... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   dec 03

Évzárás

Számmisztikailag, a Szeretet rezgései, november Teremtő erői, az egész decembert áthatják.

Mit teremtettél eddig? Hányszor voltál Szerelemben?

Mert teremteni csak a SzerElem állapotában tudunk Előrevivőt, Életet Éltetőt!

.

A szerelem képlete

.

A SzerElem – a jóból jobbat törvénye, az Élet, az Elemek harmóniába hozása, Benned!

Jóból-jobbat pedig csak úgy tudsz Teremteni, ha elengedsz, levágsz magadról, minden feleslegest, rombolót, az Élet áramlását gátló – teóriát, embert, dolgot, helyzetet….

Nem a másik Emberből vagy a Világból kell kiirtani a SZÁMODRA „ROSSZAT”, hanem Magadról kell levágni, Magadból kell elengedni, mindazt ami nem a tiéd – hogy feljebb emelkedhess.

Mert csak az lehet hatással rád, amit belül Éltetsz, amihez ragaszkodsz.

Nincs szerelem férfi és nő közt, elengedés, megbocsátás nélkül… ahogyan nem Él a SzerElem, nem hoz Harmóniába Benned semmit, elengedés, változtatás nélkül!

.

Nap és Hold

.

Közeledik az év vége – és most nem csak a polgári évre gondolok, amely január 1.-től december 31.-ig tart, hanem a Természet évére, amely a Téli napfordulótól, a következő Téli Napfordulóig tart.

Hold évéből átlépünk Nap évébe, december 22.-én :)

Hogyan éltél Hold évében, a női minőség évében? Megtisztítottad-e magad a tanult, átvett, beléd nevelt, „szabályoktól” ?

Megélted-e a kommunikáció, a szeretet, az önszeretet, a kreativitás, a bőség, a kiáradás, a változás-változtatás, a megbocsátás, az elengedés, a megérzés csodáit?

Mert amilyen női minőséget Éltetsz odabenn a szívedben, olyan férfi minőséget fogsz „megszülni” a Nap évébe lépéskor…

Mindannyiunkban van férfi és női minőség. Nem ellentétei, hanem kiegészítői egymásnak!

Ha férfi vagy és utálod, megveted a nőket vagy hazugnak gondolod és tartasz tőlük, akkor odabent a szívedben is egy ilyen női minőséget éltetsz.

Ha nő vagy és hasonló félelmeid, teóriáid vannak a férfiakról, akkor a benned élő férfi minőséged is pont ilyen….

Amint bent, úgy kint.

Ezt a rezgést bocsátod ki és ilyen férfit vagy nőt vonzol, aki pont ezekkel a rezgésekkel tud kapcsolódni veled.

…és…

Ha nőként, a női minőségedet nem éled (megtagadod, elnyomod, szégyelled vagy félsz tőle) akkor önmagadban azt a férfi minőséget Éled, az van túlsúlyban ami csak olyan vonzást tud áramoltatni a férfiak felé, ami a nők megtagadásával, elnyomásával, megszégyenítésével és félelembe tartásával rezgő férfi egyedeket hozza eléd…

Ha férfiként, a férfi minőséggel kapcsolatos saját rejtett, meg nem élt, szégyellt, elnyomott, részed van túlsúlyban, akkor azt a női részeidet élteted… ami olyan nők felé indít vonzást magadból, akik a férfiak elnyomásával, megszégyenítésével, „foglalkoznak” a mindennapjaikban….

Olyat vonzol, amilyen rezgést kibocsátasz – amilyen vagy…

.

Harmónia

.

Ez az évzárás – amikor átmegyünk a Hold Évéből a Nap Évébe, a legnagyobb lehetőség, hogy Önmagadban helyreállítsd az Élet egyensúlyát, ami a saját női-férfi minőséged harmóniája is.

Teremtsd meg azt a kiegyensúlyozott minőséget magadban, amit látni akarsz a világodban!

December 22.-ig, bármikor, egyetlen pillanat alatt dönthetsz úgy, hogy ledöntöd az eddigi hozzáállásodat, a korlátaidat és a végtelen lehetőségeket választod, lényed, lelked, gondolataid, szíved, Teremtőerőd, megtisztítására…

 

Megengedheted hogy a bőség, a női energiák, a Hold váltakozó áramlása feltöltsön majd levágjon minden felesleges teóriát, begyöpösödött keretet a – Benned Élő – női vagy férfi minőséggel kapcsolatban…

 

 

Decemberben összesűrűsödnek a Hold Év energiái és egyetlen hónap alatt újrateremtheted az egész Hold Év rezgéseit.

