat kapunk, akkor is ha az Újholddal kezdődően merünk új életet kezdeni–és akkor is ha nem!

akarom a holdat magamnak akarom

Tehát mindenképpen változás várható :) Persze az egyáltalán nem mindegy, hogy mi kezdeményezzük a változtatást vagy a sors ró ránk olyan helyzeteket, ami kiszámíthatatlanul sodor majd valamerre…

Ha összefüggéseket szeretnél “meglátni” megfejteni–akkor erre még júliusban szánj időt !

Ebben a hónapban még működik (és nagggyyyon-nagggyyyon működik!!) az egyik pillanatról a másikra történő csodás gyógyulás, gyógyítás és öngyógyítás – testi lelki szinten!  Persze önmagunk játszmái és önbecsapásaival való szembenézés, megbocsátás és tisztulás-tisztítás nélkül nem fog menni!!!

 

Minden téren előrelépés várható ha használod az Újhold energiáit és cselekszel, lépsz, azokért a dolgokért, amelyek számodra fontosak!! Amin változtatni szeretnél :)

Mert minden, amit már elterveztél vagy gondolatban megfogalmaztál, hogy jó lenne–vagy pont azt hogy változtatni kéne rajta, mert nem jó így — azoknak a dolgoknak most van itt az ideje! A tanulási időszakok sokszor azért fájdalmasak mert annyira félünk az újtól, a bizonytalan helyzetektől… hogy odáig képesek vagyunk halogatni, mikor már annyira fájnak (meg mert már annyira félünk) hogy olyan nagyra fújtuk fel a problémát, hogy magával sodort minket és elvesztettük a szívünket-lelkünket a sok jövőbetekintő rettegésben…

Hülyeség!

Rettegni attól ami még ide sem ért… arra fordítani a figyelmet ami még nincs is… Öngyilkosság… meg persze gyávaság is… mondom én – aki szintén sokszor beleestem ebbe a hibába… :(

Feleslegesen elvett idő a jelentől!

Most ebben a teremtő időszakban, pont a helyzetek kapcsolatok tisztázása visz előre — mármint az azonnali tisztázás, önmagaddal és a másikkal is!

Az ÉLET nagy dolgaira fény derül—HA mered vállalni a felelősséget, hogy megkérdezed… és/vagy meghallgatod a másikat is…

Boldog vagy?

Mitől-kitől éreznéd hogy boldog leszel?

Azzal élsz akit szeretsz?

Miért vagy társtalan?

Miért nincs munkád… pénzed… pasid… nőd… egészséged…stb…?

Most szakítottál… gyászolsz… válsz… költözöl… és nem tudod feldolgozni?

…és a 2 legfontosabb kérdés:

Szereted magad??

Meg tudsz bocsátani?

 

Hmmm… igen… szerelmek szövődnek és szakadnak szét… a szeretet nevében sokan jól beletaposnak a lelkünkbe (vagy fordítva) – persze ha hagyjuk! Rajtunk áll, hogy kit engedünk közel magunkhoz… Rajtunk áll hogy mi mennyire vagyunk őszinték a saját kapcsolatainkban… minden rajtunk múlik!

 

…és most tedd a szívedre a kezed! Hány csalódáson vagy már túl? Betegség, szakítás, halál…? — ÉS ??

Itt vagy – olvasol éppen  :)  Ezek a történések vezettek el oda ahol éppen vagy… hogy erős lettél… hogy túl élted… hogy tanultál belőle… hogy TAPASZTALTÁL :)

fal

Tudom, hogy nem volt könnyű… tudom hogy fáj… és hogy baromi nehéz elengedni a múltat…

DE

most választhatsz: könnyedén elengeded és új életet kezdesz.. vagy kapaszkodsz az ismert, a biztos megszokottba és sodródsz tovább… Bár az elején írtam, de most újra leírom: mindenképpen változás lesz!!!

Ez az időszak, kiút a korlátaink, falaink, játszmáink, börtönéből..

Döntsd el: TE mászol fel egy létrára vagy bontod téglánként a rád rakódott álcákat, hogy az ÉLETED része lehessen egy boldogabb világnak…

vagy

rád dől minden és magadat összetörve kászálódsz ki a romhalmaz alól — persze ugyanabba a csodás világba… csak éppen nem fogod észrevenni az önsajnálattól…

Melyik legyen???

Írd meg a hozzászólások közt… ha mered :)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Comments

 1. Drága Manitám!

  Még be sem fejeztem az írásomat, merthogy leginkább azzal telnek a napjaim az utóbbi időkben, hogy leírom, miben hibáztam eddig, mi NEM feladatom a jövőben és a jelenben, /mint ahogy eddig sem lett volna/, és mi a FELADATOM a jelenben és a jövőben, ha sikeresebb és boldogabb életet szeretnék a jelenleginél, márpedig ezt szeretném – szóval még van mit írnom, csak meg akartam nézni, hány órakor kezdődik a vizilabda döntő, mert drukkolok a fiúknak – és benéztem a gmail fiókomba is, így láttam a leveledet.

  Az írásod tehát telitalálat, néhányszor sikerült elsírnom magam a saját butaságaim felismerésétől az elmúlt napokban, de szerintem megérte. Bontogatom a korlátaimat szorgalmasan, és azt is érzem, hogy az eredmény is jönni fog hamarosan.

  El szeretnék költözni Pestről, Pest már sokminden miatt nem az a hely, ahol szívesen élek, csakhogy ha eladom a lakásomat, akkor a háztömböt körülvevő park fáiban sem tudok gyönyörködni többé, pedig a “fáim” óriási boldogságérzést jelentettek eddig számomra, így 2 napja könnyek között búcsúztam Tőlük a folyosón sétálva, sőt még most is gyászolok “kicsit”, hiszen még most is könnyezem, ahogy ezt leírtam. Ha tehát el tudom engedni Őket, akkor bizonyára megjön az Igazi Vevő is.

  Így tehát azzal is többet fogok foglalkozni, hogy mennyi boldogságot fog jelenteni mindaz, amit a leendő házam nyújt számomra, hogy ne a fáim elvesztését érezzem mindenek felett, hanem az ezt kárpótló örömöket is. Ezenkívűl még jónéhány dolgot kellett átalakítani magamban, de jelentem, dolgozom a többin is, és tulajdonképpen elégedett vagyok, mert nagyon sok dolog tisztázódott bennem eddig is.

  Szerettel ölellek: Julika

  [Reply]

 2. Prisci szerint:

  Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!

  [Reply]

 3. Zso szerint:

  Sokszor fel sem ismerjük, hogy nem vagyunk még önmagunkkal sem őszinték.
  Ehhez sok sok önismeretre és önmagunkkal szembeni bátorságra van szükségünk, de megéri. Hála és szeretet ez mindent meggyógyít. Bármit csinálunk is itt a földön az mind tapasztalás és azért vagyunk itt. Mindent amit teszünk az úgy jó ahogy van.Folyton törekednünk kell a jóra és a szeretet mindent meggyógyít. Én ezt tapasztalom. Hála és köszönet.

  [Reply]

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.