... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   okt 01

Októberi Varázstábla

 

A Varázstáblában a hónap minden napját rezgéseire bontva láthatod  :)  A megjegyzések a sorsszámra vonatkoznak, arra, hogy milyen sors vár arra a dologra, amit az adott napon elindítottál. A kulcsszavak közül, bármelyiket behelyettesítheted a számokhoz, nem csak azt az egyet amit én beírtam  :)

A  :)  jelzi külön a teremtő napokat, amikor lehetőséged van a mesterszámok rezgéseit felhasználni a saját terveid elindításához, megvalósításához. A kulcsszavakat itt is megtalálod : http://nevedbenasorsod.hu/varazstabla/a-varazstablahoz-tartozo-kulcsszavak

Október a szerencse hónapja :)

Azért tudni kell, hogy a szerencse nem a sült galambot jelenti, hanem a tetteid, gondolataid gyümölcsét!

Pont az egyik kedves barátom írta minap egy levélben:

„Ember tervez, Isten végez, Még jó, hogy a kettő ugyanaz”

Ha ezt megérted, mindig veled lesz a szerencse és Fortuna beköltözik hozzád :)  :)

6 Teremtőnap (köztük az egyik dupla, mert Telehold is lesz) és az Újhold érezteti majd áldásos rezgéseit :)

Legfontosabb rezgések: új kezdet, önmegvalósítás, szerencse, gyarapodás, terjeszkedés, fordulat, a középpontban lenni, új képességek felfedezése, sorsszerű dolgok ismétlődése :)

Mint látjátok ez a hónap is sok mindent hoz, azoknak, akik az önkibontakoztatást válasszák, a saját út felvállalását, az új kezdeteket!

A legérdekesebb talán a sorsszerű dolgok ismétlődése az életünkben… Ezektől most meg tudunk szabadulni, ha kitartóak, fegyelmezettek vagyunk! Persze a negatívnak gondolt ismétlődésekről beszélek. .. sokan karmikusnak mondják, de ha belegondolsz, akkor valóban azért történik meg újra-meg újra, mert nem tanulunk belőle (nem merünk, nem akarunk változtatni!)

Noooo, ennek most vége lehet, ha meghozod a döntésedet, hogy megéled önmagad nagyszerűségét és a kezedbe veszed az életedet!

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.