... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   jún 02

Június – Napisten hava – Szeretet… Szerelem…

06

A Varázstáblában a hónap minden napját rezgéseire bontva láthatod   :) A megjegyzések a sorsszámra vonatkoznak, arra, hogy milyen sors vár arra a dologra, amit az adott napon elindítottál. A kulcsszavak közül, bármelyiket behelyettesítheted a számokhoz, nem csak azt az egyet, amit én beírtam !

A  :)   jelzi külön a teremtő napokat, amikor lehetőséged van a mesterszámok rezgéseit felhasználni a saját terveid elindításához, megvalósításához. A kulcsszavakat itt is megtalálod http://nevedbenasorsod.hu/varazstabla/a-varazstablahoz-tartozo-kulcsszavak

 

Júniusban 9 Teremtőerővel bíró kiemelt nap vár ránk – amiből Újhold napja dupla energiával hat ránk – plusz, tizedik napként a Telehold rezgéseiben is teremthetünk, feltöltődhetünk :)

A szerelem, szeretet és szívbeli döntések hónapjában a kapcsolataink kerülnek előtérbe. Igazság évében az Önmagunkkal való kapcsolatunk a legfontosabb – és itt most, nem a bennünk élő kettősség kiegyensúlyozásáról beszélek – hanem a jól eltemetett részeinkről, álarcainkról, falainkról…. Igazából ezután – a belső harmóniánk megtalálása után – tudjuk helyretenni a többi emberi kapcsolatunkat is …

A hónap csodás rezgései hozzásegítenek a művészetek, a szépség, újra felfedezéséhez és meglátásához… saját alkotásaid elkészítéséhez :)

Ha tömören akarom megfogalmazni, ez a hónap olyan lesz mint egy regény :)

A másodikai Teleholddal a lehulló álarcaink (és mások álarcai) világossá teszik, hogy együtt vagy egymás nélkül kellene folytatnunk a kapcsolatainkat. (pár- és üzleti- baráti kapcsolatokra is vonatkozik)

Egészen nyolcadikáig tartó időszakban a férfi és a női energiák kiegyenlítődése folyik… az értékeink és mások igazi és talmi kincseinek felismerése… hmmm.. vagyis folytatódnak még az idei radikális változások az önfeltárás terén…

Az új kapcsolódások viszont már egy szeretet teljesebb minőségben kezdődnek, amik segítenek – ha mi elakadtunk volna – a saját hazugságaink, önáltatásunk, hálójának finom lebontásában is. Ez hozzásegít, a nőiességünk vagy férfiasságunk (újra) megéléséhez is :)

A türelem fontos ebben az időszakban, hogy megtaláljuk önmagunkat és ne csak „hűbelebalázs” módjára kezdjünk bele új -régi tervek, munkák, kapcsolatok indításába!

11 és 17.-e között „felgyorsulnak” a napok és a 17.ei Újhold teljesen MÁS lehetőségekkel ajándékoz meg, mint amik eddig szerepeltek az álmainkban :)

21-től – a már elengedett régi minták, védelmek nélküli énünk fellélegzik és -akár – egy teljesen új fejezet kezdődik az éltünkben :) Úgy igazán új!! Minden régi gyötrődéstől, félelemtől, fájdalomtól mentes… boldogságos újjászületést hoz a nyári napforduló :)

Mi kell ehhez??

Kapcsolat Önmagunkkal vagyis az Önszeretet kerül előtérbe… Megbocsátottunk-e magunknak „mindenben” ami eddig bűntudatot okozott? El tudsz-e engedni MINDENT amiért hibáztatod magad??

Örülsz-e az ÉLETNEK?

Szerelmes vagy-e a LÉTEZÉSBE… a Napocskába… a nyári esőbe… a 15 fokos vacogásba??

El tudod-e fogadni, hogy „bárki” — már nem – vagy még nem szerelmes beléd… esetleg sosem lesz??

 csók

A Szeretetről….

Azt látom és érzem, hogy sokan félreértik amikor felvállaljuk egy EMBER szeretetét… Ijesztőnek tűnik, hosszan valaki szemébe nézni, mosolyogva hallgatni szavait… figyelni rá… csak rá! Mert ez érzéseket generál mindkét emberben – és sokan már ezt a figyelmet tévesen a szerelemhez kötik… VÁGYAKAT generálnak, ábrándoznak közös jövőről egyetlen beszélgetés, pár levél váltás után… Persze én hiszem, hogy VAN szerelem első látásra és első beszélgetés után is!!

De mégis azt mondom, hogy sokan-sokszor el vagyunk akadva (én is) a „szeretet” pontos értelmezésén.

A szeretet egy „tudatállapot” – nem a másik ember figyelmétől, mosolyától függ. VAN :) Átélhető életünk bármely pillanatában… a villámlások, hóvihar, pénztelenség időszakában is… akár a természet szépségében, akár a cicánk dorombolását hallgatva vagy egy kisgyerek mosolyában gyönyörködve… Ilyenkor mindent és mindenkit szeretünk :) :)

Igen – nehéz felvállalni ezt a szeretetteljes sugárzást… ezt az odaadó figyelmet, mert

– félre értik (van aki azt hiszi, ki akarunk kezdeni vele… van aki azt hogy „valamit” akarunk cserébe…stb…)

– van aki „szerelemnek” minősíti és rögtön össze akar bútorozni velünk

– van aki kihasználná, a nyakunkban lógna reggeltől estig és csak öntené ránk a saját problémáit…

– van aki rögtön minősítene minket, hogy ha ezt vagy azt az embert, tárgyat, hobbit, zenét, (bármit) szeretsz, akkor te már nem vagy „jó ember” – és a másik nem fog szeretni engem mert felvállalom…

