... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   jún 01

Júniusi Varázstábla

A Varázstáblában a hónap minden napját rezgéseire bontva láthatod  :) A megjegyzések a sorsszámra vonatkoznak, arra, hogy milyen sors vár arra a dologra, amit az adott napon elindítottál. A kulcsszavak közül, bármelyiket behelyettesítheted a számokhoz, nem csak azt az egyet amit én beírtam  :)

:)  jelzi külön a teremtő napokat, amikor lehetőséged van a mesterszámok rezgéseit felhasználni a saját terveid elindításához, megvalósításához. A kulcsszavakat itt is megtalálod : http://nevedbenasorsod.hu/varazstabla/a-varazstablahoz-tartozo-kulcsszavak

 

Júniusban 3 teremtőnap, az Újhold és a Telehold áldásos hatásai aranyozhatják be a napjainkat :)

A szeretet, szerelem hónapja, (nem véletlenül, ekkor jelenik meg a Szeretet KisKönyve :) ) megfűszerezve a művészi vénánk szabadjára engedésével, a harmónia megélésével (kívül és belül) A szívbéli döntések hónapja!!

Ami azt jelenti, hogy ne az anyagi javak megszerzése legyen a tét – meghazudtolva, megtagadva a szívünk szavát – hanem azt tegyük vagy vegyük meg amit a szívünk súg! (pl: csuda jó állásajánlatot kapunk, ki tudnánk fizetni a számlákat, jobban tudnánk élni—mégis tudjuk, hogy már most utáljuk a húsz éves főnököt, az állandó paprikás hangulatot, a mindig elégedetlen kollégákat és gyomor görcsünk van, hogy be kell menni dolgozni) Vagyis ebben a hónapban az visz előre, ha a szívedre hallgatsz és inkább más munkát kezdesz el keresni, lehet hogy kevesebb pénzt kapsz érte, de a harmóniát és a sikert így érheted el!

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.