... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   jún 30

Gyógyító Július :)

Sok esetről és tanulmányról hallottam már, illetve saját magam is megtapasztaltam, láttam, amikor hirtelen gyógyulások és csodák történtek egy-egy ember életében – akár önerőből, akár külső segítséggel…

A szeretet és a megbocsátás (önmagunknak és másoknak) a legjobb orvosság hogy beindítsd az öngyógyítás folyamatait a testedben és a lelkedben!!

Ha gyógyulásra vágysz el kell engedned a félelmet, a haragot, a gyűlöletet és számos visszatartó tévhitet – és cselekedned kell!

–          megbocsátás – megtisztulás

–          elengedés

–          önszeretet

–          pozitív dolgokkal töltődés+ sok-sok pozitív megerősítés önmagadnak

–          és újra és újra ugyanez ismétlése kitartóan :)

Ez a testi és lelki problémáidra is igaz!!

 

Mert a gondolataid, érzelmeid, érzéseid, befolyásolása által, csodákra vagy képes!!

Itt a 2 kedvenc történetem:

Szívinfarktuson átesettek véréből, testnedveiből kiszűrtek a kutatók bizonyos anyagokat. Ezekből megállapították, hogy a szeretetben, kapcsolatban élők, sokkal ellenállóbbak, védettebbek, a magányos, mindent és mindenkit kritizáló betegekhez viszonyítva. Tehát, kimutatható kémiai és biofiziológiai változásokat hoz létre a szeretet a szervezetünkben.

 

McClellanid professzor, és a Harward egyetem is elvégezte a következő kísérletet: ugyanazokat a testnedveket használta, mint az előző kísérlet, és közben az IGA szintjüket is mérte (ez egy hormonszerű anyag amely a vírusoktól és a baktériumoktól véd) Majd a betegeknek Teréz anyáról vetítettek egy filmet. A nézők (akár hívők voltak, akár nem) pusztán attól, hogy látták, hogy Teréz anya hogyan szeret, mennyi mindent tesz az emberekért – három, négyszeresére emelkedett az IGA szintjük, a vetítés végére.

 

…és tudom, hogy a következő mondat nem mindenkinek fog tetszeni –de nem baj!! Gondolkozz el rajta, mielőtt még az oldalamat örökre törlöd  :)

Szervezetünk azért fejlesztette ki a betegséget, hogy tudassa velünk…letértünk a helyes útról. Nincs bennünk elegendő szeretet és hála.

Mennyi ideje, éve, vagy egyre rosszabbul?? Mennyi panasz hagyta el az ajkadat? Hányszor hibáztattad a körülményeket és másokat a problémád miatt?????

Emlékezz!!!!!!!!!!! Ez idő alatt kinek adtál szeretetet? Hányszor bocsátottál meg? Mikor szeretted magad utoljára???

Kellemetlen hatásokat akkor kapsz, ha másból nem értesz!!

 

Egyedül, mi gyógyíthatjuk meg önmagunkat úgy, hogy a gyógyulás útjába álló összes negatív mintát, szélnek eresztjük. A betegség a múltban ered, ezért a múltbéli sérelmeket, bánatokat, befejezetlen ügyeket kell ELENGEDNI !

 

A betegség = energiazavar

 

Gyógyulni – az öngyógyító folyamatokat elindítani, csak a jelenben tudod elkezdeni!!!  Nem holnap, nem a jövő héten!! MOST! :)

 

Sokat  említem mostanában – bár ma az volt az érzésem, hogy magyarázatot sosem fűzök hozzá eleget – az Univerzumot, a dimenziókat, a szeretetet, a teremtőerőt….

Én nagyon egyszerűen képzelem ezt el. Az Univerzum energiái folyamatosan nekünk akarnak jót a szeretet áramoltatásával, a kívánságaink beteljesülésének segítésével.

A teremtőerőnket viszont nem tudjuk jól használni, mert nem vagyunk céltudatosak, nem bízunk sem magunkban sem az Univerzumban (vagy Istenben…vagy nevezhetjük a hitünk szerint bármi másnak is)

Úgy képzeld el, hogy te magad egy rádióadó vagy, mellyel a saját kívánságaidat továbbítod az Univerzumnak.

