... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   márc 23

Kozmikus Újév kezdődött

Hívhatjuk, Tavaszi napéjegyenlőségnek, Tavaszpontnak, vagy Csillagászati tavasznak is ezt az idei március 20.-át, de igazából most egy Kozmikus újév kezdetnek  vagyunk részesei :) Az ezoterikus oldalakon, és azokon is amelyek a csatornázásokat fordítják más dimenziókból, az asztrológiai vagy asztrozófiai weblapokon is erről mesélnek… (és a számok is megerősítik) :) Ha egyszerűsíteni akarom a „felemelkedés” folyamatát, akkor 2012 volt beharangozott kezdete (a számmisztika szerint ez a Változások éve) bár a tudatosodás már előtte elkezdődött egyéni szinteken. 2013 (Szeretet, Szerelem éve) – és tudjuk magunkról, hogy a szerelem, bármikor „tudat váltást okoz” főleg ha az egész év ilyen rezgéseseket hordoz. Mert a felemelkedés lényegében egy magasabb tudatra ébredést jelent, amihez elkerülhetetlen a szeretet, önszeretet érzése!

Most 2014-ben van a Lélek és gyógyulás éve, (a lélek a szívvel van összekapcsolva) mely segíti a lélekpárok, csoportok egymásra találását, a szeretetalapú kapcsolatok erősítését illetve a belső hangunk meghallgatását is, ami összeköt a felsőbb világokkal, dimenziókkal. A lelkiségünk a belső igazságunk, törvényünk- a lelkiismeretünk… (amit elég sokszor elnyomunk és hazudunk magunknak és másoknak)

Van aki szerint a felemelkedés még 30 év… mások szerint 500 év múlva fog bekövetkezni…  Szerintem az egyének szintjén réges-régen elkezdődött és nagyon sokan feljebb léptek az eddigi önmagukon :)  Ha ez sokunkban megtörténne, akár egyedül, akár segítőkkel – akkor már alkotnánk egy „kritikus tömeget” ami segítené az áramlást a többi ember felé. A magam véleményét már sokszor leírtam… (ez miatt a cikk miatt ért a legtöbb támadás és leiratkozás az oldalról, 2011.-ben, úgyhogy ez a legjobb :)  http://kerekegeszember.hu/2012legendariuma/vilagvege-felemelkedes/felemelkedes-2012/a-felemelkedesrol-jozan-paraszti-esszel/

Még több cikk a felemelkedésről itt: http://kerekegeszember.hu/2012legendariuma/

boldog perc

Mit hozhat nekünk ez a Kozmikus év?

HA (és semmi sem kötelező!) ki tudunk lépni az egó-ból és a szívünkre hallgatunk, akkor egy áthangolódás történik a testben, a lélekben és a bizalomnélküliség felszámolódik, eltűnik, a bennünk felerősödő szeretetenergia által…  Most kaptunk egy „energia feltöltést” ami segíti a lelkek összekapcsolódását, a bennünk lévő energiák újraformázását. Június 21-ig a Nyári Napfordulóig sok minden eldől, felerősödik az emberekben, egyénenként, amikor is tanulva a múlt hibáiból – de mégis az új nézőpontunkat használva, megszüntetjük a félelmet önmagunkban. Persze a Nyári Napforduló is fordulópont – de ez a pár hónap lesz a döntő, hogy kik akarnak elindulni, legyőzni a saját korlátaikat…

A számmisztika szerint március – a szerelem és a női energiák, április – a munka és a férfienergiák. május – a hit és a változtatás, június – a szerelem és a szívbéli döntések hónapja, ideje. Vagyis ezekben a hónapokban a számok szerint is átéljük, hatással lesznek ránk ezek az Univerzumi energiák :)

A gondolatainkkal és a hitünkkel hozzuk létre a saját valóságunkat. Azzal, hogy milyennek képzeljük el a napunkat, a környezetünket… ellenségeket keresünk, másokat okolunk a saját helyzetünkért, áskálódunk, pletykálunk vagy inkább a jót látjuk az emberekben. Ha a Vonzás Törvényére gondolok, akkor a rosszal kapcsolatban az, azt jelenti, hogy ha félsz a rossztól, ha hiszel abban, hogy van rossz- akkor azt is fogod megtapasztalni, bevonzani…

Én sokszor mondom: minden jól van, ahogy van… — és persze felteszem a kérdést is mellé, ha jól van így, akkor minek is várom a „felemelkedést” a jobb világot, a dimenzió váltást? :)

…és pont arra jutottam, hogy amik ma történnek velünk és nem ítéljük rossznak (pedig fájnak veszettül és tehetetlennek érezzük magunkat) azok visznek tovább azon az úton ahová a tapasztalás alapján eljuthatunk, a félelemnélküliségbe — és tényleg-tényleg a bizalom állapotába is (és akkor már nem kell mindig hátranézni, hogy ki támad hátba, ki lop meg, ki csal meg…ésatöbbi)

Eszembe jut a sok idézet, ami sokszor már elcsépelt szövegnek hangzik: „úgy viselkedj másokkal, ahogy szeretnéd ha veled is viselkednének” – és lehet, hogy itt van a kutya elásva, mert mindenki magának a jót, a szeretetet, a bőséget, a jó kapcsolatokat, a segítőket, a feljebb lépést akarja… tehát ha ezt adnánk a környezetünknek, (nem pedig a feltételezéseket, félelemkeltést, vádaskodásokat, hazugságokat, stb… ) akkor, miért is ne lehetne valóság belőle??

