... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   ápr 03

Fehérhét

A katolikus naptárak szerint a húsvétot követő hét, egészen vasárnapig – a Fényes hét vagy Fehérhét. A templomok ajtajai ilyenkor végig nyitva voltak – jelképezve a Mennyország nyitott Kapuit az újjászületés lehetőségét…

A most zajló hét, az asztrozófia szerint mágikus gyógyító energiákat hoz, amit testi-lelki szinten is érdemes naponta kihasználnunk!

A számmisztika rezgései, egészen Újholdig – erősítik a megbocsátás elengedés szükségességét és a terveid szerinti haladásra, emelkedésre buzdítanak :)

 

Legyenek terveid!

 

Szánj időt a tervezésre, az otthonod, a családod, a munkád, az egészséged, az életed megújítására!

Mindent tegyél rendbe, hogy a mostani újjászületésed terveivel (a selejtezés után) Újholdkor átléphess egy magasabb rezgésszintre :)

 

Az egész hónap cselekvő hónap! Nem elég az íróasztalnál tervezgetni! Minden lépést meg is kell lépned, hogy haladj előre- és a cselekvés energiái fogják segíteni az Újjászületésed :)

fiatalság

Április 3. – szerda – lezárások ideje! A munkában, kapcsolataidban, tedd meg a régi elavult dolgok, emberek, teóriák elengedését, hogy szabadabban lélegezve a fontos, előrevivő dolgokra tudj koncentrálni!

 

4. – csütörtök – Az Angyali sugallatok ideje, amikor is a szívből szeretett dolgaiddal (munka, társak, hobby) kapcsolatban találhatsz megoldásokat, lehetőségeket, ihletet – a jövőd szebbé tételéhez.

 

5. – péntek – Függőségek elengedése – A boldogság csak azok ajtaján kopogtat be, akik hazugság és önáltatás nélkül, igaz szívvel látják a SAJÁT életüket. Ne várj csodát, ha magadnak is hazudsz!

 

6. – szombat – Ráhangolódás, önvizsgálat, gyógyító-feltáró energiák ideje. Fontos a belső középpont erősítése és az elfogadása a helyzetednek! Remek alkalom, hogy tisztán láss másokat (még ha fáj is) mert eddig is pont olyanok voltak hozzád – csak TE nem akartad észrevenni…

 

7. – vasárnap – Igazság napja – a szervezés, a karrier, a jogi és az anyagi dolgok ideje! Kérj elnézést ha hibáztál és tégy meg mindent hogy másoknak is meg tudj bocsátani! Ha pontosan látod az igazságot az életedben – akkor fogod észrevenni a megoldandó feladataidat is. Amíg illúziókban élsz, és csak másra mutogatsz, addig másoktól várod a megoldást. A megoldás TE VAGY! A Világ nem fog megváltozni, ha Te nem változtatsz a saját életeden!

 

8. – hétfő – A Szeretetenergia áramoltatásának ideje. Segíts másoknak szívből. Ha úgy érzed kihasználnak, palira vesznek – bocsáss meg nekik és hagyd őket menni a saját útjukon!

 

9. – kedd – Teremtőnap :) – Jó alkalom új munka, jobb munka, keresésére és a kapcsolataid újítására vagy új kapcsolatok megtalálására. (nem a fotelből!)

 

10. – szerda – Újhold és Teremtőnap – Az életed megújításában, bármely életterületen, elindulhatsz a terveid alapján :) Hallgass a belső hangodra és NE legyen benned kétség, hogy az Új Energiák neked is elhozzák mindazt a jót, amit szívből szeretnél :) CSELEKEDJ, indulj, légy BOLDOG!

 

Olvasd el még az Újjászületés – Félelem nélkül c. cikkemet is :)

http://kerekegeszember.hu/kiemelt/ujjaszuletes-felelem-nelkul/

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.