... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   okt 31

Ősök Energiája

Sok féle hagyomány fűződik az, Ősök Napja ünnepéhez—de a legfontosabb dolog, talán az emlékezés, a köszönetmondás – azért amit ránk, a családunkra hagytak.

A temetőkben és otthon gyújtott gyertyákkal, megmutatjuk nekik az utat, hogy visszatérhessenek hozzánk, segítségüket felajánlani

Elmondhassák, tudásukat, ismereteiket – amit nem volt módjukban átadni életükben, vagy hiába próbálták meg az előző Ősök Napján vagy az előző generációnak, már évek óta elmondani…

 

A megérzések és a ráhangolódás ideje ez a nap – az Ősi csatornára- a családunk, ük és ó szüléink tanácsaira, intelmeire, teremtőerejük átvételére…

Igyekeznek eljutni az Ősök, mindenkihez, aki gyertyát gyújt emlékükre… Este – éjjel, álomban vagy meditáció segítségével megidézhetők… Minden érzés, érzelem, érzet, a segítségünkre van ilyenkor, hogy reggel, felébredés után visszaidézzük a Tudást, amit megkaptunk tőlük ezen a különleges ünnepnapon!

Nagyanyám szerint – bár csak egy éjszakát töltenek itt ebben a világban, mégis hagynak egy lenyomatot, agy tudásgömböt, amihez egész hónapban hozzáférhetünk, ha ráhangolódunk a szeretetre és meg tudjuk bocsátani Nekik, ha elkövettek valamit életükben ellenünk, vagy más családtag ellen. Ez a lenyomat, álmok, energiák, érzetek, formájában egész hónapban ott leng körülöttünk és hatással van ránk – felidézhető, előhívható ez a Tudás –  a szeretet és a megbocsátás kulcsait használva!

 

November Teremtő hónap, az intuíció és a teremtés ideje- használd ki, minden egyes napját – idézd fel magadban a régi-ősi tudást (ami mindenkit megérint elsején) és támaszkodj rá a jövőd alakításában!

 

November 1. csütörtök – dupla pénz és igazság napja – tegyél az előrelépésedért, hangolódj rá az Ősök igazságára és alkalmazd ezt a mai világban!

 

 

2. péntek – lélek társak, ősi lelkek, lelki kapcsolatok, megtalálásának ideje, mások segítése és a szeretetenergia áramoltatása a feladat :)

 

 

3. szombat – a saját ötleteink megvalósításának kezdete, felhasználva az alkotás, a kommunikáció erejét, hogy bőséget varázsoljunk életünkbe

 

 

4. vasárnapdupla Teremtőnap :)  a munka és a tervezés ideje, amellyel a hosszú távú terveinket sikerrel indíthatjuk

 

 

5. hétfő – a változás, változtatás, tanulás napja – téves eszméinket, rossz kapcsolatainkat, begyöpösödött gondolkozásunkat, most egyetlen pillanat alatt elengedhetjük – hogy új lendületet, életet engedjünk be a régi helyére

 

 

6. kedd – lezárások ideje, amit szívbéli döntéseknek kell megelőznie. Engedjük el azokat a dolgokat, embereket, teóriákat-amelyekről már régóta tudjuk, hogy nem visznek előre!

 

 

7. szerda – az öngyógyítás, a lélek belső hite és a tanulnivalók ideje – hogy minden egészségeddel kapcsolatos titkot meg tudj fejteni, testi-lelki szinten.

 

 

8. csütörtök – hallgass a szívedre és őszintén mérd fel a függőségeidet! Evés, ivás, kapcsolatok,… bármi – mi az ami fogva tart? Mi az amitől függsz? Mik azok a dolgok, amibe úgy kapaszkodsz, hogy te is tudod, hogy ezek csak kifogások, ahelyett, hogy a saját boldog életedet élnéd??  Engedd el őket!

 

 

9. péntek – a Valóság megmutatja igazi arcát – embereket, helyzeteket, álarcok nélkül láthatsz… ez néha fájdalmas csalódások sora, amit nem szabad bánnod!! Mert jobb, hogy ma kiderül, mintha hetek – évek múlva tudnád meg az igazat!

 

 

10. szombat – dupla pénz és szervezés napja :) Jogi dolgok, üzlet alapítására remek lehetőség, ha te cselekszel!

 

 

11. vasárnap – Teremtőnap :) A szeretettel végzett segítés meghozza számodra is az élet ajándékait :)

 

 

12. hétfő – az önbecsülés, tehetség, életerő és a kezdeményezés ideje! Bármi sikeres lehet, amiben önmagad nagyszerűségét akarod megvalósítani és el is kezded!

 

 

13. kedd – Újhold és dupla Teremtőnap :) Vagyis tripla Teremtőerő birtokában tervezheted meg a jövődet – a munka, az üzlet és az otthon ügyei kerüljenek előtérbe ezen a napon! Kezd el, amit régóta tervezel és sikerre számíthatsz a kitartásodért!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.