... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   nov 30

Vége mindennek? Vagy most kezdődik VALAMI?

Túlléptük már a tűréshatárunkat?

Ha minden feszít és összeomlóban van kívül és belül… akkor lehet, hogy Enyészet Havának áldásaiban volt részed…

Tudom, hogy ez nem vigasztal (engem sem) mégis egy csomó minden elengedésre került már novemberben…

Látod-e, hogy a párod is fuldoklik a kapcsolatban? Szenved és durva reakciói vannak? Vajon Te lejjebb nyomod azért mert bánt téged vagy észreveszed a saját hibáidat is amit elkövettél ellene?

körben

Mert nagyon jól lehet ám veszekedéssel, a saját igazságaink egymás fejéhez vágásával, lehúzni önmagunkat és a másikat is… minél több a gyűlölködés, annál lejjebb tudjuk húzni egymás energiaszintjét – „lent” pedig csak a harccal lehet táplálni a túlélést…

De ez nem az ÉLET! Ez nem a Szeretet!

Én hiszek a lelkek találkozásában – és abban hogy nem véletlenül vagyunk a körülöttünk lévő emberekkel, életünk társaival… Tanulnunk kell valamit minden találkozásból… leckék, tapasztalások, útmutatások, hogy miben kellene változtatnunk. Mármint nekünk! (Persze nekik mi vagyunk a leckék :) )

Például, szakítani, NEM-et mondani, szeretni, türelmesnek lenni, megbocsátani, elengedni, hallgatni vagy éppen megbeszélni a dolgainkat…

Hiszem, hogy rendezni kell a régi vagy bizonytalan problémákat és hagyni kell meghalni ami hátráltat, ami fáj, ami félelemben tart, ami bizonytalan és nem vagy hajlandó megbeszélni már…

Igen, november minden elengedése, szakítása, megbocsátása, elsiratása, szégyene, bűntudata, önmagad hibáinak felismerése, vezet el decemberhez – az új életedbe való továbblépéshez…

Csodás várakozás… az ünnepre, a megtisztulásra, a FÉNYRE – ezt hozza el Álom Hava :)

kereszt

Ha sikerült sok mindent elengedned lezárnod, novemberben, akkor négy gyönyörű hét vár rád, amiben elindulhatsz a belső fény felé…

Igen – kint mindenhol csillogás vár, mutogatja magát csábít, de ha ráérzel, hogy nincs benne szeretet, akkor lehullanak a fátylak és elmúlik a veszteség érzése… Tudsz majd befelé látni félelem nélkül… nincs mit veszítened, nem kell ragaszkodnod, nem kell már önmagad sem becsapnod :)

Külső harcok helyett figyelj befelé, szabadítsd fel magad minden félelmed alól! (mert mindennek a félelem az alapja, az álarcaidnak, a függőségednek, a betegségednek, a féltékenységednek, a kishitűségednek… és még sorolhatnám…) Nem szükséges átélned a félelmeket – de ha Te ragaszkodsz a fájdalom felidézéséhez, akkor tedd azt :)

Persze lehet „egyszerűbben” is… csak szembenézel a fájdalommal – tudomásul veszed – de nem éled bele magad újra és újra… majd önmagad fájdalmán át kinyitod az eddig zárt kapukat (Önmagad)

Megmérettetés ez, hogy elfogadod-e a múltat, a jelent – és azt csinálod-e amit szoktál (pankrációt, hisztit, sértődést, elbújást, önáltatást esetleg haragot) vagy egy sorsfordítással megméretteted magad, hogy tudod-e ezentúl kezelni a félelmeidet MÁSKÉNT??

 

Hmmm… elszalasztott pillanatok emlékeinek kísértése tovaillan, ha szívvel látod meg a dolgokat, embereket, teóriákat :)

fa2

Ne gondold, hogy decemberben már nem kell elengedned, félelmeket, fájdalmakat… mert ahogy a fény benned Éledni kezd és látod a saját erődet kiteljesedni – önmagad lelki gyógyítását végzed – minden egyes nem működő kapcsolat, elvárás, vágy, illúzió levágásával. Mert mindig van és lesz, ami hátráltat, ami nem szeretet alapon működik az életedben… de a belső fényedben egyre jobban látszódnak az árnyékok…és egyre világosabban szembesülsz azzal, hogy még ezt is meg ezt is meg amazt is el kell engedni :) AMI NEM MÉLTÓ HOZZÁD… azt mind le kell(ene) vágnod!!

