... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   dec 23

Miért NE??

Mit is írhatnék így karácsony előtt??

Szeressétek Egymást és Magatokat – engedjétek el a múlt árnyait és engedjétek beköltözni a boldogság apró csillámait– hiszen ha „belül” már ÉL, akkor fogjátok a külvilágban is megtapasztalni!

kari23

Nálunk már karácsony van :) :) Tegnap az ötévesem kivívta magának, hogy feldíszítsük a fát (hiszen látta amint apa hazacipeli a Jézuska fenyőjét)

,,, és volt:kérem, kérem… jó leszek… és magától összepakolta a játékait… meg persze volt kis sírásos-hiszti is 2 egész könnycseppel a szeme sarkában :)

Na és végül kinek kéne megfelelnem? Miért ne lehetne 22.én fát díszíteni?? :)

Lehet!

És lehet énekelni körbe-körbe járni is – pont mint az oviba :) Igazából a fiam nem is az ajándékot akarta- hanem a fát és hogy megmutassa miket játszottak és hogyan készítették a díszeket az oviba…Úgyhogy a meglepetések csak holnap jönnek :)

Tehát: vedd könnyedén Te is a hirtelen lehetőségeket- ne ragaszkodj a megszokotthoz—mielőtt nem-et mondanál, tedd fel magadnak a kérdést: Miért ne??

Miért ne csinálhatnád úgy, ahogyan NEKED jól esik ?

Az év utolsó napjairól itt olvashatsz (részletek a Karácsony Szelleme és Mágiái c írásomból)

Kívánom, hogy legyen boldog MINDEN napod és kapd vissza sokszorosan azt a jót, amit másokért teszel :)

ajtóra

December 24. Szent nap :) – 3 db szerelem és harmónia szám rezeg. A szívbéli döntéseiddel megváltoztathatod az egész jövődet! Számmisztikailag, a Szenteste, a szeretetről, szerelemről és a szívbéli döntéseinkről szól. A szeretet a világon a legmagasabb szintű rezgés. Minél nagyobb a szereteted, annál nagyobb erőket mozgatsz meg! Amikor önmagadat szereted, a kibocsátott rezgéseid, megtisztítják a lelkedet, gyógyírt hoznak a szívednek és energiával töltik fel a környezetedet!

 

December 25. – A spiritualitás, a lelkiségünk napja… egy kis magunkba vonulás nagy segítség lehet, melyben elengedjük a rossz érzéseinket, az előítéleteinket, helyére tesszük a kapcsolatainkat (akkor is ha fáj) de szembesülünk a valósággal.

 

December 26. – Dupla pénznap :) A karácsonyi pénznap sikereket hoz a karrierünkben is, ha az igazságot és a szervezettséget is a szemünk előtt tartjuk.

 

December 28. – A karmikus ismétlődések megváltoztatásának ideje. Újrakezdés, új kezdet, új tervek elindítására a legjobb alkalom. Ha valami régóta ismétlődik az életedben-akkor itt az ideje, hogy elengedd (másképpen lásd) és túl lépj rajta.

 

December 29 – Dupla Teremtőnap :) – Szeretettel, szívbéli döntésekkel változtasd meg az életed. Ne másra hallgass, hanem Önmagadra!

 

December 31. – Lezárások ideje – és nem csak azért mert vége az évnek – hanem, hogy tudatosan TE hozd meg a döntésedet, hogy mi az ami idejétmúlt már az életedben. Lásd be, hogy felesleges életben tartani azt ami csak hátráltatja a kibontakozásod és engedd el! A bőség, a szerelem, az otthon, a munka és a számunkra fontos változtatások miatt, érdemes a következő írás szerint megtörni a fogadalmainkat is, és megkönnyebbülve lépni át az újévbe.

 

Január 1.  Újhold – Szeretet és bölcsesség napja, amely az Újhold miatt sok-sok újat hoz eléd. Viszont észrevenni Neked kell, hogy mi az amiből tanulnod kell és másképpen kell csinálnod, illetve mi az a saját ötleted, aminek megvalósításába bele kell kezdened.

hóe

Boldogságos Újesztendőt Kívánok Mindenkinek !

Manita

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Comment

  1. Balázs Ilona szerint:

    Nekem december a legszebb hónap, sokkal több melegség járja át a szívemet.Tele szeretettel, nyugalommal kis Jézus születésére várva csodálatos érzés.Nem az ajándékok, hanem a szeretet a fontos.Ilyenkor nyugodtabbak az emberek, egész évben ez kellene!!!
    Áldott Békés Karácsonyt kívánok neked és családodnak szeretettel fűszerezve, egészséget-szerencsét és bőséget Boldog Új évet!!!!

    [Reply]

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.