... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   aug 01

Augusztusi Varázstábla

A Varázstáblában a hónap minden napját rezgéseire bontva láthatod  :)  A megjegyzések a sorsszámra vonatkoznak, arra, hogy milyen sors vár arra a dologra, amit az adott napon elindítottál. A kulcsszavak közül, bármelyiket behelyettesítheted a számokhoz, nem csak azt az egyet amit én beírtam  :)

:)  jelzi külön a teremtő napokat, amikor lehetőséged van a mesterszámok rezgéseit felhasználni a saját terveid elindításához, megvalósításához. A kulcsszavakat itt is megtalálod : http://nevedbenasorsod.hu/varazstabla/a-varazstablahoz-tartozo-kulcsszavak

Augusztusban 9 teremtőnap (köztük, Újhold napja dupla teremtőerővel bíró) és kivételesen 2 Teleholdas nap fejti ki ránk jótékony hatásait  :)  Vagyis 11 különleges  segítőnap áldásait használhatjuk ki!

Augusztus, a 8-as szám rezgéseit erősíti fel. Ereje teljében van a pénz, ami az igazsággal összefügg (vagyis csak az igazságon alapuló üzletek, munkák hoznak hasznot számunkra) Fontossá válik, hogy önmagunkért kiálljunk és megőrizzük  a becsületünket, megnyerjük a jogi ügyeinket. Ide tartozik még a szervezés és a dolgaink egyensúlyba hozása is és testi-lelki-szellemi szinteken az öntudatra ébredés  :)

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.