... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   szept 21

Koronacsakra

Színe: ibolya, arany, fehér

. Hozzá tartozó testrész: a koponya felső része, agykéreg, bőr.

Hozzá tartozó érzék: felsőbb én.

Hozzá tartozó mirigy: tobozmirigy.

Fő megnyilvánulás: szellemiség.

Testi működés zavar: fertőzések iránti érzékenysége, krónikus fáradtság, epilepszia, Alzheimer – kór.

Hozzá tartozó kristályok: ametiszt, gyémánt, fehér jáde, tejkvarc, fehér turmalin, hegyikristály.

Hegyikristályról: Bizonyított tény, hogy ha kezünkbe tartunk egyet,  megkétszerezi a biomágneses mezőnket A leghatékonyabb gyógyító és energiafelerősítő kristály a Földön. Az energiát a lehető legmagasabb szintre emeli. Tartalmaz minden lehetséges színt. Leghatékonyabb a programozásra. Ráhangol a spirituális célra. .

Érzelmi működési zavarok: depresszió, rögeszmék, zavartság. Amikor a koronacsakra a maga teljességében és harmonikusan működik, elfogadóak, szeretetteljesek vagyunk, és képesek vagyunk együtt rezegni a világmindenséggel. Ha kibillenünk az egyensúlyból, céltalanná, reménytelenné válhatunk, feladjuk a korábbi elképzeléseinket és belefeledkezünk a félelmeinkbe.

Egyéb fizikai zavarok: energetikai zavarok, ismeretlen eredetű kimerültség, fényre, hangra, stb..való túlérzékenység, depresszió.

A betegségeket okozó főbb félelmek: a spirituális dolgokkal kapcsolatos félelmek pl. a lélek sötét éjszakája, személyazonosság tudat elvesztése, emberekkel való kapcsolatok megszakadása.

Mentális és emocionális kérdések: az életbe vetett bizalom, etika, bátorság, emberség, önzetlenség, hit és ihlet, spiritualitás, odaadás.

Frekvenciája a H hang.

Gyógyító mantra: Legyen meg a te akaratod.

Szanszkrit mantra: OM

A csakra tudatosítása: Élj a jelen pillanatban.

A Föld koronacsakrája: Tibet, ahol a szellem összekapcsolódik a felsőbb szellemiséggel. Itt nyílik meg az univerzális tudat kapuja.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.