... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   júl 17

A pillanat varázsa

Július az idő rezgéseit is megváltoztatja – felgyorsíthatja vagy lassíthatja. Sokan döntenek úgy, hogy eltávoznak közülünk és sok hirtelen gyógyulás, szemléletváltás is bekövetkezhet ebben a hónapban.

Fontos ez a hónap a párkapcsolataink alakulásában is. Sokan nem tudják, hogy a szexuális energiák –a bennünk lévő Isteni energia felszínre hozásában segítenek :)  Akiknél ebben a hónapban tisztul le az érzés, hogy számára a szex nem annyira kielégítő mint szeretné –  az lehet, hogy nem a megfelelő társsal él vagy szeretkezik éppen. (vagy nem ismeri el a másik felet vagy önmagát, egyenlőnek vagy Isteninek!)

Amikor kötelességből vagy kényszerből esetleg kíváncsiságból fekszel, le valakivel- az mind jól példázza ezt a helyzetet. A szerelmeskedésben való energiák együtt áramlása – elismerése a másik fél, Istenségének és a magunkénak szintén. Ez olyasfajta egyenlőség, ami a mindennapokban is összeolvad és összekovácsolja a két embert. Ezek az energiák most felismerhetőek a „megálló” IDŐPILLANATOKBAN, aminek részesévé lehetünk – ha nyitottak vagyunk rá.

Tulajdonképpen ugyan azt az Isteni ÉNT ismerhetjük fel benne, mint a pillanat alatt megtörténő csodás gyógyulásokban. Ezek, mind olyan TITKOK, amik szintén ennek a hónapnak az előtérbe kerülő (vagyis nagyobb részt jelen lévő) energiáiból adódnak. Ahhoz, hogy meggyógyuljunk vagy tényleg az Isteni párunkkal legyünk, nem szükséges a külső és belső világot elkülöníteni egymástól. Pontosabban fogalmazva nem is lehet – mert csak egyetlen világunk van és a mi gondolatainktól-érzelmeinktől függ, hogy éppen milyennek látjuk  :)

Ha tisztába kerülsz Önmagaddal- megtalálod a belső középpontodat – tudni fogod minden nap (minden külső megerősítés nélkül) hogy különleges és egyedi vagy! Van benned valami, ami senki másban nincs meg oly tökéletesen mint benned  :)  Hogy ezt a „valamit” felfedezd magadban és ki is tudd használni – nem szabad keretek, elvárások, közé szorítanod a saját tested és lelked, Vagyis engedned kell áramolni  az ÉLETenergiákat a testedben és a lelkedben is.

A beavató mester, Aszklépiosz tanítása az, hogy mi tartsuk kezünkben mind az ösztönerőinket, mind a szellemi energiáinkat. Tartsuk a kezünkben a „felső”, és az „alsó” erőinket is, vagyis váljunk képessé azok működtetésére!
Az elszabaduló ösztönerők, a nem kézben tartott zsigeri energiák eluralkodnak az ember felett, s ezek okozzák a karmák java részét, és a betegségeket is. – Paksi Zoltán

 

Önmagadban keresd a tudást, az energiákat, a gyógyulást és a titkokat :)

A jelen varázslata ITT és MOST van  :)  Ne máshol keresgélj a külvilágban, hanem Odabent :)

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.