... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   márc 04

Márciusi Varázstábla

Márciusi Varázstábla

A Varázstáblában a hónap minden napját rezgéseire bontva láthatod  :)  A megjegyzések a sorsszámra vonatkoznak, arra, hogy milyen sors vár arra a dologra, amit az adott napon elindítottál. A kulcsszavak közül, bármelyiket behelyettesítheted a számokhoz, nem csak azt az egyet amit én beírtam  :)

:)  jelzi külön a teremtő napokat, amikor lehetőséged van a mesterszámok rezgéseit felhasználni a saját terveid elindításához, megvalósításához

A kulcsszavakat itt is megtalálod : http://nevedbenasorsod.hu/varazstabla/a-varazstablahoz-tartozo-kulcsszavak

Ebben a hónapban 6 Teremtőnap + a Telehold csodás rezgéseit használhatjuk ki, ráadásul az egyik teremtőnap dupla energiával rendelkezik (29.) Újhold napja pedig háromszoros erővel, csodás pozitív hatással lesz ránk (11.)  :) Persze csak akkor ha cselekszel és nem a rossz dolgokat teremted, vagy nem azokra fordítod a figyelmedet!

Március a szeretet, szerelem hónapja :) Mivel 2013. eleve a szeretet, szerelem éve, ezért ez a hónap nagyon erős hatással lesz az érzelmeinkre minden életterületünkön. Fontos rezgése még a nőiesség, a gyarapodás, a bőség, a kreativitás és a kommunikáció is. Tehát a szeretet erejét és a Teremtőnapok energiáját kihasználva egy egészen különleges szeretetenergiával átszőtt hónap vár ránk :)

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.