Hiszem, hogy létezik egy félelem nélküli világ is, de ide, belülről kell indulnunk – mindenkinek… és ehhez kaptuk meg Tavaszpontkor az erőt, ami segít legyőzni a kishitűségünket, önmagunkat, egónkat, ebben a most kezdődő időszakban :)

Én hiszem, hogy az eredendő jóságban való hit már a következő dimenzió :) Mert az már csak szeretet lehet :) …és persze, ide tartozik, az  Isteni Rendben való HIT :)

Mert az egónak a megszokott rend, a rend… amit ismer… Tetszik az elmének a szépen rendezett park, a szimmetria, az áttekinthetőség, de a sűrű erdő sötétje a rothadó avarral már nem…  Hmm… Pedig valami rend ott is van…és talán a természetben találjuk meg a naaagy világegyetem rendjét –de csak a lélek szintjén érezzük át (mert az egó fél a sötétben, az ismeretlenben) De ha a lelkedben már megtalálod nem lesz szükséged az egódra :)

Tehát a számmisztika szerint a Lélek évében kezdődő kozmikus év (ami, átnyúlik az Igazság, Előrelépés, Bőség évébe) változásokat hoz, ha a hitrendszerünket kicseréljük (önmegismerés, önszeretet, megbocsátás, szeretet…hit , félelemnélküliség, szívbéli döntések…) megéljük, megtapasztaljuk és másokat is segítünk, hogy erre az útra térhessenek..

A lelki kapcsolatok alakulásáról sokat írtam ebben az évben… de a Tavaszpont után sok minden felgyorsul. A nem megfelelő kapcsolatokat könnyebben, fájdalom mentesebben el tudjuk engedni és a terheink, félelmeink, fájdalmaink, függőségeink, letétele után tényleg könnyebb lesz megtalálni a lelki társunkat :) Tudod, amikor azt érzed, hogy a „helyeden” vagy, amikor mellette vagy – akkor megtaláltad :)

 

…és végezetül a Szerelem hónap utolsó napjairól, ami egy új Kozmikus év kezdete :)

Boldog Újévet! :) :)

 

Március 24. hétfő – Titkok, karmák oldása lehetséges — illetve újakat vehetünk magunkra a meggondolatlan viselkedésünkkel, szavainkkal… sok minden értelmet nyer, lehullnak emberi viselkedésekről, jellemekről, fátylak – ami esetleg fájdalmat okoz nekünk—- illetve velünk kapcsolatba derül ki mások számára, hogy csak álarcunkat mutattuk eddig…

 

25. kedd – Pénznap.. a hosszú távú tervek elindításának ideje- de csak akkor lesz sikeres, ha az igazságra épül.

 

26. szerda – Szeretettel végzett feladatok ideje. Mások segítése és a saját lelkünk, belső hangunk meghallgatása a feladat. Befelé fordulás, tanulni a múlt hibáiból- majd újult erővel elindulni…

 

27. csütörtök – Lélek kapcsolódások, szerelem, új kapcsolatok kialakításának napja. Újító és megtartó energiák ideje. Csináld, amit szeretsz, legyél azzal, akit szeretsz :)

 

28. péntek – Teremtőnap :) – Szeretet alapú kapcsolatok felé lépés — az érzelmek kimutatása viszi előre az ismeretségeket- legyen ez akár üzleti, akár magánjellegű. Hallgass a belső hangodra ezen a varázslatos napon és légy nyitott, mások szavaira, közeledésére is :)

 

29. szombat – Teremtőnap :) – Pálfordulás ideje… kiléphetsz a biztonságos de „langyos víz” életedből, kapcsolataidból. Egyetlen pillanat alatt elengedheted a régi életed, teóriáid, kapcsolataidat… ha ezen a teremtőnapon így döntesz :)

 

30. vasárnap – Újhold – Lezárások, elengedések ideje – szabadulj meg mindentől és mindenkitől, ami visszatart a saját életed megélésétől… szelektálj, engedj el, tisztítsd meg a környezeted, szíved, lelked… tedd le a függőségeidet, félelmeidet! Ez az újholddal történő tisztítás, bevonzza az elengedett dolgok helyére az új lehetőségeidet! Figyelj az álmaidra, előző és a mostani éjszakán is!

 

31. hétfő – Angyal napja… ismét fontosak az álmok és a befelé figyelés, a tanulás, a hitünk szerinti úton való elindulás… Változás, változtatás napja is, amit önmagunkon kell elkezdeni. Munka önmagunkon, a világunkon :)

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.