... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   júl 10

A pillanat varázsa…vagy az IDŐ fogságában…Mit választasz?

Ez a hónap különleges az IDŐ tekintetében! A 7-es szám szentsége hordozza azt a milliónyi időpillanatot, amikor (bármikor, bár-hányszor) bekövetkezhet a döntéseid következtében egy csoda, egy olyan hirtelen és váratlan változás, ami hatással van a szervezetedre, a sejtjeidre, a lelkedre, a kapcsolataidra…. mindenre!

homokóra

Hihetetlennek tűnő lehetőségek megtörténnek – csak HINNED kell Önmagadban :)

Ha, meg akarsz gyógyulni…

Ha jobb, boldogabb, életet akarsz…

Ha készen állsz arra, hogy megbocsáss, elengedj, szeress, változtass… akkor MINDEN lehetséges!

Ha megérted, hogy a régi már el akar menni, ha érzed, hogy az új helyet keres az életedben, a testedben-lelkedben, akkor ideje egy lehetőséget adni MAGADNAK!

Én, hiszem, hogy: mindannyian Istenek vagyunk :) Hiszem, hogy mindenkiben meg van minden tudás, hogy a saját életét úgy élje, ahogyan azt gyerekként is elképzelte magának!

Írhatnék most mindenféle okosságokat, meg szép szavakat, hogy: így kell… meg úgy kell… hosszú oldalakon át…

De én csak a lényeget írom :)

Hozz egy döntést arról, hogy amit most NEM szeretettel csinálsz, az nem a TE életed – tehát MÁSKÉNT kell folytatnod ! És CSINÁLD máshogy, mással, másként, MOST!!

Ennyi!

Vedd észre, hogy a múlt csak egy gondolat! Nem a múlt befolyásolja az életedet, hanem hogy Te a jelenben éled a múltad (bele kapaszkodsz, felidézed, hivatkozol rá, bűnösként kikiáltod az ott történteket, stb… ) ahelyett hogy elengednéd, megbocsátanád és tovább lépnél!

Vedd észre, hogy a JÓ és Rossz, egyazon dolgok más szemszögből nézve! Amikor arra koncentrálsz, hogy az a valami rossz, abban a pillanatban megidézed azt az energiát is az életedbe, amit te magad kategorizáltál rossznak – így természetes, hogy rosszul fogod érezni magad! Te teremtetted, Te idézed meg, Te vagy lehangolva, elszomorodva, elfáradva, „tőle”…. és Te vagy aki táplálod ezt az energiát!

Ha elfogadod, hogy nincsen dualitás, minden dolog, találkozás, kapcsolat, — mind-mind azért történik, hogy megtaláld a saját utad (hogy megtanulj nem-et mondani… igen-t mondani…. megbocsátani…. szeretni…. elengedni… változtatni…)

Ha el tudod fogadni, hogy a benned lévő jó és rossz, természetes része az életnek…

Ha nem adsz több minősített energiát a saját játszmáidnak—akkor elhamvad a kettősség mardosó parazsa! Önmagad csodás fénye megmutatja, hogy ki is vagy valójában és a benned élő hit csodája meghozza az összekapcsolódást a benned élő Istenséggel :)

ima

Ezért is nevezik SZENT időnek és ÁLDÁS hónapjának a júliust! Egyetlen szeretettel meghozott döntéssel, egyetlen pillanat alatt, BÁRMIT megváltoztathatsz az életedben!

 

 

Július 11. csütörtök – Teremtőnap  :)  Hallgass az intuíciódra és engedd el a függésben tartó játszmáidat! Azokat is amelyekkel magad tartod függésben (félelem, fájdalom, evés, ivás) és azokat is amelyekkel másokat tartasz függőségben (betegségek, fenyegetések, lelki terror, stb…)

 

12. péntek – titkok nyílnak meg előtted és a valósággal szembesülve lehetőséged nyílik ELFOGADNI azt

 

13. szombat – az otthon, a munka, a tervezés és az igazság dolgai valamiképpen összekapcsolódnak. A hosszú távú tervek elkezdésének ideje.

 

14. vasárnap – Ideje változtatni! Már látszik az alagút végén a fény :) Vedd észre!

 

15. hétfő – Teremtőnap :) A szerelmi kapcsolatok tisztázásának őszinte napja! Légy Önmagad! Azt mondd, ami IGAZ!

 

16. kedd – Testi-lelki gyógyítás, öngyógyítás ideje! Nagyon erős segítő energiák vannak jelen! Hallgass a belső hangodra és minden múltbéli dolgot engedj el! Egyetlen döntés elég, hogy egy pillanat alatt meggyógyulj!

 

17. szerda – Teremtőnap :) – A végtelen lehetőségek napja. Teremtsd meg a saját életedben a bőséget és a boldogságot!

 

18. csütörtök – Teremtőnap :) – A szeretetenergia tudatos áramoltatásával ma mindent meg tudsz valósítani, a munkádban és a magánéletedben is.

 

A pillanat varázsa…vagy az IDŐ fogságában…Mit választasz?

Írd le a hozzászólások közt!

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Comments

 1. Fürediné Kiefer Edit szerint:

  Nagyon tetszik ez a lényegre törő stílus, könnyebben érthető,adaptálható ismeretek, szerencsés is vagyok, hogy most 5 napja kezdtem el olvasni Müller Péter kedvenc íróm Örömkönyvét, mely hasonló gondolatokat vet fel, persze részletesebben fejti ki a lelki változásokat, de az itt olvasott információk is segítenek most engem a gyakorlati megvalósításban, hogy a mában éljek, és energiám teljességében tervezek, cselekedjek.Olyan jó érzés tölt el, hogy azonos lényeges információt kapok egy hét leforgása alatt két különböző irányból is, mely inspirál.Úgy érzem, hogy ennek a hónapnak a jelentőségét ösztönösen megéreztem, mert a júliusi hónapot a tanulásra jelöltem ki.Más nyaral, nekem arra 20 éve nincs pénzem, bár lenne, de annak árát a hajótörött szegény legényeknek juttattam, így legalább most ingyen fejlesztem, okosítom az agyi komputeremet-elősegítve, hogy egy egy magasabb szellemi dimenzióba kerüljek.

  [Reply]

  Manita Reply:

  Köszönöm a kedves és dicsérő szavakat :)

  [Reply]

 2. vedd észre, hogy milyen képek szavak hangok érzések gondolatok vesznek körbe Téged – és azt is, hogy miket áramoltatsz ki Te saját MAGadból! (Vegyél egy papírlapot, gondold végig egy általános napodat. Időrendben írd fel, mikor mit látsz, mit hallasz, mit gondolsz, mit érzel…) Ha ez megvan, akkor tudod: mi van most az ÉLETedben, tudod, hogy honnan indulsz. Ezután jelöld 2 különböző színnel azt, ami tetszik és azt, ami nem. Ami tetszik, azokat írd fel egy üres lapra! Ami nem tetszik, arra ezen túl ne fordíts időt, energiát. Ne foglalkozz velük. Azt az időt, amit eddig velük töltöttél, fordítsd arra, amit SZERetnél. Tervezd el (írd le), hogy mi az, amit akarsz a nem tetsző dolgok, gondolatok, szavak, hangok, képek, érzések helyett. Ezek lesznek a “helyettesek”.

  [Reply]

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.