... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   máj 07

Életed legnagyobb változása…

A Boldogság aranyszövete körbefonja a lelked, de Te sokszor a napi-heti-ősrégi fájdalmaidtól, félelmeidtől, vezérelve nem is látod Önmagad nagyszerűségét.

A belső fényed sem érzékeled, hiszen a rád rakódott terhek mocskaitól nem tudsz – nem mersz megszabadulni… nem veszed észre a jelen pillanatot az életedben mert a „tegnap” emlékei és a jövő reményei nélkül nem tudod ki vagy, hol a helyed, mi a dolgod….

Félve élsz a jelenben… a „volt és a lesz” illúzióinak csapdájában vergődsz, ahelyett hogy élveznéd a jelen hullámzó áramlását…

Fent és lent………..

fent és lent

Mondd észrevetted, hogy elzárod magad ettől??

 

hullámzás elfogadása – az Élet – a VÁLTOZÁS elfogadása!

felesleg — az Önmagad és mások által rád rakott teóriák, szíved köré rakott kövek, beléd rögzült szabályozások, eltakarják a Tiszta fényed.

Mindent azért építettél, hogy ne sérülj a kapcsolataidban… Hogy megfelelj és elfogadjanak, ne bántsanak, ne kritizáljanak…

.

Önmagad egyediségét egyáltalán nem éled… a saját ragyogásod falak közé zártad – és onnan kiabálsz kifelé, hogy változást akarsz… hogy változzanak meg a mások….

Nos… ez így nem működik!

.

A „rettegett” változás és változtatás képessége – egyedül Benned – a falaid lebontásával kezdődhetÖnmagadra figyelést jelent, az ITT és MOST-ban. Nem a múltban és jövőben tekergést, vágyakozást, önmarcangolást!

Nem a „hibáid” javítgatását és nem mások életének megváltoztatását, navigálását… és nem mások megmentését jelenti!

A falaid, félelmeid, lebontása annyit jelent, hogy ELFOGADOD, hogy eddig féltél – védekeztél és támadtál – de már nincs szükséged félelemre, hiszen a hullámzás természetes!

Minden pillanatban elfogadod ahogyan van :) Nincs ellenállás, akarás benned a dolgok, történések, emberek, irányítására!

.

Elfogadod, ha kapsz szeretetet… vagy ha nem kapsz szeretetet…. Magadban is elfogadod, ha haragszol, ha „rossz vagy” és nem felelsz meg mindenkinek! Abbahagyod a múlt fájdalmainak, félelmeinek  cipelését, amik a mókuskerékben tartanak.

.


bimbóból rózsa lesz...

Az Élet folyamatos változás. Fogadd el… ne állj ellent ennek! Ne akard, hogy úgy maradjon, ahogyan „jó volt”… …és azt se akard, hogy jobb legyen! Mikor fogod észrevenni a jelen valóságát és lehetőségeit, ha mindig az elképzelt jövőbeni jobbtól várod a változást?

Változás csak a jelenben lehetséges.

.

Csupán, a fejedben lévő kereteidet (félelmeidet) kell elengedned – mert ezek a keretek rakják a falakat a szíved köré… (azt, hogy jobbnak kell lenned… többet kell dolgoznod… másnak kell másként viselkednie… másnak kell bocsánatot kérnie előbb… stb…)

Fogadd el ami VAN!

Amilyen vagy… és amilyenek a többiek… amilyen a Világ…

Csak így egyszerűen :)

Ebbe beletartozik minden!

Az, hogy nem szeret XY… az hogy utál az anyósod… az, hogy értéktelennek gondol az apád… férjed… feleséged…

Fogadd el!

Ne védekezz, ne támadj, ne akarj megfelelni! Nem tudsz másokon változtatni, hogy szeressenek vagy csak „jót” gondoljanak rólad.

 

Viszont amint elfogadod, hogy nem vagy tökéletes mindenkinek (és más sem az) – elillan a harag, a megfelelési kényszer, a védekezés belőled… és egyszerűen azt veszed észre, hogy már nem építesz több falat a szíved köré, hogy megfelelj a rólad alkotott képnek….

…És azok az emberek akik csak ezt a KÉPET szerették benned, elkopnak mellőled…

.

Életed legnagyobb változása, amikor elfogadod Önmagad és újra szeretni kezded, AKI falak nélkül VAGY  és a belső fényed újra láthatóvá válik :)

.

A változás belül kezdődik, a kereteid, akarásod, a tanultak, a megfelelési kényszer elengedésével… ekkor a Boldogság aranyszövete láthatóvá, érezhetővé válik a kisugárzásodon és a belső ragyogásod csodás fénye megvilágítja a saját utad, a mindenkori jelenben :)


belső fényed ragyogása :)

.

Mi a Boldogság?

 

Az ÉLET szeretete… A saját Életed áramlásának elfogadása :)

.

Boldogság belül van… Tőled függ, nem mástól. Attól, hogy hogyan engeded átáramolni az Élet változatosságát a szíveden, anélkül hogy magadnak akarnád megtartani… vagy jobbá, mássá, akarnád tenni… vagy elzárnád magad elől, mert félsz, hogy sérülni fogsz… és rossz lesz majd a jövőben…

.

Ugye érted?

A változás – az ÉLET – folytonosságában nincsen jó és rossz, csak TE akarsz ragaszkodni ahhoz ami a te fejedben jó és te akarod eltaszítani magadtól ami szerinted rossz…

.

minden lépés változás

.

A Változásában, TE magad vagy az ÉLET.

Te magad vagy az áramlás – amikor NEM kezded el korlátozni Önmagadat ragaszkodással, haraggal, félelmekkel,hiánnyal, címkékkel, általánosítással…

Minden Öröm a Tiéd… – és Semmi nem a Tiéd, hogy birtokolhasd… Minden jön és megy… Semmit, senkit nem tarthatsz meg… Van akivel 1 hónapig, van akivel 1000 évig hullámoztok együtt, mielőtt elengeditek egymást

Ennek az áramlásnak az elfogadása a Boldogság :) 

.

 

Te, mit gondolsz a Változásról és a Boldogságról? Írd meg a hozzászólások közt, ha mered :)

.

.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Comments

 1. Rekettyés Mária szerint:

  Nagyon szép és gyakran megható a kínálatod! Igazán szépek
  a kísérő képek!!!-igaz, hogy csak nézegetem a kínálatod, mert
  már 73-dik életévemben járok-mégis köszönöm a Teremtőnknek
  az életem. Öszintén gratulálok munkádhoz! További erőt és
  sok örömet kívánok!-Szeretettel Rekettyés Mária

  [Reply]

  Manita Reply:

  Köszönöm Mária <3
  Isten éltessen a virágző bölcsesség korában – ahol az Élet új tapasztalásokkal is megajándékozhat – ha akarod :)

  [Reply]

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.