... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   aug 23

Igaz vagy Hamis?

Kérdéseim :)

Volt magadra időd? Elrendezted a dolgaidat, igazadat megvédted? Selejteztél, a ruháid, kapcsolataid, emlékeid, bizonyságaid és bizonytalanságaid között? Találtál kincseket, ha távolabbra is néztél?

Mire jutottál, amikor az anyagiakról gondolkodtál?

Kevés?

Hogyan lehetne jobb? Több munkával, új társakkal. jobb időbeosztással, tervezéssel, más munkával?

Szóval – ha belenéztél, hasonló kérdéseket feszegetve az éltedbe – akkor mire jutottál?

Igaz életed van- vagy hamis életet élsz? Boldogtalan vagy és becsapod önmagad – beletörődtél már, hogy ez így van rendjén… és TE nem tudsz ezen változtatni…

…vagy keményen, összeszorított fogakkal kapálózol, mint a köcsögben a kisegér? (hogy megköpülje azt a tejet, aztán kimásszon)

Bármit is teszel, gondolsz, Neked van igazad!

Ha feladod vagy beletörődsz, esetleg küzdesz a céljaiért, álmaiért vagy a gödörből való kimászásért – mindenképpen igazad van :)

Van, amit bizony fel kell adni, el kell engedni – és vannak olyan dolgok, emberek, eszmék – amiért ki kell tartani :)

Ez a pár augusztusi nap segítségedre lehet, hogy csak az IGAZ dolgokat vidd tovább – amik előre visznek és erősítenek. Itt az idő, hogy elengedj mindent, ami nem tesz boldoggá!

 

Mindenki igazsága: születünk – élünk – meghalunk!

 

Az, hogy Te boldogan vagy boldogtalanul, hazugságok falai közt éled végig az életed – EZ, rajtad áll!! Hallgass a szívedre, hiszen Te is tudod, hogy mi tesz Boldoggá  :)

 

Augusztus 23. – csütörtök – nagy változásokat ígérő nap- rendszerek, kapcsolatok omlanak össze. Tudd, hogy értelme van a dolgoknak, és a szeretet segít majd a megoldásban, a lélek tudja, hogy az alagút végén már ott a fény :)

 

24. – péntek – a kapcsolatokban, munkában, üzletben és a szerelemben is új szelek fújnak :) Az első lépéseket neked kell megtenni!

 

25. – szombat – a hited és önbizalmad erősödik. Most ráláthatsz olyan múlt és jelenbeli dolgokra, hibákra, tévedésekre – amelyeket ha felismersz, soha többé nem kerülsz hasonló élethelyzetbe!

 

26. – vasárnap – Teremtőnap :) – az értékek, a pénz előtérbe kerülnek –  minden megvalósítható. A saját ötleteidet helyezd előtérbe!

 

27. – hétfő –  Teremtőnap :) – a munkával, sikerrel, kapcsolatos dolgokkal foglalkozz – ne feledkezz meg mások segítéséről sem!

 

28. – kedd – Angyal nap – hallgass a megérzéseidre – és engedd be a változásokat az éltedbe.

 

29. – szerda – Teremtőnap – a csoportos munkákban, üzlettársak megtalálásában fontos ez a nap, hiszen felismerheted és elengedheted azokat, akik nem szívesen vannak veled vagy segítenek (hanem csak kényszerből, függőségből, téves anyagi elvárások miatt, stb. )

 

30. – csütörtök – A nagy felismerések ideje. Sírás-rívás, lelki gyötrődés és persze váratlan kellemes csalódások halmaza ez a nap. Tudd, hogy minden azért történik, hogy végre tisztába kerülj a dolgokkal a körülötted lévő emberekkel… Fontos, hogy el tudd engedni, ha megbántanak és tudj örülni annak, hogy végre ráleltél az igazságra (ha fájdalmas is volt) DE legalább tudod, hogy kikre számíthatsz!

Azért is fontos minden rossz és nem előrevivő dolog elengedése, mert 31.én Telehold van. Az augusztusi Kék Hold második Teleholdja, ami nagyon erősssssen felnagyítja az érzelmeidet, érzéseidet. Törekedj rá, hogy minden fájdalmat elengedj még csütörtökön, hogy a pénteki Teleholdnál már csak a jó energiákból töltekezz fel, testileg és lelkileg is!

 

31- péntek – Telehold – Pénznap és a hosszú távú sikerek elindításának ideje. Ez, egy sok munkával és tervezéssel járó folyamat, de érdemes ezen a napon belekezdeni!

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.