... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   júl 02

Július – Áldás Hava

július

 

A Varázstáblában a hónap minden napját rezgéseire bontva láthatod  :)  A megjegyzések a sorsszámra vonatkoznak, arra, hogy milyen sors vár arra a dologra, amit az adott napon elindítottál. A kulcsszavak közül, bármelyiket behelyettesítheted a számokhoz, nem csak azt az egyet, amit én beírtam !

A  :)   jelzi külön a teremtő napokat, amikor lehetőséged van a mesterszámok rezgéseit felhasználni a saját terveid elindításához, megvalósításához. A kulcsszavakat itt is megtalálod http://nevedbenasorsod.hu/varazstabla/a-varazstablahoz-tartozo-kulcsszavak

 

Áldás hónapjában, 9 teremtőnap amiből az Újhold napja dupla energiákkal bír és a Telehold energiái hatnak ránk erősebben. A hónap legfontosabb rezgései, a szívvel, a lélekkel és a gyógyulással vannak kapcsolatban. A bennünk lévő energiák segítenek összekapcsolódni a lélektársakkal, lélekcsoportokkal… a belső hangunkkal, önvalónkkal, aki az útját, társát keresi a világban… Az idő “eltűnik” — életünk, betegségünk, egyik pillanatról a másik pillanatra megváltozhat… A tudás, érzékelés, hit és a titkok értelmet nyernek a múlt és a jelen  tapasztalásai alapján… a lélek nyitott a változásra :)

 

Lélek éve Lélek hónapja :) Nagyon erős hónap a lélektársak, a “hovatartozás” megtalálásában… A késztetés és a vágy mint hajtóerő magasba emelhet vagy mélybe taszíthat, a keresés közben… Áldás van ezen a hónapon, mert az eddig ki nem mondott szavak, gondolatok, érzések, most kikívánkoznak belőlünk, ezzel tiszta vizet önthetünk kapcsolataink állóvizébe, megújíthatjuk avagy elengedhetjük őket — pontosan érezve hogy ez mindenkinek megkönnyebbüléssel és szabadsággal jár.

A lélek a szívvel van összeköttetésben ezért a legnagyobb válságokat az okozza (máskor is) a régi és a friss, alakuló, kapcsolatokban is, ha keverjük a szerelmet a szeretettel…

Hiba…

Mindkettő egy csoda… mégis-mégis, nem mindegy melyik van előbb… melyik lesz a kapcsolat alapja…

Ránézek valakire és a szemében látom a vágyat, ami bennem is elindítja a vonzást… – írtam erről már — Vonz és én is vonzani AKAROM. Kell nekem az érzés, pont Tőle, mert pont Őt akarom… Szőröstül-bőröstül, magamnak akarom… Nem érdekel hogy elfogad-e, hiszen vonz… és ez jó :) … én is vonzom, tudom, érzem… minden energiám ott van, mert vonzani akarom. Vágy, mámor, érintés… csodás minden az ágyban – vagy nem – de ez sem baj, mert én AKAROM vonzani… Kell a csillogó tekintet, amit ad… kell a vele töltött beszélgetés… KELL minden energia ami tőle jön! Magamnak akarom! Ő az enyém- én az Övé…és punk tum!

csók1

Aztán hetek, hónapok, évek múltán, azt kérdezem magamtól: hová tűnt a szeme csillogása? … miért másra mosolyog ÚGY, miért nem rám? Én még mindig vonzani akarom… mindent megteszek, adok-adok-adok…. főzök, mosok, dolgozom, gyereket nevelek, pénzt adok… mindent ami az enyém az ővé is… mégis kevesebb az együtt töltött idő… a mosoly… valami romlik… tudom… tudjuk mindketten… de még AKAROM vonzani… Közben persze félek hogy más is akarja őt vonzani és esetleg jobban csinlja mint én… Látom a hibáit… jééé egyre több van…. mégsem akarom hogy másé legyen – Ő AZ ENYÉM… Rám kell mosolyogjon… engem kell szeressen… csak én tudom őt boldoggá tenni… és ő csak engem… Ha elmegy boldogtalan vagyok… ha barátnőkkel, barátokkal van, vagy csak velük beszélni mer, féltékeny vagyok… Beteg leszek… belehalok… De elengedni NEM fogom… Harc az időért, a mosolyért, a szerelemért, a szexért… harc az energiáért…

…és igen van, amikor ez átmegy szeretetbe és tökéletes lesz a kapcsolat! Ritka… de van ilyen :)

Szerelem a javából! Igazi érzések, igazi fájdalom, igazi vágy… igazi FÜGGÉS… Nagyon jó :)

Kell! 

Belehalunk, aztán megyünk tovább egy ugyanilyen csillogó szempárért…

DE, persze lehet másként is :)

Meg kell élni mindenkinek, hogy tudja a különbséget a szeretet és szerelem között, a sorrend között, amiből felépül egy hosszú távú kapcsolat!