Micsoda lehetőség! Ugye érzed?

 

Bőség és áramlás… kitárulkozás és mindennapos változás… A Szeretet hónapja, ahol megtörténik (ha engeded) az elengedés és a megbocsátás… és kapcsolódni tudsz az Isteni részeddel…

A HÁLA ideje. Hála az Életedért és Hála azokért a dolgokért, emberekért, teóriákért, akiket-amiket elengedsz.

Hála a fogyó nappalokért, a külső sötétségért – ami a Belsődben lévő sötétségben – az elengedéseid, megbocsátásaid, következményeként – apró szikrácskákból, felgyújtja a Fényt…

.

A Sólyom szabadsága, a Nap ragyogása

.

December 22. Téli Napforduló – a Fény születése…

Minőségi idő – melyben megfogan Bennünk – az anyagban – az Isteni Fény. A Szellem és az Anyag nászából Életre kel az Isteni részünk… és minden más, amely Bennünk újra fényt kap!

 

Amit „bévül” nevelgetsz, annak adsz most fényt. Ha a magányt – annak… ha a betegséget – annak… ha bőséget, boldogságot, szeretetet – akkor annak!

Vagyis, a „láthatatlannal” – az Isteni MAGunkkal való teljességünk, az Égi világgal, az őseink szellemiségével való kapcsolódásunk, a Téli Napfordulókor megnyílik…

 

A Nap ilyenkor 3 napig nem mozdul – mintha haldokolna. Ilyenkor is meg kell tisztítani magunkat a halott, idejétmúlt, fájdalmas, visszahúzó dolgoktól, hogy a fényünk újra ragyogjon, melegítsen és teremtsen…

A három nap elmúltával, megszületik az Új Nap . kívül és belül – és fénybe borulnak a szellemiségünk magvai, így a LELKÜNK, újra ÉLŐVÉ alakítja – a fájdalmakat, hiedelmeket, elengedő Testünket :)

 

Valódi belső utazás kezdődik, ahogyan belépünk a Nap Évébe.

A „láthatatlannal” – az Isteni MAGunkkal való teljességünk megtapasztalása – annak a Teremtésnek az ideje, mely egészen a Tavaszi napéjegyenlőségig tart. Az Isteni Világgal, a saját Istenségünkkel való kapcsolódás hónapjai következnek….

 

Belül teremtünk, belül fényesedünk, belül emelkedünk… belül engedünk el, belül bocsátunk meg… Az Isteni gyümölcseinket ebben az időszakban érleljük – Teremtjük. Ahogyan fényesedünk, emelkedünk, úgy fénylik és magasodik a Nap is az Égen. Olyanok lehetnek a mindennapjaink, mint a Nap Útja… kiteljesedettek mert mindenkire szórjuk a fényt, anélkül hogy minősítenénk, ledorongolnánk, manipulálnánk… csak HAGYJUK, hogy aki hozzánk akar tartozni, az kövessen….

 

Ehhez a belső Nap megszüléséhez kívánok

–         bátorságot, hogy kilépj a kereteidből (hogy hogyan kellene működni az Életnek és másoknak az életedben)

–         megengedést, elfogadást, az Új Fény, új rezgések, új információk, beeresztését a világodba

–         elengedést, a halmozást és az érdek kapcsolatok felszámolását

–         megbocsátást, hogy a Szeretet és Hála ragyogása Benned, meggyógyítsa végre a Lelkedet – és összeforrva a Nappal együtt ragyogjon a férfi és női minőség Bévül és Kívül, egész Évben…és azon is túl….!

Szeretettel

Mátyás Anita

 

 

Mindennél fontosabb, hogy munkánkat, hajlamainkat és életütemünket egyeztessük A TERMÉSZET NAGY ÉS ÖRÖK RITMUSÁVAL. A hold járása, a szelek fordulása, a nap forrósága, az éjszaka áramai, mindez alakítja személyes sorsunkat, keddi vagy szerdai életrendünket is: az ember hallja, nagyon messziről, az intéseket és figyelmeztetéseket, a világmindenség óvó-igazító zörejeit… Egyszerre kell élni a nappal, a holddal, a vizek áradásával, a hideggel és meleggel: soha nem ellene, mindig belesimulva a világ összhangjába, a teremtés és pusztulás teljes rendjébe. Csak azok botlanak meg az életben, akik valahogyan belülről süketek a világ hangjai iránt.

– Márai Sándor –

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.