... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   jan 31

Február – Társak, Lélektársak, Élettársak, Üzlettársak…

Februári Varázstábla

 február

A Varázstáblában a hónap minden napját rezgéseire bontva láthatod  :)  A megjegyzések a sorsszámra vonatkoznak, arra, hogy milyen sors vár arra a dologra, amit az adott napon elindítottál. A kulcsszavak közül, bármelyiket behelyettesítheted a számokhoz, nem csak azt az egyet, amit én beírtam !

A  :)   jelzi külön a teremtő napokat, amikor lehetőséged van a mesterszámok rezgéseit felhasználni a saját terveid elindításához, megvalósításához. A kulcsszavakat itt is megtalálod http://nevedbenasorsod.hu/varazstabla/a-varazstablahoz-tartozo-kulcsszavak

Ritkán írok ilyet, de ez egy „furcsa” hónap lesz :) Újhold nélküli… Januárban és márciusban is kétszer (volt) van Újhold—úgyhogy februárra nem jut egy sem :) Teremtőnapból is csupán négy van – igaz, hogy az egyik dupla teremtőerővel bír + a Telehold áldásos hatásait élvezhetjük ebben a rövidke hónapban.

Jó hír, hogy 3 dupla pénznap lesz :) (8, 17 és 25.-én)

Lélek éve – lelki társak hónapja… vagyis a bennünk lévő folyamatok letisztításának ideje—olyan vízválasztó féle, a lélek számára. Nagyon fontos időszak, hogy megtaláljuk a belső hangunkat (és hallgassunk is rá) győzzük le a bennünk lévő kettősséget… ami valljuk be, igen nehéz feladatnak tűnhet. Hab a tortán, hogy a „Titkok Könyve” megnyílik és olyan dolgok, élethelyzetek válnak egyértelművé, amitől eddig féltünk vagy remélni sem mertünk. Ezért írtam az elején, hogy „furcsa” hónap lesz :) Nagy lelki megpróbáltatások csak azokra várnak, akik a kapott, megtudott, eddig fátyollal takart dolgok biztos tudatában sem hallgatnak a lelkükre, és csak ragaszkodnak az eddig felépített életükhöz, teóriákhoz – de nem hajlandóak azok elengedésére, átértékelésére…

A Lélekhidak már januárban elkezdtek nyílni- hogy a párok, lelki társak, megtalálják egymást – de mint írtam az előző posztban, a lélek fricskái továbbra is tréfákat űznek azokkal a keresőkkel, akik önmagukat sem hajlandóak megismerni- csak nagyon AKARJÁK megtalálni a lélekpárjukat.

Ha már kinyíltál – akkor NE akard —hanem hagyd el az AKARÁST és vedd észre a saját teljességedet – amit kisugárzol és bevonzza a párodat az életedbe :) És NE az elvárásaid vezessenek, hogy biztos, az lesz, aki szépeket mond vagy rózsacsokrot küld… Mert ilyen is lesz biztos – ( erre is nyitott vagy és bevonzod) – befelé figyelve észre fogod venni, ki az, aki kiegészít. (ez pedig tuti nem az, aki azt adja, amit AKARSZ)

Ahogy a tavalyi szív évében sem lehetett figyelmen kívül hagyni a szeretetet, önszeretetet, teljesség érzését—ezt most sem lehet! Ha nem szereted a tested, a lelked, a hibáidat vagy a függőségeidet is tagadod, hogyan is találhatnál valakit, aki elfogadja ezeket benned – ha magad sem tudod??

Nem azt kell megtalálni, aki piedesztálra emel—és csak a jót látja benned- hanem aki elfogadja a rosszat is — de–ezt előbb magadnak kell elfogadnod, felismerned és szeretned önmagadban!

Kapcsolatok mennek szét, alakulnak át vagy újulnak meg. Lesz sírás-rívás és örömkönnyek áradata is a Világban :)

Februárban a lélek megérzi a Létezés Értelmét :) vagyis a szeretetteli kapcsolatok fontosságát, az izzó vággyal készülő dolgok, munkák, tervek, életerejét… és meglátja mindenben és mindenkiben, hogy ő is ugyanazt érzi-e vagy sem, amikor közösen csinálnak valamit. A munkában, üzletben, szerelemben és minden másban is.

