... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   jún 22

Tündérút… a Nyári Napforduló után…

A napforduló, illetve Szent Iván-nap korábban június 21-re esett, csak egy naptárreform három nappal odébb rakta –- azóta a napforduló napja a csillagászati Napfordulóra esik (jún.. 21 vagy 22), Szent Iván napja pedig június 24-ére, Szent Iván éjszakája viszont június 23.-án este kezdődik és június 24.én hajnalig tart. (vagyis Iván nap előestéjét nevezik Szent Iván éjszakájának.)

 

Igazából a csillagászati nyári napforduló az év leghosszabb napját adja (tehát a legrövidebb éjszakát) – ez a nap a fény diadala – innentől a téli napfordulóig rövidebbek lesznek a nappalok.

 

Ez a nap a Föld bőségét, erejét szimbolizálja. Ekkor megnyílnak a világok közti kapuk, és a Tündérek átjönnek a mi világunkba, Örömben táncolni :) A kívánságok ideje… termékeny időszak mindenben :)

A Teremtésed kezdete :) Megnyílik a Tündérút :)

 tündértánc

Vajon 2015-ben, az Igazság Évében, van-e jelentősége a Tündérútnak??

Mennyire fontosak MOST a mesék, ahol mindig a jó győz –- a királyfi és a királylány egymásra találnak és boldogan élnek amíg meg nem halnak… ???

 

Szent Iván éjszakáján tüzet ugrottak a párok, hogy szerelmüket bizonyítsák… ma meg sok ember csak legyint, amikor azt a szót hallja, hogy „szerelem”… ááá, az csak a mesében van – mondják…

 

A régi mesék esemény-szálaiban pedig bele van szőve a szerelem… mindenhová :) A harmóniába, amelynek eléréséhez végig kell menni a sűrű sötét erdőn… ki kell állni a három próbát… le kell győzni a sárkányt… és csak akkor kapja meg a legkisebb királyfi a királylányt… :)

 

Hmmm… ez a Tündérút – a harmónia elérése… a bennünk lévő sűrű sötét múlt bugyrain átkelés… a próbák kiállása – ami mindig cselekvést jelent – és a saját sárkányaink félelmeink legyőzése, ami egy belső munka… egy tisztítás… hogy megtaláljuk önmagunkban a NŐT és a FÉRFIT (a csaj és pasi helyett) hogy új életet kezdhessünk :)

 

 

Amikor minden fájdalomban meglátjuk az új élet, az új szerelem lehetőségét…– ha végre nem a múltban élünk, hanem a jelenben…akkor tudjuk csak átélni a harmóniát.

 

Amikor harmóniára és szerelemre gondolsz, ne csak egy „másik ember” iránti érzések tudatosuljanak benned. Mert szerelmes lehetsz egy tájba, egy képbe, egy virágba vagy akár önmagadba is :)

 

A szerelem mindig a figyelmet, bizalmat és a tiszteletet jelenti az ÉLETNEK!

Amikor a kis poros faluban a régi öregek megsimogatják az unokájuk „kisbuksi” fejecskéjét…és azt mondják: Szerelmetes Fiam…

…vagy amikor a templomban a néni, térdre borulva így szól: Szerelmetes Istenem…

 

Erre a szerelemre gondolj — erre a feltétel nélküli szeretetre…amikor, a harmóniát szeretnéd bevonzani az életedbe :)

 

A Tündérvilág „elhozza” (minden nyáron) a befelé figyelés tüzét – háttérbe kerül a külső csilli-villihelyette, apró ragyogásokra leszünk figyelmesek, ahogyan mások megosztják velünk a belső értékeiket, szeretetüket… önmagukat… :)

 

… és mint a mesében, megküzdünk saját árnyainkkal, mert csak akkor ismerhetjük meg újra az ERŐnket, amikor NEM futunk el a saját múltunk, sorsunk elől… akkor tudjuk tisztázni őszintén a kapcsolatainkat… életünk fontos feladatait, küldetésünket…

Mert mindahányan fontos feladattal születtünk – hogy szeressünk és boldogok legyünk :) Ez a valóság!

A vágy, hogy szeretetet adj önként és elvárások nélkül… Mert eddig is RAJTAD múlt – csak NEM akartad az irányítást… nem akartál felelősséget vállalni a saját ERŐdért, a saját Teremtésedért, a benned lévő Tűzért… (hányszor használtál jól megkomponált kifogásokat, hogy megfutamodhass a küldetésed, kapcsolataid, önbecsapásaid, elől??)

 

Azt mondják, hogy minden Napforduló és Napéjegyenlőség dimenzió kaput nyit :)

Engedd elhatalmasodni a NYÁR Tüzét — a felelősséget – Önmagadban, hogy a külvilágban is csodákra legyél képes :)

 

Nagyapám szerint a Tündérút mindenkinek, addig van nyitva, amíg a hallja a mesét… amíg hiszed, hogy a jó győzedelmeskedik a rosszon, amíg hiszed, hogy a tűz lángja elhamvassza a múlt sérelmeit, fájdalmait ÉS amíg táplálod izzó vággyal a teremtésed, cselekvéssel… amíg a jelened rólad szól! A TE igaz szeretetedről :)

 

Ui.:

Igazság éve

Igaz Kapcsolatok éve

Igazi NŐK

Igazi Férfiak

 

Hmmm… Önfelvállalás… ez a Tündérút… vagy csak egyszerűen az ÚT :) Ez nyílik most és addig van nyitva, míg táplálod a Szeretetet… :)

JÖSSZ?? :) :)

 

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.