... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   jún 08

Júniusi energiák

Jennifer Hoffman

Júniusi energiák – The Energies of June 2012

a message from Jennifer Hoffman

 

Bármely hónap, amely egy fogyatkozással kezdődik (esetünkben a június 4.-ei Holdfogyatkozás), és egy ritkán előforduló eseménnyel folytatódik, mint a Vénusz Átvonulása a Nap előtt, és a (Naprendszer) külső bolygói, mint az Uránusz-Plútó szoros kvadrátjának jelentős összeállása, olyan változásokat jeleznek, olyan izgalmas eseményeket, amelytől a júniusi hónap rendkívüliségét tekintve, sem lesz kivétel.

De vannak másfajta izgalmakat hozó teendők is, ezek közel számunkra, mint emberekre az egyik legfontosabb az, hogyan tudjuk kezelni ezeket, a júniusi energiákat.
Vajon mögé tudunk-e látni, hogy ezek az energiák milyen áldásokat hoznak, mert már látószögünkbe kerültek ezek és emlékeznünk kell arra, hogy mennyiféleképpen érhetnek el bennünket ezek az áldások.

Egyrészt teljesen világos már az, hogy hol is tartunk, hol vagyunk éppen most, és minek is adjuk az energiáinkat, mert már nem kételkedhetünk többé abban, hogy utazásunkban a következő lépéseket most kell megtennünk, melyek olyan döntésekre, választásokra késztetnek arra, hogy felkészültek vagyunk-e arra, hogy boldogok legyünk, és elkezdjük-e az életünket olyan más módon élni, melyek beteljesíteni segítik az álmainkat.

Ezt követi majd a június 5-ei (5/6) olyan régen várt Vénusz Átvonulás, amely egy rendkívül ritka esemény, amikor a Vénusz árnyékot vet a Napra.
A férfi és női energiák tekintetében, ez egy lehetőség arra, hogy egyensúlyt teremtsünk magunkban és a világunkban. (ez most azért is érdekes, mert a Vénusz mellett a Mars is retrográd mozgású ebben az időben.)

Június hagyományosan az esküvők hava és annak is, amely során összejönnek és közelebb kerülnek az emberek egymáshoz, még akkor is, ha egyre inkább elkülönülést látunk, vagy egyre kevesebb összefonódó párt, és vagy egyre több megszegett ígéretet, mint betartottat. A hónap egy olyan Holdfogyatkozással kezdődött, amely beteljesítette a május 21-ei Napfogyatkozást.

Ahol elzáródnak bennünk ezek az aspektusaink (férfi és női), azt gondolom, hogy ott egyre erőteljesebben fognak megjelenni az életünkben. Mit is tettünk 2004 júniusát követően, amikor a Vénusz Átvonulás első része megtörtént? Bármit, amiről kiderül, hogy befejezetlen, azt le tudjuk-e zárni vagy befejezni most? Milyen messze merészkedtünk el az óta, és miképp változtunk meg, Meg kell tudni vizsgálni a gondolatainkkal a bennünk ért változásokat, mert a gondolataink hívják fel arra a figyelmünket, hogyan tegyük meg a következő lépésünket.
Amíg a Mars az árnyékvilágban jár, 2012. január és június 23. között, retrográd mozgásával, elhozta számunkra a mártíromsággal/önfeláldozással járó (martyred) gyógyítás paradigmáját, hogy miképp tudjuk meggyógyítani magunkat és másokat. Minden tettünk és változásunk ebből fog eredni a továbbiakban, milyen módon állunk készen elvégezni a gyógyító munkánkat. A mártíromsággal járó gyógyítás, a mások gyógyítását teszi meg az első helyre. A júniusi energiák során így szembe kell néznünk egy újabb meghatározó kihívással. Vajon van-e kellő bátorságunk, hogy vállaljuk-e azt, hogy boldogok legyünk és a boldogságot válasszuk magunknak? Erőt venni a bátorságunkra, hogy megéljük álmainkat, és azt hogy teljességgel szeretet teljesen kifejezzük ezeket a vágyainkat, és a bőség, siker, öröm tekintetében csak mindezeknek szenteljük az energiáinkat.
Most kinyílt az ajtó, nekünk és értünk, hogy kellő bátorsággal átmessünk rajta.