Kiderülnek a kapcsolódások és az egymás-és önáltatások… Sok veszekedés, depresszió alapja a „farsangi maskara” ami most lehullik. Persze ha látod, hogy minden összedőlt- és te tovább akarod játszani az eddigi életedet—akkor megteheted… de nem érdemes, mert a pofonok és a leckék, csak jönnek-jönnek tovább az életedbe.

Befelé figyelés ideje, hiszen minden kérdésedre a válasz benned van. De ha, önmagaddal vagy másokkal haragban vagy és nem vagy hajlandó a megbocsátásra, az elengedésre, önszeretetre, szeretetre –akkor nem is fogsz egy hangot sem hallani, válaszokat kapni, odabentről! Ha az átkozódás, pletyka, harag, sértettség, bosszú, önmarcangolás, önbüntetés, energiái lefoglalják a mindennapjaidat, akkor a lelked, a belső hangod, a lélektársad, rezgéseit nem fogod észrevenni.

Ha ragaszkodsz a játszmáidhoz, drámáidhoz, terveidhez, kapcsolataidhoz, amikor azok csak a fejedre nőnek – és nem visznek előre, akkor időszerű a változás és a befelé fordulás.

álarc

Egyéni szinten, a lélek mindig jelez, ha rossz irányba mész – csak vedd észre a jeleket – mert most ebben a hónapban erősödnek.

Ki vagyok? Merre tartok? Mit, miért teszek? Miért ezekkel az emberekkel vagyok?

Amikor nincs válasz semmire, de érzed hogy ez így NEM JÓL VAN, akkor, ez a felismerés indítja el a változást – és ez már az átalakulás, a lélek felé fordulás :)

Merre vinne a lelked? Mit csinálnál, kivel, izzó vággyal?

 

A lelkekről dióhéjban—és itt nem az egóról, a való világban mutatott érzésekről, érzelmekről, cselekedetekről beszélek, hanem a lelkünkről, a belső hangunkról, amit annyira – de annyira elnyomunk magunkban –így meg nem élve (sose) a test-lélek-szellem hármasságát, vagyis a valódi Teljességet önmagunkon belül.

 emlékszel

Női lélek

A női lélek lát :) Előre meglátja a párját, a kicsi magban a fát. Segít, tanít, szóval, önként és nem nyomulva. Hitet és biztonságot ad, másoknak és önmagának is. A női lélek választja a férfi lelkét, bízik és kitart. Nem nevel, nem okoskodik, nem akarja felnyitni a szemét semmilyen igazságra. Elmondja, aztán hagyja hogy a férfi megérezze – akár életek múlva is. Vár. Megmutatja a valódi arcát, a hibáit, a függőségeit, a rosszabbik énjét. Elfogadja, ha nem fogadják el. Vár tovább. Úgy szereti a másik lelkét, mint önmagát. Elengedi ha kell, de mindent odaad, amiből a férfi töltekezni tud. A női lélek tudja, hogy férfi lelkek akkor születnek meg igazán, amikor a női odaadás boldogságát megkapják. Az odaadás jutalma, a Férfi megszületése a Nő által.

 

Férfi lélek

Célokat állít. Lép egy irányba, cselekszik. Ha fél, akkor is cselekszik. Sokszor kitér, eltéved, feladja… de amikor félelem van benne újra lép egy irányba. Amikor nem tudja a célt, nem tudja hogyan lesz—akkor is lép.

Figyel és lát. Látható a lelke, megmutatja, kirakja. Nem keres, nem akar elvenni, birtokolni, csak önmagát adja. Tudja hogy a nő választ és ez ijesztő számára. Kockáztat, hogy kigúnyolják, ha önmagát adja. Nézi, látja, hogy a női lélek milyen hibákat mutat meg magából. Vív önmagával.

Ha beengedi a női lelket, akkor mindenhová, a legsötétebb titkokba is. Befogadja a saját lelkébe. Ez az Egység :) A két lélek egységétől lesz egyértelmű a férfi célja.