 

Így érkezünk el majd egy tisztulási folyamat végén a félelem nélküli Önmagunkhoz… a szabadsághoz, az újjászületéshez… mindahhoz az örömhöz amit a szeretet alakít – amiért megszülettünk :)

 

TE hogyan élted meg a szakításokat, elengedéseket novemberben? Hiszed-e hogy jobb napok jönnek, hogy a belső fényünk újra éled decemberben? Vége mindennek ? Vagy most kezdődik valami??

Írd meg a hozzászólások közt… ha mered :)

 

 

Hogyan lehetsz boldogabb 2015.-ben?

Szeretet, szerelem, romantika, erotika, témában egy csodás útmutatót irtunk Neked 2015 minden napjára 

Töltsd le az AJÁNDÉKOT itt:

http://kerekegeszember.hu/ajandek-naptar-szerelmetes-kalendarium/

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Comment

  1. györgy szerint:

    Amiről szó van az nagyon hosszú folyamat volt. Ennek sok oka volt. Egy főleg természettudományos érdeklődésü ember lévén , ahogy nőttek az ismereteim, rá kellett döbbennem, hogy a mindenkori tudomány mindazt amit nem tud megmagyarázni, azt zsigerből tagadja. Ennek ellenére egyes zárt körök titokban foglalkoznak ezekkel a dolgokkal. Fiatalkoromban volt telepátia élményem, azóta sem. Hétköznapi embereknél ez valószinű nagyon ritka. Amiért igazán nehéz volt elengedni dolgokat az a megválaszolhatatlan távozás, amit halálnak hivunk, melyet egy kisgyereknek nem tudunk megmagyarázni. Sokszor még a felnőttek sem képesek túllépni, ha igazán szeretett személy távozik. Másrészt amikor egy jó kapcsolat szakad meg ily módon , az ember ahhoz viszonyit mindent és mindenkit. Manapság viszont olyan reklámözön ér bennünket amely nem az efféle érzelmeket erősiti, inkább teljesen lerombolja azokat. Sőt az internet belépése a világunkba, nagyon sok lehetőséget ad egyes arra hajlamos embereknek minden lekicsinylésére vagy tagadására. Ezért rendkivül nehéz új életet, új kapcsolatot, kapcsolatokat létrehozni. Amiért mindezt leirtam az a legutóbbi élményem ami egy nagyon rossz éjszaka apropóján jutott eszembe. A decemberi naptár első napja kiemeltnek volt jelezve. Egy húsz évvel ezelőtti balesetben eltört a lábam, és időnként ez egy erősebb front hatására igen rossz éjszakát okoz. Most is ez történt, mint kiderült az ónos esőt jelezte, de nem is ez volt a lényeg, hanem a rossz alvás miatt, félálomban iszonyú rosz gondolatok és és rossz hangulat uralkodott el rajtam. E rossz hangulat olyannyira rossz volt mint eddigi életemben még soha. Ez elgondolkoztatott. Ha engedek a hangulatnak, lehet hogy egy most induló kapcsolatnak vetek véget. Talán sokat hallottak róla, amerikában van egy kisérleti telep, ahol, mindenféle dolog befolyásolásával kisérleteznek. Igy a természet , de az emberi tudat befolyásolásával is. Az elején ezt kicsit kétkedéssel fogadtam, hogy ennyire vetemednének. Azonban az elmúlt hetek kitiltási botránya kapcsán felmerült a kérdés, nem-e még ezt is bevetik a káosz előidézésére. Egy labilisabb ember már ilyen hangulat hatására bármit elkövethet, akár a családja ellen is. Mint a példa mutatja a legfrissebb hirekben. Azok akik pedig nem labilisak, csak nincsenek kellőképpen a szocializálódás gátjaival felvértezve, rombolnak, tüntetnek stb. Mégegyszer , ez a hangulat olyan erős volt, hogy felkeltem, mert félálomban ez már sok volt.

    [Reply]

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.