…és most megint lélekszintről beszélek, amit ez az egész év magában hordoz… a lelkek találkozásáról…

Írtam sokszor erről :) A nő választ (amikor 100 nő választ egy pasit és végül a pasinak kell választania és odamennie a kiválasztott nőhöz, akkor is a nő választ – nem fordítva :) ) Szeretet és játszmanélküliség… a nő megmutatja az eddig titkolt, szégyellt dolgait, önmaga valóságát (kicsit sánta vagyok, túlsúlyos, önző, hullik a hajam, leoperálták a mellem, hisztis,  … bármi, amivel az előző kapcsolataiban nem kezdte volna a bemutatkozást :) ) Igen tudom, áldozat és öngyilkosság — de mégis őszinteség … nem egy férfi megszerzése a cél hanem az önfelvállalás… a szégyen nélküli szabadság… És akkor a férfi beenged a lelkébe, ha értékeli ezt… (a saját titkaiba, bűneibe, tévedéseibe, hibáiba…)  Azonnal kiderül, hogy összeillünk vagy sem…

Ha nem, akkor jól jártál, mert nem tartott volna sokáig, ha játszma alapon kezded, csak addig amíg mindez ki nem derül (1 hónap, 2 év, 20 év)

Ha igen, akkor, ez a szőröstül-bőröstül elfogadás :) A hála és a vonzódás alapja. Nem a vonzásé, hanem a vonzódásé… Vonzódom mert elfogadtál olyannak amilyen vagyok… és a közös vonzódásban közösen építjük egymást. VELE haladunk előre (nem pedig én az övé, ő az enyém)

gyere

Munka egymásért és még jobb ha van közös jövő és cél, amit együtt építhetünk, nem csak önmagunkért, hanem másokért is… (mentsük meg a pandákat… segítsünk másoknak… építsünk együtt hidat… :) bármi — mert a világnak szüksége van Ránk…)

Összetartozás…

…és igen ebből kialakul majd egy szerelem, ugyanolyan vággyal és szem csillogással — de féltékenység és önzés nélküli, szeretet alapú :) Közös tűz :) Őszinte. Egymást lángra lobbantva tisztulni benne, nem pedig egymást megégetve elégni…

ui:

Ebben a hónapban könnyebb az önfelvállalás, a régi és az új kapcsolataidban és persze az önámítás megszüntetésében is segítenek a rezgések… Talán ez a legnehezebb, ezért ennek felszámolása a legfontosabb!

Ha akarod… :)

 

Július 3. csütörtök – Pénz és bőség napja. Fontos az önszeretet, az önmegismerés… a magunkban lévő dolgok tisztázása, átértékelése

 

4. péntek – Munka önmagunkon, hogy a szeretetet áramoltatni is tudjuk… ezzel jutunk ki a legsötétebb gondokból, fájdalomból, betegségből is.

 

5. szombat – Kapcsolataink építésének, újjáépítésének vagy elengedésének ideje. Egy új életszakasz kezdete, amely a mi változásunkkal indul…

 

6. vasárnap – Az eddig előlünk elrejtettnek dolgok megértése a tapasztalás szintjén… Szemfelnyitó beszélgetések, viták, megérzések, átérzések napja… amikor a Főnix madár hamvaiból feltámad :)

óra2

7. hétfő – Teremtőnap :) Minden pillanata gyógyulást hozhat a testi-lelki bajokra, ha nyitott vagy rá! Az idő “eltűnik” – a múlt érvényét veszti… az van amit a jelenben teszel, érzel, mondasz, gondolsz!

 

8. kedd – Teremtőnap :) – Az igazság pillanatai :) Munka a társi, családi, lélekcsaládi kapcsolatainkban… önfelvállalás, amiért ki kell állni, meg kell mutatni önmagunkat!

 

9. szerda – Változtatás ideje… fontos nap :) Szeretettel tanítani, gyógyítani önmagunkat és másokat… összekapcsolódás a felsőbb energiákkal és tanulva a múlt hibáiból továbbadni a tapasztalatainkat.

 

10. csütörtök – Szerelmesek napja :) Függőségeink, illúzióink, elengedésével találhatjuk meg a szerelmet– persze fontos a kezdeményezés, a megbocsátásra (önmagunknak is) és a szívbéli döntések.

 

11. péntek – Teremtőnap :) – Gyógyítás, öngyógyítás ideje testi-lelki szinteken. Önbecsapás, játszmák, felszámolása és a kapcsolatainkban lévő álarcok lehullásnak ideje. Szembesülés a valósággal, annak fájdalmaival és persze az ezzel járó szabadsággal is :)

 

Te milyen kapcsolatokat szeretnél építeni ebben a hónapban?

Írd meg a hozzászólások közt! :)

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Comments

 1. Marcsi szerint:

  Manita! Elcsúszás van a dátum és a napok között. De gondolom a dátum a lényeg! :)

  [Reply]

  Manita Reply:

  iggggen… kösziii… :)

  [Reply]

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.