... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   júl 21

A Benned lévő Erők használata

Webinárium, augusztus 13. hétfő

Ez a technikai kütyü, meghódított engem is  :)  Amennyire féltem tőle, olyan nagyszerűnek találom 2 hónap használat után – hiszen sokan hallhatják egyszerre a világ bármely táján, otthonról az előadásokat. Úgyhogy most a legsikeresebbet –  a legfontosabbat, megismételjük élőben  :)

Akkor olvasd végig, ha újra repülnél….

 

Sokszor írok a belső középpontról, önmagunk megtalálásáról – hiszen fontosnak tartom, hogy a mindennapi gondok között is „ki tudjunk szabadulni” a nehézségek börtönéből – és a fizikai világ ellentmondó képe ellenére ne veszítsük el az Önmagunkba és a folyton növekvő jóba vetett hitünket.

Ne gondoljátok, hogy az a természetes, hogy minden rosszból egyetlen pillanat alatt kiléphetünk, ha a belső egyensúlyt helyre tudjuk tenni! Pedig képesek vagyunk rá mindannyian—de sokszor még azoknak is nehéz, akik gyakorolják  :)  Viszont nem lehetetlen megtanulni, gyakorolni és napi szinten elővenni  :)

Nekem sem sikerül mindig – mert a háborúimat meg kell még vívnom magammal sokszor, hogy ne a környezetben és a körülményekben keressem elsősorban a probléma okát. Hanem magamban  :)

Viszont egyre biztosabb vagyok az erőmben – és ha nem is pillanatok alatt kerülök vissza a belső középpontomba – akkor is 1-2 nap alatt helyre áll a rend bennem és tisztán látom a megoldást… sőttttt néha a megoldásokat  :)

…és ez, bármilyen nagyszerű és elérhető –  nem működik, ha nem a megfelelőképpen végezzük…

Sok évvel ezelőtt jöttem rá a lépések sorára, ami működő egésszé alakult, így került be 2010be a Boszi-Suli anyagába is :)

 

A sorrend a következő:

–          test-lélek tisztítása

–          belső középpont megtalálása

–          teremtőerő felélesztése

–          a szeretet energia áramoltatása

 

Van, aki azt mondja, ezek mágikus dolgok – boszorkányság, meg egyebek  :)  Van aki, tudatos cselekvésnek hívja… más az energia áramoltatásának…

Lényegében mindegy minek nevezed, ha megérted az egyszerűségében lévő lehetőségeket, amelyek mindenki számára segítséget adhatnak !

Én, abban hiszek, hogy mindannyian Istenek vagyunk :)  Csak néha, úttalan utakon járva- kell egy ici-pici iránymutatás :)

Röviden :

 1. Nem tudunk a belső középpontra találni – vagy odafordulni tanácsért – ha a testünk lelkünk mérgezett, tele van fájdalommal, haraggal, vádaskodással vagy félelemmel. Először rendet kell tenni, a lakásban, a térben, a lelkünkben és a testünkben is  :)  Ezért a tértisztítást és az auratisztítást is részletezzük :)
 2. Azután térhetünk csak rá, a belső középpont megtalálásának módszereire – mert természetesen nem 1 jó módszer van  :)  A belső középpontból kapjuk a válaszokat, innen tudunk csatlakozni az össztudathoz.(ha akarunk)
 3. A Teremtőerőnk az egyik legnagyobb kincsünk – igazából ez sem működik, ha éppen utáljuk az egész világot… Sok módja van – de én csak a kedvenceimről fogok beszélni  :)
 4. A Szeretetenergia, most már tudományosan is bizonyított, láthatatlan energiamező – amelyhez születésünkkor hozzáférést kaptunk.  A legmagasabb szintű energia – amellyel MINDENT meg lehet változtatni. Mindig jelen van és bárki használhatja – nem kell hozzá más, csak hogy tiszta lélekkel, önmagadba vetett hittel, a Világot (beleértve mindent és mindenkit) szeress – és ezt a szeretetet NE akard megtartani magadnak, hanem áramoltasd-add és fogadd el!

 

Ha mindez érdekel és meghallgatnád- esetleg alkalmaznád is a gyakorlatokat – akkor augusztus 13.án hétfőn 18.00 órától kb. 20.00 óráig TARTS velem a Webináriumon!

 Webinárium = ülsz otthon a géped előtt, mikrofon és hangszóró bekapcsolva (vagy mikrofonos fejhallgató), és követed, ami történik a képernyőn és az éterben, ill. kérdezhetsz, hozzászólsz, stb…

Minden információt megtalálsz a hírleveleimben :)

Várlak!

Manita

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Comment

 1. Szalmási Józsefné szerint:

  Remélem semmi akadálya nem lesz, hogy meghallgassam Webináriumot
  Köszönöm az értesítést

  Üdvözlettel : Gabi Szalmási

  [Reply]

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.