– stb…

szóval (lehet ez csak az én véleményem) de a szeretet kimutatásához bátorság kell…

Figyelem=szeretet… vagyis jelen lenni a pillanatban… szeretetben – bármilyen is az a pillanat és mindegy hogy van-e ott valaki mellettünk :)

A Szerelemről…

Bizalom az ÉLETNEK, önmagamnak (és csak harmadik összetevőként) valaki MÁSNAK :)

Hmmm… másképpen mondva: Szerelmes vagyok az életbe… szerelmes vagyok magamba és szerelmes vagyok beléd :) :)

Jajjjj… és lehet most kikapcsolni a gépedet, abbahagyni az olvasást –de ha nem szereted magad- ha nem vagy szerelmes a saját nagyszerűségedbe, ha nem tudtál még megbocsátani magadnak (és másoknak)… ha nem tudtad elfogadni a „hibáidat” … ha nem mered megmutatni másoknak az esendőségedet (amit bizony sokszor megtapostak már) akkor bizony NEM vagy szerelmes egy másik Emberbe sem… csak egy képbe, amit elképzelsz róla…

 angyal és ördög

Szívbeli döntések…

Ez a hónap keresztje :)

Árral szemben… anyagi megfontolásokkal, logikával, stratégiailag jól felépített tervekkel, mások véleményével szembeni döntés….

Egyszerűbben fogalmazva : szembe menni az egónkkal… a felépített saját falainkkal… az álarcainkkal, a sebezhetőségünkkel, az anyagi biztonsággal… az elvárásokkal… a függőségeinkkel…. szembeszegülni a „nyáj” belénk vert törvényeivel, akik tudatták velünk, hogy nekünk mi a jó…

Bárányok legyetek ne birkák… mondta tegnap az egyik barátom… :) hmmm… ez a szívbeli döntés… a saját ártatlan lelkem halk szava… az én egyéni döntésem… :)

Meddig tart a szerelem?

Amíg a jelen pillanatban éljük meg a vágyat, amíg beszéltetjük, meghallgatjuk, amíg megértjük a hullámzásokat, gyémánttá csiszolódásokat… amíg ketten éltetjük a szerelmet… az inspirációt… a vonzást… a „MI” rezgéseit… a Nőt, a Férfit… a bizalmat… és a szívbeli döntéseket…

Te+Én=MI Harmóniában :)

Igent mondani minden pillanatra… a komfortzónán kívül.. egó nélkül tenni és szárnyalni a MOST örömében :) :) Igen…és Te + Én Barátok is vagyunk, esendő, hibázó, formálódó emberkék :) :)

Mikor van vége a szerelemnek?

Húúú… ez most fájni fog…

Amikor másnak önti ki a lelkét (és itt még szó sincs arról, hogy megérintett vagy megcsókolt volna valaki mást!!) … amikor a múlt hibái folyamatos felhánytorgatások… amikor NEM vagy Nő vagy Férfi már a kapcsolatban… (csak pasi és csaj… vagy férj és feleség illúziója) … amikor hazudtok önmagatokról a másiknak… amikor elfogy a bizalom (önmagad vagy a másik iránt) … amikor fáj a csend… amikor félsz és akarással, elvárásokkal, akarod rendbe tenni a megszokott „biztonságodat” (új szabály, ultimátum, kényszer, hiszti, falak, álarcok, megszokás… bármi ami nem a MI öröméből születik) a szívből jövő döntések helyett… –és még folytathatnám…

Ha ezek vannak, akkor már a szerelem elmúlt… vagy sose volt…

Hmmm… átmentem rajta két házasságom során… tudom miről beszélek… kettőtől öt évig terjedően próbáltam akarással, kitartással, hisztikkel, a legmegalázóbb és a legcsodálatosabb dolgokkal visszavarázsolni a szerelmet… hmmm… önáltatás volt….egy ember nem tudja a MI rezgését… a pillanat figyelmét, a közös mindennapi „munkát”… az őszinte kapcsolatot visszaállítani … hiába volt minden játszmám… aztán őszinteségem… előbb utóbb hiábavaló élni, az öröm nélküli napok sorozatát…

 álarc (2)

De NE hidd el!! Csináld!! Menj bele…

Ha úgy tetszik játszmázz… ha nem megy, akkor csináld őszintén… szívből… és a VÉGÉRE tuti kiderül, hogy érdemes volt-e! Örömben telnek-e már a közös napjaitok… Mert igen is vannak csodák :) Vannak párok, akik csak az álarcaik miatt szerettek ki egymásból és azok letétele után visszatalálhatnak a MI szerelméhez :)

Erről szól ez a hónap… az őszinte kapcsolódásokról vagy a szívbeli döntések miatti elválásokról…

Ui.:

…és legnagyobb válságom közepette megfogalmazódott valóságom a szerelemről…

https://www.facebook.com/NevedbenASorsod/posts/918817778160898

Neked mi a véleményed a szerelemről?? Írd meg a hozzászólások közt ha mered… :)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Comments

 1. Annalilla szerint:

  Köszönöm ezt az értékes összefoglalót, és egyetértek azzal amit leírtál. :)

  [Reply]

 2. Moncsika szerint:

  Ma már szinte nincs is igaz szerelem. Nincsenek férfiak csak silány pasik. Akik csak szexet és örök szolgaságot akarnak a nőktől. :-(

  [Reply]

  Manita Reply:

  hmmm.. szerintem van igaz szerelem és igazi Férfi is… :) :)

  [Reply]

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.