... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   dec 22

Téli napforduló – az erejét vesztett Nap újjászületése

Az Égi Szerelem – az ősi tudás földre hozása a Fénnyel :)

.

Csodaszarvas

.

Az Ég és a Föld szerelméből született a Sólyom, akit a Csodaszarvas, szarvai közt emel az Égig…

…és a Napforduló napján, a Sólyom elhozza csőrében – nekünk Embereknek – az Újjászületett Napot, hogy megújulva szeressünk, kiáradjunk és terheinket letéve ÉLJÜNK  :)

.

A teljességünk – a saját fénygyermekünk – megszületésének, majd fizikai testet öltésének, kezdete ez… Ilyenkor az Anyag és a Szellem nászából Életre kel az Isteni részünk, a „szentség” – s minden más, amely Bennünk újra fényt kap!

.

Amit „bévül” nevelgetsz, annak adsz most fényt. Ha a magányt – annak… ha a betegséget – annak… ha bőséget, boldogságot, szeretetet – akkor annak!

.

Valódi belső utazás. A „láthatatlannal” – az Isteni részünkkel való – Teremtés ideje, mely egészen a Tavaszi napéjegyenlőségig tart, hogy aztán testet öltsön.

A nappalok egyre hosszabbak lesznek – ahogyan az emberi fénymagocskák szikráiból megszületik, összeadódik és szétárad a Fény a Világban :)

.

Nincs határa annak, hogy mi tud, mi fog megvalósulni a TE életedben! :)

Minél nyitottabb vagy a Természet energiáira, annál finomabb a belső újjászületésed megnyilvánulása a fizikai világban. Minél nagyobb a személyes kiáradásod – a benned lévő tudás megosztása másokkal – annál erőteljesebb rezgéseket, jeleket, harmonikusabb test-lélek-szellem „állapotokat” és kapcsolódásokat élsz át :)

.

A Fény születése, az ÉLET születése – a Természet körforgásában. 

.

A Te életedben szabad akaratod van, hogy szembe mész-e az Égi ritmussal vagy a saját életedben is hagyod, hogy a Fény ODABENT, diadalmaskodjon a sötétség felett… és az ÉLETED minden szintjén újjászülethess!

.

.

Kívánom, hogy Lelketeket járja át a fény… ismerjétek fel és árasszátok, a saját egyediségeteket… a külvilágban lévő embereket lássátok tisztán és álca, elvárás nélkül -Teremtőn SZERESSETEK!

.

.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.