... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   okt 13

Kell valaki, aki hisz benned??

Szerintem nem! Bár nem árt ha van egy támogató közeg a közeli vagy a távolabbi ismeretségi körödben, de hiszem, hogy: mindenkinek Önmagában kell bíznia és Önmagát kell szeretnie, ahhoz, hogy a saját boldog életét élhesse végre!

Igen, tudom, hogyha van Valaki melletted, aki hisz benned, akkor könnyebb! De azért lettünk önálló lélekként, testként, megteremtve, felruházva szabad akarattal, teremtőerővel, hogy egyedül is teljes életet ÉLJÜNK! Egyébként meg az igazán jó kapcsolatokban függetlenek egymástól a pár tagjai!

Vannak olyan napok, hónapok vagy évek az életünkben (mindenkiében) amikor magunkra maradunk és fel kell ismernünk a saját nagyszerűségünket, önálló, kreatív, egyéniségünket :) Ez a hónap ehhez ad segítséget mindannyiunknak!

Röviden összefoglalom :)

Szeretet évében járunk és a kezdet hónapjában. Mindenki hallotta már, hogy új energiák érkeznek a Földre és a Világunk rezgésszintje változóban van…emelkedik. Ennek testi-lelki tünetei érezhetőek egyénenként is. Tudom, hogy van aki hisz ebben, van aki tagadja… de „valamiféle változás” mindenki számára érezhető. Sok kapcsolat bomlik fel és újak alakulnak… Sok fontosnak hitt dolog, ember, lesz hirtelen „mellőzhető, pótolható”… Sok elvet, szokást, elengedünk vagy hirtelen észre vesszük hogy eddig nem jó úton jártunk, nem azt csináltuk, amit szeretünk, amit örömmel végzünk… És ez így van jól :)

Ehhez a sok változáshoz ad most segítséget október, hogy észrevedd és megcselekedd azokat a dolgokat, amik TÉGED előre visznek. Nem kell hozzá sok minden, csak meg kell látnod, hogy a mostani helyzetedben te is ludas vagy… vállald a felelősséget ezért… szeresd magad… és indulj el önbizalommal telve egy új úton, amit TE, szívből, örömmel, akarsz!

A körülöttünk lévő magasabb rezgések elérése, megérzése, belül kezdődik el, amikor is engedjük, hogy a belső vívódások egyértelmű döntéssé alakuljanak.

Mert minden kezdetet megelőz egy döntés!

körhinta

Az hogy ki akarsz lépni a megszokottból… hogy független akarsz lenni… hogy másként akarod csinálni… hogy már nem akarsz várni, hanem cselekedni akarsz… ezekhez mind KELL egy döntés! A szeptemberben kapott bölcsesség (a múlt hibáinak feltárása) is segíti a kilépésedet ebből az állandó körforgásból.

Tudod: „ha ugyanazt teszed, ne csodálkozz, hogy ugyanazt kapod!”

Mi van, ha valaki nem akar dönteni, mást tenni, mint eddig, mert még nem szúrják a fájdalom szögei annyira.. mert még jó ez a langyos állóvíz?

Nincs kényszer! Járhatod újra és újra ezeket a köröket, emberekkel vagy dolgokkal, helyzetekkel, eszmékkel, kapcsolatban! Nem kötelező most kilépni és változtatni…csak most könnyebb :) Rajtunk áll, hogy a bennünk lévő dolgokat, problémákat, fájdalmakat, engedjük-e a gyakorlatban is megoldani magunknak, hogy kiléphessünk az ismétlődő élethelyzeteinkből és végre a saját utunkat járhassuk!

Ne feledd:

Minden kezdetben benne van az EGÉSZ :)

Ha változtatni szeretnél, fontos hogy: JÓL válaszd meg, mikor indulsz!

Szóval visszatérve az elejére:

Kell valaki, aki hisz benned?

NEM, egy döntés kell, hogy hiszel magadban!