És nem fordítva!

 

Alapok

Szeretet=Figyelem

Biztonságot adó ítélet mentes beszélgetés. Semmi más csak: elfogadom, ahogy megnyílik és felvállalja önmagát…

 

Közös út

A nő odaadását befogadja a férfi és ezzel megszületik az Egység.

Az Egységben:

A női lélek sorsa a férfi és ajándékba megkapja a célt

A férfi lélek ajándéka a nő és sorsa az egyértelmű cél felismerése.

A Nő odaadja magát és a Férfi befogadja őt – pont fordítva mint a fizikai világban :) A kapcsolataink addig működnek, míg mindenki felvállalja Önmagát. A nő mennyit ad önmagából és a férfi mennyire mutatja meg a lelkét. Mennyire érzik biztonságban magukat önmagukban és egymásban.

érintés

A lélek szerelmeskedése :)

Bárhol, bármikor, bármilyen távolságból.

Egy szó, egy gondolat, egy álom elindíthatja. Egység, egyenlőség érzése, bizalom, hit és persze szeretet kell hozzá :)

Egy másik ember lelkét, bármikor átengedheted magadon, ha megidézed gondolatban (meditációban, félálomban) Kérdéseket tehetsz fel, ötleteket kaphatsz, szeretgetheted, megsimogathatod a testét-lelkét is, gyógyíthatod a betegségeit, lelkét… ha EGYEK vagytok, egyenlőek, ha van benned bizalom magadban és a másikban is…és persze a hit, hogy bármikor megérintheted a szereteteddel… :)

A fizikai szerelmeskedés is ilyen a lélekpárok közt :)

Tökéletes eggyé olvadás a test-lélek-szellem szintjén az elfogadó szeretetben :)

 

2011-ben írtam egy tanulmányt a spirituális pénzről, ebből egy rövid idézet :)

Üzlettársak választása lélekszinten – az anyagi világ sikereiért

Vonzás egy közös dolog érdekében. Közeledés majd megmérettetés. Felvállalni, hogy melyik szerepért, pozícióért harcolsz lélekszinten – önmagadnak sem hazudva. Mit vállalsz és mit kapsz érte. Fogaskeréknek lenni egy szerkezetben. Önállónak lenni, hogy működjön minden egyszerre. Megbízni mindenkiben, hogy teljesíti amit vállalt  – és megfizetni a munkáját, a fizikai világban. Egymás kiegészítése, segítése, egy időben, egy célért. (mint a három testőrben :) )

Félelem és érdekalapon NEM működik. Bizalom nélkül, nincs üzlettárs. Ha eltörik a bizalom, nincs többé közös cél. Változtatni kell, új társ kell.

Az üzlettársak megmérettetnek, megharcolnak önmagukkal, a saját részükért és a saját felelősségükért. A vezető mindig a legjobb kell legyen. Mindig a legerősebb lelkeket kell válassza. Harc nélkül nincs bekerülés. A vezető választ és nem pedig a vezetőt válasszák vezetővé.

Az üzleti egységben, nincs egyenlőség, mindenki a saját erejéhez képest vállalja a feladatot, a vele járó felelősséget és az anyagi megtérülést. Mindenki tesz, cselekszik, előrelép és együttműködik. Nincsenek erőfölények, mindenki a legjobb a saját területén.

 

Hmmmm :)

Szóval, mit dalol, mit súg, a lelked?

Közeledik a lélekpárod? Hallod Őt? Nyitott vagy?