Pl.: egyszer azt, hogy: egészséges vagyok, mert egészségre születtem és rengeteg dolgom van még az életben, amivel másokat és magamat is boldoggá teszem….. 10 perc múlva meg azt, hogy dögöljön meg a szomszéd tehene…, meg a bankok, meg a….

Érted???

10-20 percenként megengedsz magadnak egy átkot, szitkozódást, rossz kívánságot…nem a saját gyógyulásoddal foglalkozol, hanem másokkal… és szegény Univerzum nem teljesít semmit… (hiszen jól összezavartad!)  – ebből következik, hogy lassan nem hiszel Istenben, az Univerzumban, az öngyógyító képességedben – és utálsz mindent és mindenkit….

 

Nooo, ha magadra ismertél, akkor itt az ideje, hogy másképpen gondolkozz – hogy irányítsd a gondolataidat, az érzelmeidet– mert azt fogod bevonzani, amire több időt fordítasz!

El kell dönteni, hogy MEG AKARSZ-E gyógyulni! Mert ahhoz neked kell megtenned az alapokat! (megbocsátás, önszeretet, elengedés, és arra fókuszálni, amit meg akarsz valósítani!!) Ez persze nem csak az egészséged lehet  :)

Ha elhiszed, hogy te egy teremtőerővel megáldott személy vagy (adó ) és fogják a gondolataidat valahol (van egy vevő) egy segítő erő, amire rá tudsz hangolódni…. akkor azt is érzed, hogy rengeteget kell dolgoznod magadon, a gondolataidon, hogy folyamatosan te is a szeretetet sugározd és higgy magadban, hogy mindezt meg tudod valósítani, amit csak szeretnél!

Mert, nem fog lepottyanni az égből egy új doki aki meggyógyít és nem vágtat be fehér lovon a herceg sem, ha folyamatosan  jó gondolataid vannak, magaddal, az egészségeddel vagy bármilyen más problémád megoldásával kapcsolatban!

Mi fog akkor történni???

Ahogy kitakarítod a keserűséget, a félelmet a gondolataidból, egyre több jó dolog fog beköltözni a helyére. Új ötletek, gyógymódok, emberek, akik segítő szándékkal állnak melléd! Persze lehetnek testi tünetei is a tisztulásnak, hányás, láz, izzadás, sírás, üvöltés, zokogás….

…és van aki annyira hisz, akár egy csodaforrásban, helyben, gyógyító növényben, emberben – és persze önmagában – hogy egyetlen pillanat alatt meggyógyul :)

Íme, a másik kedvenc történetem….

Egy rákos daganat, 2perc 40 másodperc alatt tűnt el egy betegből.

3 orvos és a páciens azt a szemléletet választotta, hogy a daganat NEM létezik.

Nem a fizikai tünet gyógyítására fókuszáltak, hanem ők egy olyan valóság gondolatát, hangulatát és érzését élték át, amelyben a tumor sohasem létezett…

…meggyőződésükben az volt, hogy az új valóság máris létezik. Ők új meghatározást adtak az időnek.

Ahelyett, hogy gyógyító akaratukat rávetítették volna a rákos állapotra, azt választották, hogy érzelmileg átélnek egy olyan kimenetelt, amelyben a daganat soha nem is jelent meg.

 

El tudod ezt képzelni, hogy élhetnénk ilyen beállítottsággal is, hogy: Minden ember (bármilyen, akár -életveszélyes) betegsége, már meg is gyógyult… ??

 

Ezért ne siránkozz, ne jajongj, ne sajnáld vagy sajnáltasd megad!! Gondolj és beszélj a testedről és a testeddel úgy, mint egy egészségtől duzzadó csodáról !

Az esszénus gyógyítás szerint: MÁRIS gyógyultak vagyunk !

Lelkünk máris egészséges és arra törekszik, hogy ezt az állapotot testünkön keresztül is kinyilvánítsa.

Ha elfogadjuk a saját hitünk és megbocsátásunk révén végbemenő gyógyulást, akkor ez a gyógyulás tükröződni fog a saját testünkben is

 

Ui:

Bármiben hiszel, Neked van igazad!

Ezért higgy MAGADBAN!

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.