 

Október 13. vasárnap – Teremtőnap :) – A férfias energiák, a tervezés, a rend megteremtése, anyagi, érzelmi és lelki szinten is, segítségedre van a céljaid elérésében… legyen ez függetlenség, új kapcsolat vagy a régi megújítása. Ne felejtsd el a belső hangodra hallgatva, meghozni a döntéseidet!

 

14. hétfő – A változtatás szükségessége belülről akar kitörni… engedd, hogy cselekvés is kísérje a gondolataidat, érzelmeidet! Fordulj 180 fokot és vedd észre a valóságot!

 

15. kedd – A lezárások, elengedések most a legkisebb fájdalommal véghezvihetők. Dönts szívből, engedd el, ami már nem visz előre és kezdj el másként ÉLNI!

 

16. szerda – Angyali sugallatok segítik a változás, tanulás elindítását. Titkok derülnek ki, amelyek előre visznek, vagy segítő emberek mutatnak új lehetőségeket, akár az egészséged, akár az anyagi újrakezdésed inspirálására. Jó nap meditációra, magadba nézésre!

 

17. csütörtök – Érdekes energiák napja, melyben a pénz, az anyagi világ egyéb értékei és a hozzájuk fűződő viszonyok megváltozhatnak, ha a vágyak és a valóság mérlegének serpenyőit el tudod különíteni… és észre veszed a harmóniához vezető utat! Egy új kezdet lehetősége, ha el tudod dönteni, hogy ez vagy az a dolog így nem működött, tehát másként kell nekiállnod újra!

 

18. péntek – Telehold – A titkok felfedése és az igazság pillanatai várnak rád :) Tanulj belőlük, engedd el ami nem építi már az életed! Az illúziók összedőlnek, de te örülj, hogy végre tisztán látsz és tiszta lappal tudsz indulni tovább!

 

19. szombat – Dupla pénznap :) Előtérbe kerül az üzlet és a becsülettel végzett dolgok! A saját lábra állás csak szervezéssel, cselekvéssel elérhető! A hazugságra épülő pénzek, kapcsolatok, összedőlnek, elvesznek.

 

20. vasárnap – A szeretetenergia áramoltatása, kisugárzása és befogadása visz előre. Hallgass a belső hangodra, bocsáss meg másoknak és magadnak! A legfontosabb, hogy szeresd magad, és ennek a belső ragyogásnak a sugárzásával segíts másokat is megmelegedni!

 

21. hétfő – Az új lehetőségek karnyújtásnyira vannak :) Tenned kell érte, hogy elérd! Kiemelten fontos a kommunikáció és a tudat, hogy „megértél a bőségre, a szeretetre”. Ha teszel magadért, a szerencse is veled lesz :)

 

22. kedd – Dupla Teremtőnap :) – Tervezés, cselekvés, megvalósítás :) Új munka, új üzlet indításához, a régi megújításához, az otthoni dolgok rendbetételéhez, kiváló nap. Fontos az intuíció meghallgatása és a kettősség legyőzése ahhoz, hogy meghozz egy előrevivő döntést!

Neked hogy telik az október? Írd meg a hozzászólások között! :)

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Comments

 1. VaCsi szerint:

  Az október hónap valóban az elengedésről szól. Kapcsolatok (párkapcsolat, féltestvér) felbomlása, magamba zárkózás, se barátnő, se barát, se rokon, telefon is kikapcsolva. Magamban, Egyedül lenni jobb. Próbáltam egyik káros szenvedélyemről is lemondani, de az nem ment. Sem egyedül, sem külső szakember segítségével, pedig időt, pénzt is áldoztam rá. Ez kudarcba fulladt.
  S valóban, minden szeptemberber 3-án, a születésnapomon kezdődött el. Azóta fordultam magamba, azóta szakítottam mindenkivel.

  [Reply]

  Manita Reply:

  Önmagaddal azért ne szakíts!! :) szeretgesd magad, mint a legjobb, legszebb, legokosabb lényt, akivel életed végéig együtt leszel :) Bocsáss meg mindenkinek a szakítások után- magadnak is!! – és lásd meg az ősz csodáit…adj sok mosolyt a körülötted jövőknek-menőknek … és kezdj bele valamibe, amit szeretnél :)

  [Reply]

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.