Írd meg a hozzászólások közt :)

 

Február 1. szombat – Valami elkezdődik :) Valami amivel sok karmikus kapcsot is le tudsz tenni – ha cselekszel… elengedsz, megbocsátasz, szeretsz :)

 

2. vasárnap – Teremtőnap :)  Erős belső késztetések, hangok, álmok, színek illatok, emlékek… mind-mind a társak, a béke, felé terelnek (ha hagyod)

 

3.-4. hétfő – kedd – Lezárás és elengedés ideje. Az új dolgok, csak akkor férnek a testedhez-lelkedhez, ha a régi salakot kiteszed, kipakolod. A női és férfi energiák megütköznek önmagunkban – alakul az egyensúly közöttük… de ezt is Neked, az egódnak kell hogy engedélyezze… hogy a megengedés állapotába kerülj…

 

5. szerda – Változások a kapcsolatokban és persze a lelkünkben is… ha Te kezdeményezed a közeledést vagy a szakítást, akkor Te irányítod a „sorsod”

 

6.-7. csütörtök – péntek – A szívbéli döntéseid segítenek a helyes irányba kerülni, hogy elérd a boldogságot, de ehhez el kell engedned olyan régi teóriákat, berögződéseket, falakat—amiket Te magad állítottál a saját „védelmedre” Az igazság megismerése, néha fájdalmas- de szükséges az előre haladásodhoz, a gyógyuláshoz.

 

8. szombat – Dupla pénznap :) – Az igaz dolgok vezetnek el a sikerhez, anyagi bőséghez, az üzletben és a kapcsolatokban is.

 

9. vasárnap– Bölcsesség, magunkba nézés ideje. A lélek súg, a szeretet árad (ha adod és elfogadni is tudod) és meglátod a napocskát a sok szenvedés után :)

 

10. hétfő – Elindulás, cselekvés, varázslatos alkotóerő ideje. Bármire képes vagy, hogy elindítsd vagy újra indítsd!

 

11. kedd – Dupla Teremtőnap :) – Ne másokat akarj megváltoztatni a teremtőerőddel, hanem önmagad áramoltasd… A TITKOK feltárulásának ideje – álmokban, meditációban eléred a titkos tudást… de a te titkaid is ugyanígy elérhetőek :)

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

6 Comments

 1. Böröcz Katalin szerint:

  Kedves Manito:) Azt hiszem ennél szebben nem tudnám kifejezni, mint
  ahogyan ez a kislány játszik a hangszerén:) Igen így érzem, ahogy
  dalol a lelkem várva Őt.

  Monti Csárdás, Kinai előadásban….valami fantasztikus!!!! A hangszer kínai, úgy hívják hogy “Erhu”, “csak” két húros, pont ÚGY, mint Ő+ÉN=
  egy csodálatos dallam

  https://www.youtube.com/watch?v=XNIPKBB_ReY&feature=youtu.be

  [Reply]

  Manita Reply:

  :)
  tényleg csodás :)

  [Reply]

 2. […] Az előző cikkben írtam a női-férfi lelkekről dióhéjban (ami tényleg a lelkünkre vonatkozott, aminek meghallgatása után cselekszik, meg beszél az ember lánya-fia —- és sajna a kapott leveleket látva sokan félreértettétek ezt) […]

 3. […] keresése, megtalálása vagy a szerepünk tisztázása a mostani kapcsolataink tükrében. A női és a férfi lélekről írtam már  de sokan tiltakoztatok attól, hogy a férfi fogadja be a női lelket Pedig ez most […]

 4. […] Írtam sokszor erről A nő választ (amikor 100 nő választ egy pasit és végül a pasinak kell választania és odamennie a kiválasztott nőhöz, akkor is a nő választ – nem fordítva ) Szeretet és játszmanélküliség… a nő megmutatja az eddig titkolt, szégyellt dolgait, önmaga valóságát (kicsit sánta vagyok, túlsúlyos, önző, hullik a hajam, leoperálták a mellem, hisztis,  … bármi, amivel az előző kapcsolataiban nem kezdte volna a bemutatkozást ) Igen tudom, áldozat és öngyilkosság — de mégis őszinteség … nem egy férfi megszerzése a cél hanem az önfelvállalás… a szégyen nélküli szabadság… És akkor a férfi beenged a lelkébe, ha értékeli ezt… (a saját titkaiba, bűneibe, tévedéseibe, hibáiba…)  Azonnal kiderül, hogy összeillünk vagy sem… […]

 5. […] A Társakról, lelkekről, kiegészülésről tavaly februárban írtam – az utóbbi 4 év alatt ez volt a legolvasottabb cikkem – most is aktuális […]

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.