... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   jan 16

Az IDŐ hete :)

Az idő vasfoga kikezdte már az ember „idegeit” – a várakozás, a céltalanság, a jövőkép nélküliség sokszor felvillan bennünk (akár naponta is)

Miközben egyesek haladnak, száguldanak … és őszintén megmondva: ki – felfelé, ki-lefelé… – az a kérdés, hogy ÉN merre tartok??

Talán, a legfontosabb pont most, ebben a pillanatban-hogy Magadra szakíts időt! Mit értél el, mi sikerült és mi nem! Tudnod kell, hogy mindent magadnak köszönhetsz, a múltbeli rossz vagy jó döntéseidnek! Kár az önmarcangolásért, hidd el!! Ez a hét a tanulásé, a dolgok tisztázásáé – a múlt elengedéséé és a feljebb lépésé :)

Ha magad alatt vagy, tudnod kell, hogy csak az hibázik, aki tesz valamit! (a fotelban ülve, legfeljebb a távirányítót ronthatod el) Tudnod kell, hogy minden egyes nap tehetsz valamit Önmagadért! Nem csak ezen a héten!! Kicsi lépésekben haladj a változtatásokkal, a szokásaid, a gondolkodásod átalakításával  :)

Most a legfontosabb  az IDŐ :)  Ez a hét az IDŐé – gyorsan és céltudatosan kell cselekedned, felmérni a helyzetedet és elkezdeni újítani – hinni magadban, meglátni másokban is a jót, szeretni, megbecsülni, elengedni a rosszat és a sérelmeket!!

Bármilyen helyzetben vagy – az idő most felgyorsult – és a padlóra kerülést vagy a fellegekbe emelkedést is felturbózza !!!  Cselekedj a szívedre hallgatva! Ne nézd az anyagiakat, akkor, sem ha nincs kenyérre valód. (bármilyen hülyén hangzik is: a zsíros állás, ha nem remegteti meg a szívedet, nem izzítja a szenvedélyed – mert nem ez a neked való munka… hosszú távon nem hoz segítséget a bajaidra!)

Tudom, hogy az anyagi biztonság a legfontosabb dolgok egyike, de ez a hét a saját ÉLETED elkezdéséről szól (és ha csak elvállalsz egy pénzes állást, vagy bent ragadsz egy kapcsolatban, ami ellen a szíved tiltakozik – akkor megint nem a saját életedet fogod élni!)

Ha Te is száguldani akarsz felfelé, akkor találd meg azt a dolgot, kapcsolatot, munkát – amit szenvedéllyel tudsz és akarsz csinálni! Mert az idő azt a rezgést gyorsítja és továbbítja felfelé, amit a szív szava küld! Az anyagi világ egós energiája, felgyorsulva csak eltávolít Önmagadtól!

Mi a fontos most?

–          engedd el, ami felesleges és visszahúz

–          tudd, hogy ki vagy és mit akarsz

–          tanulva a múlt hibáiból, készíts terveket mindenre- (pénz, munka, segítők, kapcsolatok, tanulás, változtatás, stb…)

–          és indulj el!

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.