És még mindezzel nincs vége! A Jupiter az Ikrekbe belépése aktiválja a fogyatkozási energiákat, június 11.-én, időt adva arra, hogy megtisztítsuk a karmánktól magunkat és végre a világos gondolatainkkal, kezdjünk el beszélni.
Amikor úgy fogjuk érezni magunkat, hogy a rengeteg teendőkre kevés időnk marad, akkor egyszerűen rájöhetünk arra, hogy minden olyan dolgunk megvalósulhat, ami mögött tiszta szándék áll, és tudni fogjuk azt is hogy bármit megtehetünk, akár mindet vagy melyeket nem  azokból. A hónap energiabőséget tartogat számunkra, de emlékeznünk kell arra, hogy a bőség nem felhalmozást jelent, mert a bőség/jólét mindig mindenben benne van. Válasszuk ki kívánságaink közül melyikek azok számunkra, melyek a legnagyobb örömet jelentenek számunkra.

A Szaturnusz retrográdból közvetlen irányba vált június 23-án és enyhe kifejezéssel élve hatalmas erőre kapunk majd. Az Uránusz-Plútó kvadrát a hetes sorozata közül az egyik, még jobban felhatalmazza a globális változásokat (június 24.), amelyek az egész világon tapasztalhatóak lesznek. (és még 2015-ig éreztetni fogják hatásukat), és ezeket a változásokat már nem lehet megállítani. Így sokkal többet fogunk megtudni az eddigi ellenőrzési/kontroll rendszerekről, manipulációkról, elnyomásról, uralkodásról és a bolygó befolyásáról. Mindez része a felébredési folyamatnak, felismerve azt, hogy mi vagyunk azok, akiket eddig rabláncon tartva korlátoztak az örömeinkben, véleménynyilvánításunkban, szabadságunkban és mozgásunkban. De a felébredési folyamat örömteli eszközöket is tartogat számunkra, amelyeknek az a kulcsa hogy végre megszabaduljunk láncainktól és felelősségtudatosságunkra felébredve vállaljuk magunkat a kollektív elnyomással szemben. Ne adjunk időt arra magunknak, hogy dühösek, szomorúak, vagy mérgesek, zaklatottak legyünk most, mert ezek mind elnyelik az energiáinkat.

Az első lépés a felébredési folyamatban, az hogy rájöjjünk arra, hogy eddig aludtunk. Meglehet, hogy eddig egy ágyon hevertünk és telesírtuk, telepanaszkodtuk az időnket azt gondolván, minden hiába való, de most megtehetjük azt, hogy felkelünk az ágyból és örömmel szándékozva egy új életet kezdünk.
A Fény mindig legyőzi a Sötétséget és a magasabb rezgések, mindig felülírják az alacsonyabbakat. Ahogy mi is és az emberiség is felébredhetünk az álmainkból, és képesek lehetünk, arra hogy eldönthessük azt, hogy mit és hogyan szeretnénk folytatni megerősödött, meghatalmasodott emberként, vagy csak egy erőteljes emberként úgy, mint aki a baltát a kezében arra használja, hogy felaprítson azzal valamit.
Egy-egyre felvilágosultabb választással, egy erőteljesebb életet élhetünk, és mindez az örömben gyökeredzik, önkifejező, alkotó, bőséggel teli és teremtésre használja az energiáit az életében és a világában. És ez a leghatalmasabb kifejeződése az ajándékainknak, tehetségünknek, álmainknak és energiánknak.

 

Ennek a hónapnak az energiái azt a kihívást hozzák maguk után, hogy kövessük végre a szívünket, hogy fény derüljön az álmainkra, hogy örömünkre derülve valódi gyógyulása történjen meg saját magunknak, és életutunknak. Előtérbe hozhatjuk saját energiánk mentén ezt, vagy választhatjuk azt, hogy követjük a változások áradatát, hogy segítsenek nekünk megteremteni az Új Földünket.

Ez az amiért itt vagyunk, és így tudjuk teletankolni az öröm tartályunkat, és elkezdhetjük örömmel élni az életünket és elkezdhetjük élvezni ezt az utazást. Eddig volt arra rengeteg időnk, hogy keményen dolgozzunk, de most már jöhet némi szórakozás is.

 

Legyen ez egy csodálatos hónapunk!

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

 

Forrás: http://spiritlibrary.com/uriel-heals/the-energies-of-june-2012?utm_source=Spirit+Library+Updates&utm_campaign=a1e71765c8-Daily_Update&utm_medium=email

 

Copyright ©2012 by Jennifer Hoffman and Enlightening Life OmniMedia, Inc. This material is protected by US and international copyright now and may be distributed freely in its entirety as long as the author’s name and website, www.urielheals. com are included.

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.