... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   okt 16

Önlegyőzés hete :)

Mi a csuda ez az önlegyőzés???

 

Ez bizony kemény munka!

Semmi kíméletesség! Pontos precíz munkát igényel, hogy feltárt, milyen elveid, kapcsolataid, függőségeid, önhiedelmeid gátolnak abban, hogy boldog és elégedett életed legyen. Bizony, a fejlődésedért először is hajlandónak kell lenni a változásra. És ez bizony azzal kezdődik, hogy feltárjuk, mi az ami nem visz előre, mi az amihez ragaszkodunk (mert azt gondoljuk, hogy… , vagy mert mások azt mondták, hogy ez így jó vagy ez így nem jó….) Tehát először is nézd meg, mi az ami nem jó!! Aztán gondold végig, hogy miért nem jó!! Végül nézd meg más szemszögből is, úgy, hogy függetleníted magad mások véleményétől, vagy a begyökösödött elveidtől!

Vizsgáld meg, főleg azokat a dolgokat, amibe bele sem kezdtél!

Azokat amiket félbehagytál

És azokat is amiket szerinted vagy mások szerint rosszul csinálsz most!

 

A legegyszerűbb dolog amit mondani tudok – NEM jobban, nem többet kell csinálnod azt amit szeretnél csinálni, hanem másként!! Máshogy mint elképzelted vagy másként, mint ahogy mások mondták!!  Ez a titok. A változás, az önállóság elindításához sok kicsi változtatás szükséges. Őszinte magunkba nézés, a kicsi dolgok megváltoztatása –nem pedig az ötös lottó nyereményre várás fogja elhozni a SIKERT :)

 

Tudtad, hogy a pénzzel kapcsolatos beidegződéseid elengedése is pozitív irányú változást okoz az életedben?

Ebben a dologban is meg kell végre hozni az önálló döntéseidet! Mert ha a szomszéd, vagy bárki szerint csak egyik napról másikra tudunk megélni –akkor, ha te ezt érzelmi szinten magadévá teszed – akkor ezt éled meg. Ha pedig ezt éled – akkor EZ VAN! Tehát itt az ideje, hogy felülvizsgáld a pénzről alkotott (vagy mástól átvett) gondolataidat!

A pénz energia :)  Használd és áramoltasd!

Október 17. – hétfő: Erre az elengedésre, a pénzhez fűződő nézőpontod módosításra kiválóan alkalmas a hétfői nap  :)

 

18. kedd – minden égi-földi segítséget megkapsz a változtatáshoz, önmagad legyőzéséhez. Ez a nap az Angyal napja  :)  tehát figyelj oda, hangolódj rá, hogy meghallhasd – mit súg neked, merre terelget!

 

19. szerda – az összekuszálódott érzelmeidet, érzéseidet itt érdemes rendbe tenni, hiszen ez a szeretem, szerelem és szívbéli döntések napja, erőteljes késztetést hoz arra, hogy meghozd a saját döntéseidet – akarod-e szívből, a dolgokat, kapcsolatokat, tárgyakat, előrelépéseket vagy bármi mást :)

 

20. csütörtök – tudás, spiritualitás, gyógyulás… – minden a te döntéseid szerint történik ma. Dönts jól, gondolkozz pozitívan, hallgass a megérzéseidre is.

 

21. péntek – dupla pénznap és igazság nap –  az anyagiak, a lélek és a kapcsolatok igazságát tedd ma mérlegre! A bőségedért neked kell tenned, minden szinten!

 

22. szombat – teremtő nap – a szeretettel, segítségadással, bölcsességgel, emberséggel kapcsolatos dolgok vannak előtérben. Ne feledkezz meg a megbocsátásról, a hitedről, a spiritualitásodról sem, hiszen önmagad bölcsessége a múlt elengedésében és a szeretetenergia áramoltatásában rejlik  :)

 

23. vasárnap – nagyon erős nap – a saját erőd kipróbálására, valami új elkezdésére, az alkotóerőd felélesztésére :)  Cselekedj!!

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.