... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   jan 25

CsillagTalizmán

A Csillagok – minden korban és minden nép hitében – közvetítők, hírnökök, JELT adók voltak, akik lejuttatták, közvetítették, az Istenek fényét, tudását, gondolatait, Teremtőerejét, a földi világba.

.

CsillagTalizmánok

.

Ezért mi is anyagba formáltunk – egy meditációban megmutatkozó – CsillagTalizmánt, hogy viselőjének – rezgéseivel, kisugárzásával segítsen visszatalálni, ÖnMAGa Fényéhez… és kapcsolódni tudjon minden lehetőséggel, információval, amiből táplálkozni, feltöltődni, építkezni, elengedni, megbocsátani, felépülni, továbblépni TUD.

 

Ez NEM mindennapi használatra való!

Az aranyból vagy ezüstből készült ékszer medalionok – anyagukat tekintve önmagukban is gyulladáscsökkentői az emberi szervezet túlburjánzásainak, ha a gyulladt területre helyezzük őket 10-20 percre.

Hosszabb viselése javasolt: kérdések feltevésekor… tisztázó, tisztító beszélgetések előtt…meditáció… imádság… éneklés… elmélyülés közben.

Ajánlott ilyenkor, maximum 1-2 órán át, a testünkkel érintkezve viselni!

Utána, folyó hideg vízzel megtisztítani és természetes anyagba beburkolva tárolni.

 

Minden Csillag – Nap.

Ennek a Csillag-Nap medalionnak a formáját, mintájának jelentését felismerve – megérezheted, a Csillagod, Csillagnemzetséged Tudását, Szellemiségét, üzeneteit és megvalósíthatod, megTeremtheted, Anyagba formálhatod itt lenn a Földön ennek a kapcsolódásnak – Égi-Földi kommunikációnak a gyümölcseit :)

 

Ahogy a neved minden betűjének és az egymás utáni sorrendjének is jelentése, illetve a Testedre – Lelkedre ható kisugárzása van…  ugyanígy a CsillagTalizmánnak is…

 

A CsillagTalizmán, ezt a rezgést sugározza:

Önmagam szeretetét kisugározva, segítségére vagyok Magamnak és másoknak is. Az Ég és Föld felé is, Szeretet van a szavaimban, gondolataimban, tetteimben, kapcsolataimban.

Tudom a helyem a Világban… a Végtelen lehetőségeimet, a szívemből Teremtem meg.

 

A Csillag-formába tündöklő Napot, hívják még: Nimród pecsétjének is :)

Kb. három hét alatt készül el!

Átmérő: 2 cm

 

 

Érdeklődni itt tudsz:

30-9864324

nevedbenasorsod/kukac/gmail/pont/com

A levél tárgysorába írd be: CsillagTalizmán :)

.

.

Tűzszekerek

CsillagEső Éve

.

.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.