... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   dec 23

2011. Karácsony

Az örömszerzés fortélyai benned lakoznak  :)   Tudod, ott mélyen legbelül, a szívedben, a nevetéssel eltöltött beszélgetések emlékeiben…

 

Az Ünnep is belül van – a rohanó mindennapok kapkodással teli percein belül- az a pillanat, amikor megáll az idő és a magad öröme eggyé válik mások örömével  :)   Ez a harmónia pillanata, a vágyott életérzés, ami felmelegíti a kihűlt szíveket is.

A családi vagy szeretteinkkel töltött készülődés, a fahéj és szegfűszeg illata, a fenyő zöldje és a díszek, égők ragyogása, mind-mind lehetőség a belsőséges ünnep kimutatására megélésére. Ne fogd vissza a benned lévő meghatottságot, az örömre való képesség csodás ajándékát a szeretteid előtt! Használd ki az Ünnep csilingelését, az együtt töltött percek kacagását és a titkos régóta dugdosott ajándékpapírok lebontásának zörejét, a közös éneklés és a karácsonyi asztal csodás illatainak megőrzését… Emlékezz rájuk, a hideg, reményvesztettnek tűnő hétköznapokon – mert az Ünnep, mindennap ott van – csak elő kell hívnod a nehézségek közepette is!  A szíved sugárzó szeretetét add át mindenkinek, akivel csak találkozol – mert az egymásra figyelés, és egy mosoly ajándékba– azaz igazi Ünnep  :)

„Ha a lelkünk egymáshoz ér, az adja az ünnep igazi értékét és melegét. Ha emellé szépen terített asztal társul, finom étkekkel, az emeli természetesen az ünnep fényét, de szeretet nélkül az anyagi világ értéktelen és elenyésző halmai lesznek csupán.’

– Simon András –

 

December 23. – péntek

Az elengedésről szól :)   itt találsz egy cikkecskét erről : http://kerekegeszember.hu/2012legendariuma/vilagvege-felemelkedes/igy-keszul/amikor-semmisem-ugy-alakul-ahogyan-eltervezted-%E2%80%A6/

 

24. – szombat – Szenteste, Újhold

Számmisztikailag, a Szenteste a szeretetről és az elengedésről szól. Igen! Szeretettel kell elengedni és megbocsátani a tévedéseinket, a visszahúzó kapcsolatainkat! Tökéletes nap a régi nem működő dolgok, kapcsolatok lezárására és az új elkezdésére, hiszen az Újhold is a kezdésben, az elindulásban van most a segítségünkre :)

A szeretet a világon a legmagasabb szintű rezgés. Minél nagyobb a szereteted, annál nagyobb erőket mozgatsz meg ! Amikor önmagadat szereted, a kibocsátott rezgéseid, megtisztítják a lelkedet, gyógyírt hoznak a szívednek és energiával töltik fel a környezetedet  :)

Az igazi szeretet csak önzetlen és viszonzás várás nélküli lehet. Ha valamilyen feltételhez kötjük az általunk sugárzott szeretetenergiákat, akkor máris elszakadunk az örök isteni forrástól. Nagyon fontos alaptörvény, hogy a szeretetet csak akkor kapjuk meg, ha mi is adjuk és sugározzuk magunkból önzetlenül mindenkinek  :)

Szeretet= figyelem

Tehát, Önmagadat kell először szeretned és elfogadnod… önmagadra kell először figyelned ! Magadat kell tökéletesnek látnod!

Mert tökéletes vagy az összes hibáddal együtt ! Nincs senki a világon, aki olyan, mint te !

25.- vasárnap Karácsony

Az angyal napja  :)  a változás elindításában segít. A bőség, az egészség és a lelkiséged legyen a középpontban a döntéseid előtt!

A karácsony napjai, a világméretű ráhangolódás miatt is energiával vannak feltöltve. Legfőképpen szeretetenergiával :)  Ezért érdemes, hosszabb rövidebb időre, a saját nagyszerűségedre, a mások felé áramoltatott szeretetre koncentrálni…arra az örömre, ami a Te szívedet is megörvendezteti!

 

26. – hétfő Karácsony

Számmisztikailag, karácsony másnapja az igazság felismerésére, a függőségek elengedésére, a szeretet, szerelem és a szívbéli döntések meghozatalára varázslatosan alkalmas. Tedd tisztába a lelked és a tested ezen a szent napon, élvezd a fényeket, az illatokat és az elengedés, megbocsátás, áldásküldés, megtisztulás varázsát  :)

 

Boldogságos Ünnepeket Kívánok Minden Napra!

Szeretettel Manita

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.